Connect with us

A-Z NEWS

ProFM este cel mai ascultat radio din centrul si vestul Romaniei!

Published

on

Reclame

Potrivit celor mai noi cifre de audienta furnizate de IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi de GfK România, ProFM ocupa locul I in preferintele ascultatorilor, atat in centrul cat si in vestul si nord vestul tarii. ProFM, postul de radio cu cea mai mare crestere ca numar de ascultatori la nivel national, a castigat si inima ardelenilor, situandu-se in topul preferintelor acestora.

sara si nicolai

In Banat ProFM ocupa locul I, cu un numar de 155.700 de ascultatori zilnici. Kiss FM se situeaza pe locul II cu 98.400 de ascultatori zilnici, iar Radio ZU ocupa locul III cu 65.200. Pe aceeasi zona a tarii, ProFM a inregistrat si cea mai mare cota de piata de 19,1%, la mare distanta de Radio ZU – 6.8% si Kiss FM 6.7%.

Transilvania ii prefera pe DJ-ii ProFM, care ocupa si pe aceasta zona locul I cu 387.500 de ascultatori in fiecare zi si cu o cota de piata 11,3%. Pe aceleasi coordonate si in aceeasi regiune Kiss FM a inregistrat 359.600 ascultatori si 8,8% si ZU 304.200 si cota de piata de 6,9%.

Si ascultatorii din Crisana si Maramures au radiourile potrivite pe frecventa Legalize Joy, astfel ca si aici ProFM se poata lauda cu performanta de a ocupa primul loc la capitolul audienta, cu cel mai mare numar de ascultatori de 210.600 in fiecare zi si o cota de piata 18,6%.

”Ardelenii sunt foarte implicati in matinalul Alarma ProFM. De cele mai multe ori sunt primii care suna la noi la emisiune si isi spun punctul de vedere cand vine vorba de probleme arzatoare, dar sunt si primii care o dau pe glume cand e rost de caterinca, adica…mai mereu. Sunt atat de activi, incat deja ii consider colegii mei cu acte in regula. Va multumesc pentru toate diminetile in care colaboram exceptional! Va iubesc!”, declara Bogdan Nicolai.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending