Connect with us

Campanie TV

Program special la Digi 24 HD de 1 si 2 mai: „1989, anul care a schimbat lumea” si „Romania furata”

Published

on

Reclame

1 mai din zilele noastre este, în esenţă, minivacanţa din preajma Paştelui. Ne despart 25 de ani de vremurile în care 1 mai era o celebrare absolută a regimului comunist. 

Defilările, coregrafiile grandioase, sloganurile şi discursurile victorioase ascundeau drame şi o lume acum de neimaginat. Pe 1 mai 2014, ne întoarcem în acea lume de care ne-am despărţit un sfert de secol în urmă şi ne uităm cu atenţie la felul în care ne-am schimbat în tot acest timp.

Joi, 1 mai 2014, Cosmin Prelipceanu vă propune o ediţie specială a Jurnalului de Seară despre 1989, anul care a schimbat lumea”,  o campanie Digi24 HD. Printre invitaţi, istoricul Norman Manea, regizorul Stere Gulea, scriitorii Dan Lungu şi Mariana Gorczyca.

Pe 2 mai, o nouă ediţie specială a Jurnalului de Seară: „România furată”, la momentul unui bilanţ intermediar. Cosmin Prelipceanu şi invitaţii săi trag linie într-o încercare de a calcula cât mai exact cât de mare e paguba după afaceri şi privatizări controversate precum Siderca, Tractorul, Aro, Loteria Română, Uzinele Vulcan.

Proiectele Digi24 HD 1989, anul care a schimbat lumea” şi „România furată” continuă pe parcursul întregului an 2014.

Cosmin Prelipceanu

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending