Connect with us

ALL MEDIA

Profesorul Dumitru Titus Popa, decan al Facultatii de Jurnalism- Universitatea Hyperion, a decedat

Published

on

 

Profesorul Dumitru Titus Popa, care între 1994 şi 1996 a fost director general al TVR, a decedat în noaptea de luni spre marţi, la vârsta de 70 de ani, au declarat pentru Mediafax reprezentanţi ai Facultăţii de Jurnalism din Universitatea Hyperion, unde acesta era decan.

Dumitru Titus Popa a fost, în ultimii ani, decan al Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii Hyperion. Totodată, el a fost conferenţiar la aceeaşi facultate de jurnalism.

Născut în 1940, Dumitru Titus Popa a fost licenţiat în Drept, la Universitatea Bucureşti, şi avocat în Baroul Bucureşti.

Totodată, Dumitru Titus Popa a fost şef al catedrei de presă din cadrul Facultăţii de ziaristică (1987 – 1990) şi secretar de stat, membru al Guvernului (1993 – 1994).

El a ocupat şi funcţia de director general al Televiziunii Române, între 1994 şi 1996, şi a fost membru în Consiliul de Administraţie al Radiodifuziunii Române, între 1995 şi 1999.

Pe de altă parte, Dumitru Titus Popa a fost redactor-şef al săptămânalului Românul, în 1990, şi al săptămânalului Românul Magazin, între 1991 şi 1993.

A fost membru al Uniunii Scriitorilor din România. A publicat mai multe cărţi, printre care “Dreptul comunicării” (1999), “Deontologia profesiunii de ziarist” (2000), “Conceperea şi elaborarea ziarului” (2001).

Foto Credit: Radar de Media

Note biografice : Mediafax.ro

Sincere condoleante – Radar de Media

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

4 Comments

4 Comments

 1. Alina-Cristiana

  5 ianuarie 2011 at 22:51

  Dumnezeu sa-l odihneasca! a fost un profesor si un om bun!

 2. Madalina

  4 ianuarie 2011 at 23:38

  Dumnezeu sa-l odihneasca!

 3. absolvent hyperion jurnalism

  4 ianuarie 2011 at 23:10

  sincere condoleante… a fost un profesor extraordinar, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending