Connect with us

Seriale

Profu’ s-a întors la catedră! Au început filmările pentru sezonul 2!

Published

on

Săptămâna aceasta au început filmările pentru un nou sezon din serialul Profu’. Andi Vasluianu, Aida Economu, Cosmin Natanticu și ceilalți actori au revenit pe platourile de filmare pentru a duce mai departe misiunea celui mai excentric profesor din București: de a-și pune amprenta pe educația și viața adolescenților din liceul Emil Gârleanu.

”Pe la începutul carierei am auzit o propoziție, filmarea e o sărbătoare, rostită de Vivi Drăgan Vasile, de atunci numai așa am privit filmările. Noi am început să sărbătorim sezonul 2 din Profu’, povestea e din ce în ce mai captivantă și sper să îi bucure și mai mult pe spectatorii noștri”, a spus Andi Vasluianu, care-l interpretează pe Mihai Iacob în serialul Profu`.

 

Pentru Aida Economu, reluarea filmărilor este cel mai frumos mod de a-și începe anul. ”Am început filmările, da, dar noi am început treaba cu săptămâni bune înainte, cu lecturi, probe de costume și teste de cameră. Pentru mine, anunțarea sezonul 2 a fost cea mai bună veste cu care puteam să închei anul și începerea filmărilor cel mai frumos fel de a-mi începe noul an. Se pare că Mișu și Ana au trecut clasa, poate iau și un premiu sau se califică la vreo olimpiadă în sezonul 2. Dacă nu, poate măcar se cuplează. Vedem!”, a declarat Aida Economu.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending