Profu' fii pe fază! Află cine se alătură distribuţiei serialului, de la PRO TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Sezonul 2 din Profu` revine la PRO TV pe 11 februarie, de la ora 21:30, cu o mulțime de surprize, situații limită, umor și o poveste de dragoste cu peripeții. Din distribuție va face parte și artista Jo, care o va interpreta pe Rebecca – un personaj complex care va surprinde cu alegerile pe care le va face.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

„Până la Profu’ nu mai jucasem decât pe scena facultății, nu eram familiarizată deloc cu filmările unui serial / film. Sunt o persoană foarte emotivă și nu cu foarte mare încredere în sine (în ciuda aparențelor și a rolului de bad girl pe care îl joc în serial), iar de multe ori m-am lăsat copleșită de emoții la anumite cadre”,  a spus Jo.

Artista a mărturisit că i-a plăcut la filmări și și-ar dori să repete experiența: „Am avut noroc de o echipă care m-a ajutat și m-a făcut să mă simt minunat și să mă relaxez. Ne-am înțeles foarte bine din prima clipă, mă bucur enorm că am avut ocazia să lucrez cu oameni atât de pasionați și inspiraționali. Sezonul acesta doar mi-a deschis apetitul spre film. Pe când începusem să mă obișnuiesc și să îmi intru foarte bine în mână, s-au și terminat filmările! MAI VREAU!!!”.

 

Actori noi, situații limită și întâmplări la care nu ne-am fi așteptat. Sezonul 2 Profu` revine cu multe surprize pe 11 februarie, de la 21:30. Șase, se întoarce Profu`! O comedie educată.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending