Connect with us

Evenimente

Program – Festivalul National de Muzica „Mamaia” 2010 (vezi concurentii)

Published

on

Festivalul Mamaia 2010 a debutat in aceasta seara la teatrul de vara din Constanta , festivalul este transmis in direct pe postul National TV in fiecare zi de la ora 20.45.

Duminica, 29 august, in seara de gala a festivalului, Paula Seling si Ovi vor canta in premiera pe scena festivalului acestia vor avea invitati speciali la recitalul EURO-MAMAIA.

Ovi,
Olia Tira (Moldova, Eurovision 2010), Next (Macedonia, Eurovision 2009), Sandra Kim (Belgia, Eurovision 1986-cea mai tanara castigatoare a Eurovision, la 13 ani) si Chiara(Malta-de 3 ori participanta la Eurovision, ultima data in 2009) au raspuns afirmativ invitatiei Paulei Seling.

Toti acesti artisti vor canta in ultima zi a festivalului Mamaia 2010.

Astă-seară vor urca pe scenă câştigătorii Festivalului Mamaia de până în anul 1990: Corina Chiriac, Adrian Romcescu, Mihaela Mihai, Stela Enache, Mirabela Dauer, Horia Moculescu, Cristian Popescu şi  Mihai Constantinescu. Pe 28 august, vor susţine recitaluri câştigătorii festivalului de după anul 1990: Gabriel Cotabiţă, Provincialii, Lucia Dumitrescu, Natalia Barbu, Mihaela Dănăilă, Adrian Daminescu, Aurelian Temişan, Carmen Trandafir şi Irina Pop.

Prezentatorii festivalului Mamaia 2010 sunt Aurelian Temisan si Horia Moculescu.

Piese in Festivalul de Muzica Usoara la sectiunea creatie

Nr.NUME PIESACOMPOZITOR
1.„Ard de dor”Alin Radu, Denisa Anghelache
2.“Cand ma iubesti”Cristian Faur
3.“Cat imi e de greu”Tudy Zaharescu
4.,, Contrasens”Victor Dan Stephanovici Demeter

Victor Manuel Solomon

5.“Doar muzica”Elena Gatcin
6.“Doar tu”Georgian – Sorin Zlat
7.“E lumea ta”Daniel Antonescu(N-TONE), Tony Thomas
8.“Fara cuvinte”Adi Cristescu
9.„La umbra ta”Dragos Dinca
10.„Luminezi”Gelu Ionescu
11.“Misterioasa mea”Nicolae Caragia
12.“Noi doi”David-Ioan Todoran
13.“Nori de iubire”Adi Cristescu

Silviu Paduraru

14.„O viata de artist”Marcel Dragomir
15.“Poate …”Anamaria Popa
16.“Refrene simple”Mihaita Sorin Antonie
17.,, Vreau “Horia Moculecu
18.“Vrei mai mult”Eugen Cioaca

Concurenti in Festivalul de Muzica Usoara la sectiunea interpretare


Nr.NUME CONCURENT
1.Amisculesei Madalina
2.Baran Aurora – Maria
3.Ciobanu Andrei
4.Cojocaru Daniela
5.Dragomir Ruxandra
6.Eremia Alina
7.Florea Alexandru
8.Florin Ovidiu Lazar
9.Gherghina Ioana
10.Gorga Irina
11.Gorun – Cristian Sanda
12.Heghea Tatiana
13.Hojda Maria Alexandra
14.Ienei Mariana Vasilica
15.Marisca Roxana
16.Mica Alexandru Catalin
17.Muntenas Maria – Lorena
18.Pana Mares – Catalin
19.Paraschiv Dragos – Mihai
20.Purcarea Bianca
21.Radu Oana Diana
22.Rusu Georgiana
23.Sandu Elena
24.Salistean Ana – Maria Cristina
25.Scripcaru Marcela
26.Stanciu Cristina Camelia
27.Stroe Cristina Andreea
28.Tudor Rodica
29.Ulmeteanu Iolanda
30.Vasiu Cristina

Lasa un comentariu aici!

Evenimente

Majestatea Sa Margareta, în vizită la Televiziunea Română

Published

on

Foto Credit: TVR

Luni, 19 martie 2018, Familia Regală a vizitat Televiziunea Română, în semn de  preţuire faţă de profesionalismul de care echipa TVR a dat dovadă în cele 12 zile de transmisii live din timpul funeraliilor Regelui Mihai. Atunci, zeci de jurnalişti, producători, operatori şi regizori TVR au asigurat imagini în timp real.

De asemenea, Familia Regală şi-a exprimat, în numeroase ocazii, aprecierea pentru realizarea emisiunii „Ora Regelui”, singura emisiune din România care reflectă activitatea Casei Regale. Lansată la 7 iulie 2012, „Ora Regelui” a înregistrat până acum peste 250 de ediţii.

 

Însoţiţi de Doina Gradea, Director General Interimar al SRTv, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Radu au vizitat studiourile şi au cunoscut echipa TVR.

„Suntem onoraţi, eu şi colegii mei, de vizita Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei şi a ASR Principele Radu, care au dorit să mulţumească, personal, întregii echipe TVR pentru transmisia funeraliilor Majestăţii Sale Defuncte Regele Mihai I”, a declarat Doina Gradea, Director General Interimar al TVR. „Îi felicit, la rândul meu, încă o dată, pe colegi, pentru profesionalism şi dăruire”, a adăugat Doina Gradea.

 

Prima oprire a celor doi înalţi oaspeţi a fost în Studioul Tudor Vornicu, unde au văzut decorul emisiunii „Starea naţiei” şi au aflat cum se realizează producţia prezentată de Dragoş Pătraru.

Înainte de a vizita Expoziţia TVR60, Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală s-au întâlnit cu un grup de copii de la şcoala Olga Gudynn, veniţi să afle istoria televiziunii publice. Astfel, Majestăţile Lor au schimbat cu cei mici impresii despre televiziune şi filmele preferate.

Custodele Coroanei şi Principele Radu au vizitat apoi redacţia Ştiri şi studioul de unde se transmit jurnalele Ştirilor TVR. Majestăţile Lor au făcut cunoştinţă cu reporterii TVR veniţi de pe teren, cu editorii, cu redactorii ştirilor interne şi externe, cu producătorii jurnalelor, cu Romeo Stancu – cameramanul care a filmat din maşină întreg traseul cortegiului funerar. În regia studioului de Ştiri, Majestatea Sa Margareta s-a arătat fascinată de pupitrul video şi a dorit să ştie cum se schimbă cadrele în emisie. Din regie, Majestăţile Lor au intrat în studioul Ştirilor. Aici, Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală au intrat în rolul de prezentator, înregistrând câte o ştire: despre doi adolescenţi pasionaţi de robotică, care vor să rămână acasă şi să născocească maşinării care să-i ajute pe oameni – Majestatea Sa şi despre standul României la Salonul de carte de la Paris – ASR.

 

De la ştiri la divertisment! În Studioul Pangrati, Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu s-au întâlnit cu Ioana Voicu, Nuami Dinescu şi Florina Constantinescu, prezentatoarele emisiunii „Se zice că…”, de la TVR 2, care pregăteau emisia de a doua zi, şi cu Marina Almăşan şi Claudiu Bleonţ, care urmau să intre în direct cu emisiunea „Femei de 10, bărbaţi de 10”. O întâlnire relaxată şi un bun prilej ca vedetele TVR să le dezvăluie oaspeţilor culisele unei emisiuni de divertisment.

La finalul vizitei, Directorul General Interimar Doina Gradea a oferit Familiei Regale o colecţie de DVD-uri cu înregistrările mai multor concerte regale, precum şi „Ultimul dar”, un film cu Regele Mihai despre marea sa pasiune – maşinile -, realizat de jurnalistul Bogdan Şerban Iancu.

Momente şi impresii ale vizitei regale vor putea fi urmărite la Telejurnalul TVR 1, de la ora 20.00, dar şi la „Ora Regelui”, sâmbătă, 24 martie, ora 15.00.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Soprana Bianca Ionescu-Ballo ne invită în atmosfera londoneză prin spectacolul “London – A New Story”

Published

on

După o idee de Bianca Ionescu-Ballo, spectacolul “London – A New Story”, tratează cu mult umor și uneori autoironie subiecte de actualitate. În contextul recentului Brexit, acaparați de mirajul scenei, personajele ne invită în universul lor folosindu-se de sintagme motivaționale la modă.

Trei vecini, locuitori cu aspiraţii diverse ai unui imobil londonez, sunt puşi prin intermediul poştaşului într-o situaţie căreia sunt nevoiţi să-i facă faţă fiecare în felul lui. Sub pretextul unei invitaţii la casting, viaţa fiecăruia dintre ei înregistrează o schimbare care le perturbă existenţa monotonă. Ambiţia, nostalgia, nevoia de a arăta că încă mai sunt competitivi îi aduce pe toţi în situaţia de a reevoca şi interpreta melodii superbe, de mare succes. În final, însuşi poştaşul este cooptat în această vâltoare şi sunt şanse să se înfiripe chiar şi câteva idile!

Vor fi din nou sub lumina reflectoarelor! “Urmează-ţi visul!”, par să spună cei… patru!

Distribuție: Bianca Ionescu-Ballo, Anton Zidaru, Gabriela Daha, Valentino Tiron

Text: Bianca Ionescu-Ballo

La pian: Alexandru Burcă

Regia: Anda Cruceanu

Coregrafia: Andreea Toma

Scenografia: Oana Letiţia Grigore

 

Biletele pot fi achiziţionate online, pe www.startickets.ro și în reţeaua de magazine Startickets.ro:

  • B-dul Tineretului Nr. 8 – 10, Casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, Bucureşti
  • Calea Dorobanţi nr. 62, ap. 5

Mai multe detalii legate de spectacolele noastre găsiți pe: www.opereta.ro.

Parteneri: Agerpres, Evenimentul zilei, Capital, Șapte seri, Radio România Cultural, DC News, Radar de Media, societateamuzicală.ro, mklasica.ro, eva.ro, ArtOut, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”, Universitatea București, goingout.ro, inoras.ro, iqool.ro.

Sponsori: Bucuria, ookee.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

100 de zile până la CM de Fotbal Rusia 2018: TVR transmite in exclusivitate toate cele 64 de meciuri!

Published

on

Foto Credit: TVR

100 de zile! Atât mai avem de aşteptat până la primul fluier al Campionatului Mondial de Fotbal ediţia 2018. După 4 ani de la triumful Germaniei în Brazilia, Cupa Mondială ne dă întâlnire în Rusia.

Începând din 14 iunie, Televiziunea Română va transmite în exclusivitate cel mai important eveniment sportiv al anului 2018. Timp de o lună, telespectatorii din România, alături de sute de milioane de fani de pe întreaga planetă, vor urmări la posturile TVR lupta pentru cel mai râvnit trofeu din lumea fotbalului.

Toate partidele din cadrul competiţiei vor fi difuzate numai de televiziunea publică, în perioada 14 iunie – 15 iulie. 64 de meciuri, 32 de echipe au un singur obiectiv la primul turneu final de Campionat Mondial care va avea loc în Europa de Est şi anume să obţină trofeul din aur pur, care are o bază de 13 cm cu două fragmente de malachit încorporate in ea.

Pregătirile au intat pe ultima sută de zile! 100 de zile în care vom afla nouăţile pregătite de organizatori. 100 de zile în care TVR va difuza programe dedicate Campionatului Mondial de Fotbal.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending