Connect with us

Program Special

PROGRAM SPECIAL LA PRIMA TV ÎN SĂPTĂMÂNA SĂRBĂTORILOR PASCALE

UN MARATON DE FILME ROMÂNEȘTI, REPORTAJE DE PE FRONT ȘI EDIȚII SPECIALE ALE EMISIUNILOR POSTULUI

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV
Reclame

De pe frontul din Ucraina până în studioul Exclusiv VIP, Sărbătorile Pascale se întâmpină la Prima TV cu căldură în suflet. Cu ocazia Paștelui, postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever  a pregătit o serie de surprize pentru telespectatori. În Săptămâna Mare Prima TV aduce în casele românilor filmul românesc, reportaje speciale la FOCUS, cu transmisiuni în direct din tranșee ale corespondentului Marius Saizu, o dramă biblică plină de emoție, o serie de interviuri speciale realizate de Cristi Brancu și o ediție specială a emisiunii ”Totu-i fain”, cu Diana Enache și Alin Pascal.

Maraton de filme românești

În Săptămâna Mare și de Paști, filmul românesc este în prim-plan. Marți, 11 aprilie, de la ora 20:00, Mărgelatu și Buză de Iepure pornesc într-o nouă aventură în «Colierul de turcoaze », o producție semnată de regizorul Gheorghe Vitanidis și cu o distribuție magnifică: Szabolcs Cseh, Florin Piersic, Marga Barbu, Constantin Codrescu, Rodica Popescu Bitănescu, Alexandru Arșinel. Vineri, 14 aprilie, e seară mare, de la ora 20:00,  alături de  Ilarion Ciobanu, Ovidiu Iuliu Moldovan, Mircea Diaconu în «Profetul, Aurul și Ardelenii».

Sâmbătă, 15 aprilie, Prima TV difuzează o capodoperă a cinematografiei românesti, în regia lui Stere Gulea. “Moromeții”, filmul ce îi are în distribuție pe Luminița Gheorghiu, Victor Rebengiuc, Gina Patrichi și Mitică Popescu.

Duminică, în prima zi de Paști, de la ora 9:00, cei mai matinali dintre telespectatori se vor delecta cu «Amintiri din copilărie». Iar seara, de la ora 22:00 veți râde copios urmărind producția «Pup-o, mă!».

Dramă biblică în Noaptea de Înviere

Sâmbătă, 15 aprile, de la ora 23:30, Prima TV va difuza drama biblică «Apostolul Petru: Mântuirea», în regia lui Leif Bristow, cu  Stephen Baldwin, Steve Byers și John Rhys-Davies în distribuție.  E seara unui film emoționant, care va umple sufletul telespectatorilor de lumină în Noaptea de Înviere.

Paștele în tranșee, la FOCUS

În direct din Ucraina, corespondentul de război Marius Saizu va face Paștele în tranșee. În edițiile speciale Focus jurnalistul Prima TV le va arăta telespectatorilor cum se petrece cea mai importantă sărbătoare a creștinătății sub amenințarea bombardamentelor. Telespectatorii vor trăi povești dure, rupte din realitatea vieții de zi cu zi a vecinilor din nord.

Paște tradițional, la TOTU-I FAIN

Paște tradițional, cu artiști de muzică populară, ansamblul Zestrea din Bacău și un artist încondeietor de ouă. Este zi de mare sărbătoare duminică, 16 aprilie, de la ora 11:00, la ”Totu-i fain”. Diana Enache și Alin Pascal au pregătit o ediție de excepție în care artiștii de muzică populară ne povestesc tradițiile și obiceiurile de Paște din zona de unde provin, dar ne spun și ce amintiri de Paște au din copilărie. Invitați de seamă vor încânta sufletul telespectatorilor: Sofia Vicoveanca, Sava Negrean Brudașcu, Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Marius Zgâianu, Anca Branea, Diana Cârlig și Ionuț Bledea, Ansamblul Zestrea din Bacău și Bihoreanul cu opinci – artist încondeietor de ouă. Cum mâncarea este la rang de artă, Chef Antonio Passarelli are o rețetă specială de miel.

Mircea Dinescu și Grigore Leșe vă oferă Poezie și Delicatețuri

O ediție unică. În duminica Paștelui, de la ora 14:00, pe moșia lui Dinescu vor veni invitați aleși, precum alese îi vor fi poetului bucatele. Din ținutul sătmărean al codrenilor ajunge la Dunăre Lavinia Goște, împreună cu partenerul ei de scenă și de viață, violonistul Marius Zorilă. Alături le va fi orchestra Valahia. De la Suceava, cu grai dulce bucovinean, va sosi Doina Lavric Parghel, care, la masă, ne va cânta cânturi de la străbunii ei știute, iar Dunării îi va da un pic de iz de Sena, cântând chansonete parisiene.

În capul mesei va sta Grigore Leșe, poate cel mai valoros interpret de muzică tradițională românească. Cu toții vor sărbători românește cel mai mare eveniment al creștinilor. Se va șterge praful de pe întâmplări de demult și se va vorbi despre cum ar putea să reziste ce e frumos românesc într-o lume care de prea multe ori nu mai ține seama de rădăcini.

Oameni, cuvinte și emoții

Cristi Brancu a pregătit o serie de 3 interviuri de colecție. Pe 12 aprilie, de la 15.00,  aveți întâlnire cu Prof. Doctor Alexandru Vladimir Ciurea. Celebrul neurochirurg, omul care a performat 23.000 de mii de operații pe creier, din care jumătate la copii, medicul care a înființat Departamentul de Cercetare în Neuroștiințe al Spitalului Clinic „Bagdasar-Arseni”, care a condus și a fost implicat în aproape 20 proiecte de cercetare naționale și internaționale, oferă un interviu plin de emoție și de învățăminte.

Pe 13 aprilie, la Exclusiv VIP, Cristi Brancu îl aduce în fața telespectatorilor Prima TV pe celebrul Dumitru Constantin Dulcan, medic neurolog și psihiatru, autor de literatură filozofică și metafizică, cunoscut în special pentru lucrarea ”Inteligența materiei”.

În Vinerea Mare, Cristi Brancu poartă un dialog de suflet cu Părintele Neculadespre credință, sacrificiu, umanitate, spiritualitate, bunătate și semnificația Paștelui.   

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending