Program Cerbul de Aur 2008. Cel mai important eveniment muzical are loc la Brasov! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Program Cerbul de Aur 2008. Cel mai important eveniment muzical are loc la Brasov!

Published

on

Foto Credit: TVR

Dupa 2 ani de absenta cel mai important eveniment muzical al anului , Festivalul International de muzica Pop „CERBUL DE AUR” va avea loc la Brasov in Piata Sfatului in mai putin de o saptamana . Muzica, spiritul, show-ul va invada din nou Piata Sfatului din Brasov .

Cu o noua infatiseara o alta perspectiva, o alta imagine, dar cu aceasi magnitudine, Cerbul de Aur se vrea un festival de rang inalt cu artisit de marca . Festivaul va fi transimis in exclusivitate , in direct pe TVR 1 si TVR International .

PROGRAMUL FINAL AL FESTIVALULUI INTERNATIONAL DE MUZICA POP ‘CERBUL DE AUR” 2008

Prima seară va debuta cu spectacolul extraordinar susţinut de unii dintre cei mai mari artişti români – Iris, Direcţia 5, Aura Urziceanu, Angela Similea, Doru Tufiş, Paula Seling, Gabriel Cotabiţă, Nicola, Laurenţiu Cazan, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Mircea Baniciu, Marcel Pavel, Nico, Aurelian Andreescu – care vor interpreta piese pe care le-am ascultat de-a lungul timpului pe scena de la Braşov.

Seara de miercuri, 3 septembrie, va continua cu semifinala I, în care vor concura zece artişti. Recitalul care încheie prima seară va fi susţinut de grupul spaniol Los Vivancos.

Seara de joi, 4 septembrie, se va deschide cu a doua semifinală, în care se întâlnesc, de asemenea, zece concurenţi. Seara va continua cu recitalul susţinut de interpreta spaniolă Natalia Rodriguez şi se va încheia cu recitalul lui Ştefan Bănică.

Vineri, 5 septembrie, după semifinala a treia, în care concurează zece artişti, urmează recitalul susţinut de Horia Brenciu & Orchestra, iar Ruslana va încheia seara cu recitalul său.

Sâmbătă, 6 septembrie, seara va începe cu un recital susţinut de Iris, va continua cu finala concursului, în care se vor întâlni nouă concurenţi, şi apoi cu Gala laureaţilor. Recitalul serii de gală va fi susţinut de trupa britanică Simply Red.

Advertisement

Duminică, 7 septembrie, pe scena Cerbului de Aur vor urca numeroşi artişti de valoare ai muzicii folclorice care vor oferi un spectacol de excepţie. Seara va cuprinde şi un moment susţinut de ansamblul „Joc” din Republica Moldova.

Ultima seară a Cerbului de Aur 2008, cea de luni, 8 septembrie, va cuprinde, în prima parte, un spectacol-cadou pentru cei născuţi de Sfânta Maria, susţinut, de asemenea, de numeroşi artişti de valoare ai muzicii folclorice, şi va continua cu un concert lăutăresc, în cadrul căruia vor urca pe scenă şi Damian Drăghici & Brothers. Festivalul Cerbul de Aur se află la 16-a ediţie şi aniversează 40 de ani de la debutul său.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Pagini: 1 2

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Ramo

    28 august 2008 at 21:39

    Abia astept sa inceapa.Editia de anul acesta promite multe.Sper sa ajung pe acolo.
    Articol foarte frumos redactat!
    :*

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending