Connect with us

ADVERTORIALE

Produse pentru îngrijire care nu trebuie să lipsească din casa ta

Published

on

Produse pentru îngrijire care nu trebuie să lipsească din casa ta

Atât femeile cât și bărbații folosesc produse pentru îngrijire, în fiecare zi. De la pasta de dinți, săpun și până la cosmetice și produse de înfrumusețare, acestea se găsesc în fiecare casă și sunt folosite de către toți membrii familiei.

Cosmetice și produse de îngrijire pentru doamne

Chiar dacă am spus că această categorie de produse este pentru toată familia, bineînțeles că într-o casă cele mai multe produse de acest gen sunt pentru doamne. Acestea folosesc pe lângă produsele de bază, o serie de alte produse care au diferite scopuri, de la curățare, la hidratare, antiîmbătrânire sau machiaj. Bineînteles că niciunei doamne nu îi va lipsi crema hidratantă, una pentru zi și una pentru noapte. Demachiantul și apa micelară sunt două produse care trebuie să se găsească în casa ta, dacă îți dorești să ai grijă corespunzător de tenul tău. Printre produsele de machiaj se regăsesc fondul de ten, farduri, rujuri și mascara. În funcție de sezon vei avea nevoie de o cremă cu protecție solară sau una cu protecție termică pentru perioadele foarte reci. Dacă nu dorești să ai probleme  cu tenul și să ajungi la o îmbătrânire precoce a acestuia, alege să folosești cosmetice organice, care sunt prietenoase cu pielea ta.

Altă gamă de produse care se regăsește în baia unei doamne sunt cele pentru epilare, și aici vorbim de diferite tipuri de ceară cosmetică, creme sau geluri. Șamponul, balsamul și masca de păr sunt niște elemente nelipsite din baia unei femei care își îngrijește corespunzător podoaba capilară. Și tot în categoria produselor cosmetice intră și deodorantul, care se dorește a fi cât mai natural, dar care trebuie să îți asigure protecția de care ai nevoie, și parfumurile, adorate atât de mult de către doamne.

Cosmetice și produse de îngrijire pentru domni

Chiar dacă domnii folosesc mai puține produse de îngrijire, iar dintre cele de machiaj aproape deloc, sunt câteva care nu lipsesc din baia lor, cum ar fi șamponul și gelul de duș, care uneori este un produs 2 în 1, iar domnii care acordă foarte multă atenție aspectului aleg șampoane speciale. Tot pentru păr, bărbații pot folosi diferite produse de styling, în funcție de preferințele fiecăruia. Deodorantul și parfumul sunt în mod sigur pe lista domnilor când vine vorba despre cosmeticele pe care le folosesc aceștia. Bineînțeles că bărbații care poartă barbă au nevoie de produse pentru cosmetizarea și îngrijirea acesteia.

Cosmetice și produse de îngrijire pentru copii

Dacă ți se pare dificil să alegi produsele cosmetice pentru tine și partenerul tău, să vezi cât de dificil este să alegi produsele pentru copilul tău. Bineînțeles că îți vei dori să fie produse de calitate, prietenoase cu pielea delicată a copilului. Vei avea nevoie în primul rând de gel de duș, șampon, ulei sau cremă pentru hidratarea pielii și pastă de dinți. Copiii nu folosesc alte tipuri de creme, însă vara este necesar să îi protejezi pielea cu o cremă cu protecție solară, iar pentru iarnă una care să îi asigure protecție impotriva gerului.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending