Profesionistii aleg Sanito.ro! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Profesionistii aleg Sanito.ro!

Published

on

Pana sa descopar Sanito.ro aveam mereu probleme cu firma, deoarece trebuia sa alerg dupa diversi furnizori pentru a-mi asigura produse de curatenie. Insa, de cand cu un echipament de curatenie complet, am mereu la dispozitie detergenti si sapun Tork pentru curatenie, la cele ai bune preturi.

Aceasta firma are o experienta de peste 15 ani in domeniul produselor de curatenie si ofera o gama foarte mare de produse precum:

-Capace toaleta cu folie igienica;

-Dispensere si dozatoare Tork;

-Consumabile hartie;

Gel antibacterial;

-Dezinfectanti maini;

-Odorizante camera;

Advertisement

-Detergenti profesionali;

-Produse de curatenie;

-Cosuri de gunoi.

Avand o gama asa mare de produse, clientilor le este mai usor sa comande totul de la acelasi magazin pentru a beneficia de transport gratuit.

De unde incepe curatenia in restaurante? Curatenia incepe in primul rand din spatiul in care se gateste mancarea. Gatitul trebuie facut igienic, totul trebuie spalat cu grija si responsabilitate, alimentele trebuie pastrate in cele mai bune conditii pentru a nu se altera. Nu este vorba de o curatenie facuta saptamanal, ci de o curatenie continua.

Cosurile de gunoi trebuie golite la timp, vasele trebuie spalate cu detergent si clatite cu apa fierbinte. De asemenea, intr-un astfel de mediu este important sa fie dezinfectate obiectele folosite, deoarece anumiti microbi nu sunt indepartati prin simpla spalare. Mare atentie la momentele in care un anumit angajat se taie. Atat spatiul, cat si obiectele patate de sange trebuie dezinfectate.

Trebuie efectuata, de asemenea, si curatenia in timpul lucrului. Se indeparteaza deseurile, sunt sterse suprafetele pe care s-au varsat diverse preparate. De asemenea, trebuie aranjat mereu mobilierul in urma clientilor care nu stiu sa faca acest lucru si trebuie improspatat aerul incaperilor prin diferite metode practicate de fiecare restaurant in parte.

Nu uita ca restaurantul trebuie sa arate impecabil, indiferent daca un client vine dimineata, la amiaza sau seara. Curatenia este cea care impune respect si care face ca restaurantul sa fie dorit de clienti.

Advertisement

In orice restaurant se efectueaza curatenie la sfarsitul unei zile. Trebuie totul pus inapoi la loc atat in bucatariile unde se gateste, cat si la bar sau in sala unde se mananca. Se aranjeaza mobilierul, se curata pardoselile, geamurile, oglinzile si restul spatiilor.

Orice restaurant, pentru a functiona, trebuie sa respecte regulile de igiena. In orice restaurant, la diverse perioade se efectueaza curatenia generala. Ce presupune aceasta? Se spala cu apa calda si detergenti speciali absolut totul: podele, vitrine, mese, dulapuri, pereti, echipamente, utilaje, dar si spatiile din exteriorul incaperii. Nu va imaginati ca acest lucru se face o data pe luna. Nu! Curatenia generala, intr-un restaurant care se respecta se face cel putin o data pe saptamana.

Nu este greu sa faci acest lucru, mai ales de cand am descoperit produsele celor de la Sanito.ro. Magazinul are intr-adevăr de toate pentru toti, iar preturile nu sunt deloc mari. In comparatie cu alti detergenti folositi de mine in trecut, gama produselor Tork este geniala din ambele puncte de vedere.

Alege Sanito.ro pentru a beneficia de cel mai bun dezinfectant suprafete, echipament protectie la preturi super avantajoase!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending