Connect with us

Presa online

Profită de oferta la implant dentar de la Elveto Dent

AllProWeb.ro

Published

on

implant dentar în Bucureşti

Într-o logică normală, fără o sănătate orală bună, nu există om care să poată spune că se bucură de o sănătate generală foarte bună. Subiectul a fost adesea dezbătut de către specialişti, iar concluziile nu mai surprind pe nimeni. În linii mari, se aduce în discuție confortul fizic și confortul psihic.

În mod cert, sănătatea dinţilor contează pentru masticaţie şi, în consecinţă, pentru întregul proces al metabolismului.

Apoi, se poate vorbi despre estetică, în consecinţă, despre confortul psihic. Lipsa dinţilor sau aspectul diform al acestora nu poate asigura o stare permanentă de bine. Multe persoane care nu au o dantură frumoasă, incearcă să o ascundă. Aşa, treptat, le dispare zâmbetul!

Implantul dentar a apărut ca soluţie pentru sănătate şi estetică dentară

Cea mai bună soluţie pentru înlocuirea dinţilor lipsă sau foarte grav afectaţi, care nu mai pot fi salvaţi, este implantul dentar. Este o metodă comună întâlnită în clinici în care lucrează dentişti pregătiţi să facă astfel de intervenţii. Elveto Dent, de exemplu, este clinica la care ajung, în special, persoane cărora le este mai uşor să ajungă la un cabinet stomatologic în sector 2 şi care s-au informat în legătură cu rezultatele pe care dentiştii de aici le oferă.

De asemenea, în clinică se oferă tratament inclusiv pacienţilor care călătoresc sute şi mii de kilometri (unii venind dintr-o altă ţară), pentru a beneficia de un implant dentar în Bucureşti. Indiferent de locul din care vin, cei mai mulți aleg clinica pentru că dincolo de calitatea serviciilor pe care le oferă şi a materialului şi instrumentarului de ultimă generaţie cu care personalul medical lucrează, pacienţii se mai bucură de preţuri accesibile.

În această clinică ofertele pentru implant dentar nu sunt ocazionale

Pe site-ul clinicii, CabinetStomatologicSector2.ro, cei interesaţi pot să vadă că ofertele pentru implant la preţuri accesibile sunt o constantă. În această lună, de exemplu, costul unui implant dentar este de 1950 de lei, incluzând, potrivit ofertei de pe site: “consultaţie, stabilirea planului de tratament, anestezie, incizie, inserarea implantului, inserarea şurubului de acoperire, sutură”.

În plus, preţul serviciului poate fi achitat şi în rate fără dobânda, condiţia fiind ca pacientul să deţină un card de credit de la BCR “Bun de plată”, Wizz Air MasterCard EPB Platinum sau World Signia MasterCard.

Cabinetul stomatologic din setorul 2 oferă condiţii foarte bune de tratament pentru pacienţi

Clinica dentară a făcut investiţii semnificative în echipamente de ultimă generaţie şi toate intervenţiile chirurgicale, inclusiv implantul dentar, sunt efectuate cu aparatură modernă. Mai mult de atât, medicii stomatologi discută cu pacienţii la începutul aplicării tratamentului, despre garanţia acestora pe termen lung.

Inclusiv în această perioadă, în care, pe fondul generat de pandemia COVID-19, la Elveto Dent, grija pentru siguranţa pacienților este deosebit de importantă. Clinica dentară a implementat toate măsurile care să menţină pacienţii în zona de siguranţă şi confort.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Presa online

Platforma Digi24.ro, record absolut în România: peste un miliard de afișări în anul 2020

Avatar

Published

on

Platforma Digi24.ro, record absolut în România: peste un miliard de afișări în anul 2020 și o medie de peste 10 milioane de vizitatori unici pe lună

 

Site-ul www.digi24.ro și aplicația mobilă Digi24 au reușit să genereze 1.094.613.674 de afișări și o medie lunară de 10.884.123 de vizitatori unici în anul 2020, conform datelor puse la dispoziție de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT).

Astfel, cele peste un miliard de afișări ale anului 2020 reprezintă un record absolut înregistrat vreodată de o platformă online cu specific media din România, iar cei peste 10 milioane de vizitatori unici lunar poziționează www.digi24.ro în topul preferințelor românilor cu privire la site-urile media.

 

Fiind principala sursă online de informare a românilor, www.digi24.ro, în ciuda contextului pandemic, a continuat să respecte normele jurnalismului de calitate și să ofere utilizatorilor materiale în conformitate cu normele deontologice asumate public: acuratețea (reflectarea realității așa cum este), echilibrul (prezentarea punctelor de vedere ale tuturor părților care constituie subiectul unei știri, fără a discrimina), echidistanța (exprimarea judecăților bazate exclusiv pe fapte și expertiză), diversitatea de opinii (distincția clară între jurnalismul de informare și cel de opinie) și integritatea (preocuparea constantă a jurnaliștilor de a nu induce telespectatorii în eroare cu bună știință).

 

Rezultatele înregistrate de echipele www.digi24.ro reprezintă o importantă mobilizare a jurnaliștilor Digi24, care și-au dovedit încă o dată profesionalismul. Totodată au făcut față contextului neobișnuit al anului 2020, reușind chiar să doboare recorduri. Românii au putut afla pe parcursul întregului an informații corecte, verificate și în timp util despre toate subiectele de interes național și internațional. Întreaga echipă de jurnaliști Digi24 și digi24.ro mulțumește publicului pentru fidelitatea și încrederea arătate și de această dată!

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Presa online

Piese auto originale sau aftermarket?

AllProWeb.ro

Published

on

piese auto originale din Bucuresti

Alegerea celor mai bune piese auto originale din Bucuresti, ori optarea pentru cele aftermarket depinde exclusiv de preferintele soferului. De asemenea, se face si tinand cont de bugetul disponibil si de piesa care necesita schimbare.

Mai jos regasiti cateva avantaje si dezavantaje pentru ambele tipuri de piese auto

Avantaje si dezavantaje piese auto originale

Bineinteles, principalul avantaj este constituit de originalitatea produselor. Piesele originale provin direct de la brand-ul producator al masinilor. Concret, daca un sofer conduce o masina BMW, va solicita magazinului de piese auto produse de la aceeasi marca. Mai mult, soferul are siguranta ca va cumpara o piesa care se va potrivi perfect masinii sale si care va da randamentul dorit. Cu toate astea, chiar daca respectivele piese auto au o calitate cu mult mai mare, exista dezavantajul costului ridicat.

Avantaje si dezavantaje piese auto aftermarket

Soferii pot gasi piese auto aftermarket in Bucuresti, in magazinele de specialitate. Acestea nu sunt fabricate de catre producatorul masinii, insa asta nu inseamna ca nu pot oferi calitate. Foarte multi soferi prefera sa inlocuiasca piesele originale care s-au deteriorat cu piesele aftermarket datorita pretului accesibil.

Singurul dezavantaj al unor astfel de piese este reprezentat de durabilitatea ceva mai redusa decat a celor originale. In acelasi timp, soferii ar trebui sa fie deschisi la optiunea aftermarket in cazul in care cumparaturile sunt facute de la un magazin de incredere, care respecta standardele impuse de producatorii auto.

Mare atentie la comerciantii neautorizati!

Alegerea magazinului trebuie sa se faca tinand cont de anumite criterii. Mai exact, soferii vor acorda atentie acestui aspect, in caz contrar, vor risca sa cumpere produse contrafacute. Magazinul trebuie ales facand o cercetare a site-ului online si ulterior, contactandu-i pe reprezentanti pentru mai multe detalii. De asemenea, in sectiunea termeni si conditii de pe platforma online a magazinului de piese, clientul poate gasi informatii relevante despre produsele vandute si activitatea prestata.

Alegerea ideala de piese auto este reprezentata de cele originale. Insa, nu toti soferii pot cheltui de fiecare data sume mari de bani in acest sens, fiind nevoiti sa se indrepte catre cele aftermarket, care functioneaza eficient.

Un partener de incredere, serios, care poate oferi piese de schimb, accesorii auto si cosumabile pentru masina d-voastra este magazinul AZ Piese Auto. Acesta se afla pe Calea Grivitei, in sectorul 1 din Bucuresti. Este pe piata de mai bine de 10 ani si lucreaza cu cei mai mari furnizori de piese auto si moto.

Fie ca doriti achizitionarea de piese auto originale sau aftermarket, puteti plasa o cerere de oferta pe site-ul Az-Piese-Auto.ro si, cu siguranta, vei optine un pret foarte bun pentru piesele necesare autoturismului d-voastra.

Continue Reading

BREAKING NEWS

STUDIU 2020: PRIMUL STUDIU DESPRE 3D PRINTING EFECTUAT ÎN ROMÂNIA

Avatar

Published

on

Studiu 3D Printing Romania

Studiu 3D Printing Romania

Nutechnologies lansează astăzi primul studiu despre imprimarea 3D efectuat în România.

Studiul, intitulat „3D Printing în România – O Evolutie Surprinzătoare”, oferă celor interesați de tehnologie informații despre aplicarea profitabilă a imprimării 3D în diverse industrii.

Printre subiectele detaliate în studiu se numără:

 1. Principalele beneficii economice ale folosirii imprimării 3D în procesele de producție.
 2. Cele mai profitabile aplicații pentru imprimarea 3D.
 3. Industriile care au adoptat cel mai mult imprimarea 3D, și care vor continua să investească în această tehnologie.
 4. Tipurile de componente produse din ce în ce mai des folosind imprimante 3D.
 5. Procesul fundamental de producție revoluționat aproape complet de către tehnologia imprimării 3D.
 6. Noile oportunități de business deschise de către tehnologia imprimării 3D.
 7. Cum arată viitorul 3D printing în viziunea experților și a pasionaților de tehnologie, precum și domeniile în care imprimarea 3D va deveni indispensabilă.

Studiul “3D Printing în România – O Evolutie Surprinzătoare” este disponibil gratuit AICI.

Nutechnologies este o companie specializată în promovarea echipamentelor industriale inovative: imprimante 3D, software 3D, sisteme laser pentru tăiere, sudură, marcare 2D sau 3D. 

Reprezentantul autorizat în România al următorilor producători:

 • Stratasys – liderul mondial în producția de imprimante 3D profesionale.
 • Sisma – liderul pieței italiene de sisteme laser.
 • Materialise – cel mai mare grup de dezvoltatori de software din industrie cu una dintre cele mai mari facilități de imprimare 3D din lume.

Comentarii

comments

Continue Reading

Presa online

De Black Friday toate produsele BIO de pe Zabe.ro sunt la oferta!

AllProWeb.ro

Published

on

Zabe.ro

Zabe.ro este un magazin online înfiinţat în ideea de a oferi produse care susţin sănătatea celor care le consumă. Din oferta magazinului fac parte produse BIO, cunoscute pentru efectele pozitive pe care le oferă. Dincolo de importanţa pe care o are oferta diversificată şi utilă, managementul companiei include periodic pe site produse ecologice la preţuri mai mici, făcând reduceri semnificative.

De exemplu, de Black Friday, toate produsele BIO din magazinul online Zabe.ro vor fi reduse cu 30%. Ce inseamna concret? Magazinul online contine categorii cu produse diverse, de la alimentare (condimente, ceaiuri, superalimente, sosuri si multe altele), la alimente BIO adresate copiilor, la produse organice pentru ingrijire şi pana la produse pentru curatenie. Prin urmare, toate aceste produse vor beneficia de reduceri de preţ semnificative.

De ce produsele BIO comercializate de Zabe sunt atât de importante?

Zabe a inclus în oferta sa doar produse BIO sigure! Prin urmare, acestea susţin optim o alimentaţie sănătoasă, pentru că în procesul de obţinere nu s-au utilizat ierbicide, pesticide, hormoni sau alte substanţe similare. Magazinul online nu comercializează produse care să conţină reziduuri toxice, adititivi, coloranţi sau similare, ci doar produse care au în conţinut substanţe bioactive şi minerale benefice sănătăţii.

Produsele BIO ii ajută pe cei care aleg sa aibă o alimentaţie mai sănătoasa. În această idee, superalimentele au un rol important în oferta Zabe. De exemplu, pudrele eco pot fi adăugate în diferite preparate solide sau lichide deoarece sunt bogate în nutrienţi şi conţin cantităţi semnificative de vitamine, enzime, minerale şi aminoacizi sau antioxidanţi.

Pudra proteică din orez bio, pudra proteică din migdale eco, maca pudră ecologică, spirulina pulbere, pudra de carob (roşcove) eco, pulberea de acai, matcha mix latte, maca neagră pudră, orzul verde pulbere, kombucha life cu flori de soc, pulberile de chia, cătina, merişoare şi multe altele similare sunt doar câteva exemple de superalimente din oferta Zabe.ro pe care le puteţi achiziţiona la ofertă in această perioadă.

Între multitudinea de produse BIO comercializate de magazinul online, spirulina ocupă un loc important

Beneficiile pe care le oferă au determinat ca aceasta să fie inclusă în oferta Zabe.ro sub diferite forme: batoane proteice, tablete, pulbere, terci (porridge), fulgi, săpun etc. Spirulina este un superaliment, fiind foarte concentrată în nutrienţi. Este extrem de bogată în beta-caroten, fier, vitamina B12, vitamina E (puternic antioxidant), proteine, minerale și oligoelemente (calciu, fosfor, magneziu, zinc, cupru). De asemenea, conține clorofilă și ficocianină, un pigment cu proprietăți antioxidante.

Proprietățile spirulinei

 • stimulează sistemul imunitar;

 • îmbunătăţeşte rezistența;

 • ajută la menținerea sau revenirea în formă;

 • ajută la controlul greutății și la menţinerea unui nivel normal de zahăr în sânge;

 • întăreşte sistemul imunitar și consolidează vitalitatea;

 • promovează rezistența corpului;

 • este o sursă naturală de antioxidanți pentru combaterea stresului oxidativ.

Consumată în întreaga lume, de cele mai multe ori sub formă de pulbere, capsule, tablete sau fulgi, spirulina este un aliment plin de calități nutriționale excepționale și ușor de asimilat de organism. De fapt, este unul dintre cele mai populare și mai consumate suplimente alimentare din întreaga lume.

În magazinul Zabe.ro spirulina este comercializata la preţuri competitive, în toate formele de administrare menţionate anterior.

În concluzie, este foarte simplu pentru oricine doreşte să se bucure de o sănătate mai bună să şi îşi atingă obiectivul. Black Friday este unul dintre momentele în care reducerile determină ca produsele să aibă preţuri accesibile şi cumpărăturile să merite investiţii mai mari decât de obicei.

Continue Reading

Presa online

De unde poti cumpara scaune de birou de Black Friday?

AllProWeb.ro

Published

on

recomandari Gunter

Gunter.ro vine în acest an în întâmpinarea celor care urmăresc să facă diverse achiziţii de Black Friday, punându-le la dispoziţie o pagină dedicată cu magazinele care vor participa la acest real festin al reducerilor. Produsele pe care consumatorii online le pot cumpăra în această perioadă chiar şi cu 80% mai ieftin fac parte din diverse categorii.

Faptul că mulţi sunt tentaţi să cumpere diverse produse, doar pentru că sunt ieftine, constituie o abordare gresita – util şi ieftin fiind, de fapt, formula smart care ar trebui să fie aplicată chiar și când se cumpară în perioade de reduceri!

Pe lângă multe alte produse care merită să fie cumpărate de Black Friday, scaunele de birou nu fac excepţie

Este o perioadă în care foarte mulţi angajaţi lucrează de acasă şi, cel mai probabil, multora le lipseşte confortul de la birou. Acest aspect nu ar trebui să fie un impediment în calea randamentului, având în vedere că un colţişor confortabil din care să se lucreze poate fi amenajat şi acasă. Confortul este aliatul concentrării și performanței, indiferent de volumul de muncă care trebuie asigurat de acasă şi este un criteriu important pentru desfășurarea unei activități de calitate.

Un scaun confortabil de birou va crește concentrarea și unui copil. Cel care îl utilizează va putea să fie atent la sarcina pe care o are de îndeplinit, în loc să caute cu disperare o poziție adecvată. În acest fel, performanța va fi mai bună. Prin urmare, confortul unui scaun nu este de prisos, ci este un avantaj real atunci când se lucrează sau se invata de acasă.

Pe Gunter.ro poti gasi recomandari scaune pentru copii si pentru gaming

Înainte de a alege un scaun de birou, trebuie să se aibă în vedere o bună organizare a spațiului de lucru. Un spațiu mic oferă rareori posibilitatea de a se opta pentru un scaun de birou mare. Prin urmare, cel mai bine este să se aleagă un model mai puțin voluminos. Un birou frumos amenajat, cu suficient spațiu și un scaun confortabil care nu va provocă dureri de spate sunt aspecte care determină productivitatea muncii.

Chiar dacă obiectivul principal al unui spațiu de lucru într-o casă consta în posibilitatea de a lucra confortabil, nu înseamnă că aspectul scaunului trebuie neglijat. Culorile sunt la fel de importante, însă se pot alege în funcţie de preferinţe, pentru că variază de la cele pastel la elegantul scaun de birou negru.

Orice persoană care ţine cont de aceste considerente va putea să beneficieze de un mediu în care îi va face plăcere să lucreze şi, în acelaşi timp, va avea grijă şi de sănătatea sa.

Un scaun de birou în care cel care se aşează se va simţi confortabil și care este perfect adaptat la înălțimea utilizatorului este un atu real din punctul de vedere al sănătății. O astfel de alegere potrivită poate ajuta să se evite multe afecțiuni, precum durerile de spate sau migrenele .

În concluzie, nu trebuie să se subestimeze efectul pe care îl pot avea condițiile bune de muncă asupra stării de spirit. Un moral bun este esențial pentru a se atinge obiectivele.

Pe Gunter.ro poti gasi recomandari de scaune atat pentru copii cat si scaune pentru gaming, care combina confortul, eronomia si designul.

Continue Reading

Presa online

HQZ.ro cumpara si vinde antichitati, oferind si servicii de amanet sigure

AllProWeb.ro

Published

on

magazin de antichitati

HQZ.ro este un magazin online dar si fizic a carui activitate consta in comercializarea si achizitionarea de antichitati, bijuterii si alte produse similare incluse in categorii specifice pe site. Dincolo de faptul ca detine acest magazin de antichitati, compania HQZ este cunoscuta in Bucuresti pentru serviciile de amanet pe care le ofera. Practic, cele doua activitati pe care compania le are sunt complementare.

HQZ vinde si achizitioneaza o serie de produse deosebite prin magazinul de antichitati

Categoriile din magazinul online HQZ.ro ofera cu exactitate indicii cu privire la produsele pe care compania le vinde sau le achizitioneaza:

 • bijuterii: din aur, argint, cu pietre pretioase sau in modele simple, indiferent de tipul acestora;

 • obiecte din argint: de la obiecte de decor, pana la obiecte functionale, de tipul tacamurilor, fructierelor, servicii pentru servit ceai, platouri etc;

 • picturi: HQZ cumpara si vinde picturi semnate de artisti consacrati insa si picturi semnate de pictori mai putin cunoscuti la scara larga. Pe site pot fi gasite lucrari fabuloase ale unor pictori foarte cunoscuti, precum Anders Zorn, Paul Scortesco sau Nicolae Grant;

 • sculpturi: similar categoriei “picturi” si in aceasta categorie sunt incluse opere de arta semnate de sculptori cunoscuti, precum Nicolas Mayer, Antonin Larroux, Oscar Spathe, Sava (Savargin), insa si sculpturi realizate de autori mai putin cunoscuti;

 • mobilier: mici piese de mobilier, precum mese, dulapioare, scrinuri, canapele si altele similare, care poarta patina timpului trecut;

 • numismatica: pasionatiii acestui domeniu pot sa gaseasca in paginile site-ului monede vechi, monede din aur sau din argint care le pot intregi colectia;

 • orologerie: ceasurile fac obiectul unei pasiuni comun intalnita, pe site sunt afisate intre cele mai diferite modele care pot fi achizitionate de cei care le indragesc;

 • sticla/portelan: vase diverse, statuete, servicii de cafea si multe alte obiecte din sticla sau din portelan pot fi achizitionate dintr-o oferta variata si generoasa ca marime;

 • obiecte de cult: icoane vechi, candele si alte astfel de obiecte.

Desi exemplele anterioare sunt reprezentative in oferta magazinului, lista nu este exhaustiva, HQZ comercializand multe alte produse atractive: carti, bibliofilie si documente care pot sa atraga pasionatii, de exemplu. Foarte important pentru cei care vor sa amaneteze astfel de produse la HQZ, firma ofera inclusiv servicii de expertizare si curatare.

Orice persoana care isi doreste sa faca achizitii de pe site isi poate face un cont care sa ii serveasca in acest scop. Livrarea produselor se face la aproximativ doua zile de la momentul efectuarii platii care include procesarea, ambalarea si taxele postale.

HQZ ofera si servicii de amanet

Cei interesati de servicii de amanet in Bucuresti pot sa conteze pe HQZ. Astfel de imprumuturi oferite de companie necesita gaj care poate fi constituit din urmatoarele tipuri de bunuri: autovehicule, diverse obiecte de arta, bijuterii deosebite, pietre pretioase si semi pretioase, obiecte din aur, obiecte din argint, ceasuri, obiecte decorative mai speciale si obiecte din gama lux, electronice moderne, alte obiecte mobile valoroase, imobile.

Pentru discutii avizate, persoanele care vor sa beneficieze de servicii de amanet corecte si sigure pot sa mearga la adresa amanetului, din Piata M. Kogalniceanu, Nr. 1, Sc. C, Sector 5, Bucuresti.

Continue Reading

Presa online

Avantaje de care pot beneficia firmele care apeleaza la servicii de inchirieri utilaje de constructii

AllProWeb.ro

Published

on

inchirieri utilaje de constructii

Succesul unui santier depinde in primul rand de echipamente de calitate, inovatoare si sigure. Astazi, profesionistii din constructii pot avea acces la echipamente de ultima generatie fara a-si asuma un angajament pe termen lung. De exemplu, pot apela la nacele de inchiriat pentru a efectua lucrari la inaltime sau pot inchiria orice alt utilaj necesar in munca pe care o desfasoara.

De asemenea, inchirierea utilajelor face posibil ca antreprenorul in cauza sa nu se mai preocupe de conditiile in care acestea vor fi lasate atunci cand nu sunt utilizate. Fara hale in care sa se parcheze astfel de utilaje, inchirierea ramane o solutie sigura si eficienta. La momentul finalizarii constructiei, utilajele inchiriate sunt returnate locatorului.

Foarte important este ca prin inchiriere, se faciliteaza accesul la utilizarea echipamentelor de ultima generatie. Nu mai este o noutate ca echipamentele de constructie evolueaza constant pentru a se adapta la orice tip de santier. Datorita inchirierii, este posibil sa se testeze utilaje noi. Companiile de inchiriere le ofera profesionistilor echipamente moderne si, prin urmare, mai performante.

Inchirierea de echipamente pentru constructii permite, de asemenea, companiilor sa-si extinda domeniul de activitate. Acestea au acces la utilaje de inalta performanta incluse in flotele mari ale unor companii, precum AdUtilaj.ro . Prin urmare, o astfel de abordare exclude riscul de a se pierde un contract, deoarece firma in cauza nu are echipamentul necesar. Inchirierea utilajelor de constructii face ca firma care le inchiriaza sa-si poata extinde si gama de servicii.

In plus, inchirierea de echipamente pentru santiere este o modalitate de simplificare a activitatilor de zi cu zi ale firmelor de constructii. Intretinerea si repararea utilajelor sunt efectuate de compania care le inchiriaza, ceea ce economiseste timp considerabil. Mai mult decat atat, riscurile legate de siguranta sunt reduse, deoarece echipamentele sunt pastrate in perfecta stare de functionare.

Optand pentru inchirieri utilaje de constructii, antreprenorii cu firme de constructii pot beneficia, de asemenea, de expertiza unui consilier de specialitate. Acesta poate fi contactat in caz de avarie sau defectiune a vehiculului inchiriat.

In concluzie, firme care nu au capacitatea financiara de a cumpara utilajele care le sunt necesare in activitatile pe care le ofera sau efectiv nu iau in calcul astfel de investitii, au posibilitatea de a le inchiria. Prin urmare, pot sa isi desfasoare activitatile sigur si performant, apeland la companii, precum Ad Utilaj, care le pot pune la dispozitie utilajele de care au nevoie.

Continue Reading

Presa online

Avantaje demonstrate ale implantului dentar pe care nu le cunosteai

AllProWeb.ro

Published

on

implant dentar in Bucuresti

Twin Dent este locul in care ajung numeroase persoane care isi doresc sa faca implant dentar in Bucuresti, confruntandu-se cu probleme care necesita o astfel de interventie. Solutie excelenta pentru inlocuirea dintilor lipsa, implantul dentar este de fapt un dispozitiv metalic care se insereaza in osul maxilar.

De cele mai multe ori, implanturile dentare sustin lucrari protetice. Acestea pot fi coroane, punti dentare sau proteze mobilizabile. Exista si situatii in care pacientul va trebui sa poarte aparate ortodontice atasate la implanturi, din cauza faptului ca se confrunta cu probleme care tin de alinierea dintilor.

Structura implantului dentar include:

 • implantul dentar – in fond, acel dispozitiv metalic care se introduce in osul maxilar in timpul unei interventii chirurgicale;

 • bontul artificial – necesar de atasat implantului dentar dupa finalizarea osteointegrarii, pe care se aseaza lucrarea protetica;

 • lucrarea protetica – care, in functie de alegerea pacientului, poate fi o coroana dentara, punte dentara sau o proteza dentara mobilizabila.

Cele mai importante avantaje ale unui implant dentar

Potrivit TwinDent.ro, clinica stomatologica din 13 Septembrie, Bucuresti, cel mai important avantaj al unui implant dentar consta in faptul ca inlocuieste dintii lipsa intr-un mod extrem de natural. Alte avantaje notabile includ aspecte mult superioare lucrarilor traditionale:

 • prin restaurarile pe implanturi, fortele masticatorii se transmit catre osul alveolar asa cum se intampla si in cazul dintilor naturali. Prin urmare, procesul masticator va fi confortabil si nu va mai impune probleme.

 • pentru numerosi pacienti, este deosebit de important ca dupa implantul dentar sa obtina refacerea esteticii faciale. Acest deziderat este simplu de atins in conditiile in care lucrarea pe implanturi va fi executata corect;

 • in cazurile in care pacientului ii lipsesc dintii anteriori, se va confrunta cu afectarea fonatiei, intampinand greutati mai ales cand pronunta consoane. Dupa inserarea implanturilor dentare, aceasta problema dispare in cateva zile.

Alte avantaje ale implantului dentar includ:

 • oferind suport independent pentru punti, coroane sau proteze mobilizabile, un implant dentar reduce incarcarea dintilor, osului alveolar sau a gingiei, pe care nu se pune presiune;

 • dintii vecini implantului dentar nu trebuie sa fie slefuiti si, prin urmare, nu se pierde tesut dentar sanatos si nici nu se poate ajunge la devitalizarea dintilor;

 • foarte important este ca implantul dentar conserva tesutul osos, avand potentialul de a reduce procesul de resorbtie osoasa.

Cu toate aceste avantaje majore, implantul dentar reprezinta cea mai buna solutie pentru inlocuirea dintilor lipsa. In definitiv, fiind cea mai buna solutie pe termen mediu si lung, implantul dentar merita efortul financiar!

Twin Dent are in prim planul activitatii sale pacientul, prin urmare, clinica face tot ceea ce se poate pentru a-i inlesni accesul la toate serviciile medicale pe care le asigura!

Continue Reading

Presa online

S-a lansat site-ul de divertisment ideaman.ro

Avatar

Published

on

Site-ul ideaman.ro este dedicat tuturor iubitorilor de divertisment.

Aici veți putea găsi articole și interviuri, în cadrul cărora se vorbeşte despre televiziune, radio, cele mai recente lansări din industria muzicală, artiști, news și pr & press.

După numeroase colaborări cu cele mai mari publicaţii din ţară, precum DigiFm, TVR şi Radio România Actualităţi, IdeaMan a luat naştere luna aceasta, pe 25 aprilie, la iniţiativa jurnalistului Vlad Avarvari.

Pe lângă alţi parteneri ai site-ului ideaman.ro, se numără şi redacţia noastră, Radar de Media.Aşă că staţi aproape, vor urma proiecte frumoase împreună.

Link site: https://ideaman.ro/

Comentarii

comments

Continue Reading

Presa online

Chef Cătălin Scărlătescu lansează casolet.ro și livrează meniuri speciale pentru Paște

Avatar

Published

on

Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei jurați de la Chefi la cuțite, a lansat un nou proiect: casolet.ro este bucătăria virtuală de unde se pot comanda meniuri pentru Paște sau mâncare pentru fiecare zi, gătită de chef Scărlătescu și echipa lui.

De câteva zile, acesta gătește de dimineața până seara, pregătind tot felul de preparate pentru perioada ce urmează, de la celebrii lui cozonaci până la drob de miel, salata boeuf, stufat de miel, coaste de porc sau cârnați picanți. Produsele ce pot fi comandate se găsesc pe site-ul casolet.ro, la fel ca și toate informațiile despre livrare.

“E un proiect la care mă gândesc de ceva vreme, dar întotdeauna eram prins cu altele. Perioada asta am folosit-o pentru a pune la punct casolet.ro, pentru că la fiecare sărbătoare oamenii mă întreabă de unde pot lua cozonac, sau coaste, sau drob s.a.m.d.  Am intrat în bucătărie acum câteva zile pentru că din momentul în care am format echipa am stat cu toții în izolare 2 săptămâni, să fim safe și să respectăm toate procedurile. Ce e frumos la proiectul ăsta e că e făcut cu mulți prieteni, așa se face că echipa mea de livratori este formată din oameni apropiați, care în perioada asta au vrut să mă ajute. Casolet.ro este un proiect care va continua și după Paște, funcționând ca un site de delivery, unde oamenii pot comanda de mâncare în fiecare zi”, a povestit Chef Cătălin Scărlătescu.

 

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

SHOW MAGAZINE

IN Trending