PROGRAM TV ANTENA 1: 03-09 martie 2017

1
1053

RADAR DE MEDIA va prezinta programul TV + recomandari pentru postul ANTENA 1, aferent perioadei 03-09 martie 2017. 

 

 

Vineri, 03 Martie 2017

 

06.00 Observator (live)

08.00 Divertisment: ‘Neatza cu Razvan si Dani  (live)

10.55 Teleshopping

11.15  Reality-show: Mireasă pentru fiul meu (sezonul 6) (live)

13.00 Observator (live)

14.00  Reality-show: Mireasă pentru fiul meu (sezonul 6) (live)

16.00 Observator (live)

17.00  News Magazine: Acces direct cu Simona Gherghe (live)

19.00 Observator (live)

 

20.30 (12) Film:  “Rambo III”

An de productie: SUA 1988

Genul: actiune

Regia: Peter MacDonald

Cu: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Marcus Gilbert

Colonelul Samuel Trautman, fostul superior al lui John Rambo, este insarcinat sa conduca misiunea menita sa ajute rebelii Mujahedini, care incearca sa opreasca invadarea Afganistanului de catre sovietici. Dupa ce l-a refuzat pe Trautman, cand acesta i-a solicitat ajutorul pentru indeplinirea misiunii, Rambo se vede nevoit sa intervina, dupa ce colonelul este rapit si torturat de catre sovietici. Cu ajutorul mujahedinilor, Rambo incearca sa-l salveze pe Trautman din mainile crudului comandant al armatei rosii, colonelul Zaysen.

 

22.30 (12) Film: „Omul din interior” – „Inside Man”

An de producţie: SUA 2006

Genul: thriller

Regia: Spike Lee

Cu: Jodie Foster, Clive Owen, Denzel Washington, Christopher Plummer, Willem Dafoe, Chiwetel Ejiofor

Orice detaliu este important. Nici o informatie nu trebuie omisa.

Totul incepe destul de simplu: 4 oameni costumati in zugravi patrund pe culoareale unei Banci din Manhattan, sucursala de baza din Wall Street a unei institutii financiare importante la nivel mondial. In cateva secunde, jefuitorii costumati planuiesc o operatiune de asediu asupra bancii, iar cei 50 de clienti si personalul devin o garantie neasteptata in acest jaf, jefuitorii luandu-i drept ostateci in momentul in care sunt incercuiti de politie. Detectivii Departamentului de Politie din New Zork, Keith Frazier si Bill Mitchell sunt trimisi pe post de negociatori pentru eliberarea de ostateci, avand misiunea de a stabili un contact cu leaderul talharilor, Dalton Russel, si de a asigura eliberarea in siguranta a ostaticilor. Departamentul Serviciilor de Urgenta avindu-l pe Capitanul John Darius la conducere impreuna cu toata lumea spera ca situatia poate fi depasita cu calm, iar controlul bancii si eliberarea ostaticilor din interior pot fi asigurate intr-un timp cat mai scurt. Dar lucrurile nu progreseaza dupa planul stabilit. Russel se dovedeste un oponent neasteptat de siret – inteligent, calm si avand totul sub control – un maestru in manevrarea papusilor, cu un plan meticulos prin care sa-i dezorieteze si sa-i faca confuzi nu doar pe ostateci, dar si pe autoritati.

01.00 Film: “Rambo III” (r)

03.00 News Magazine: Acces direct (r)

 

Sâmbãtã, 04 Martie

 

06.00 Observator (live)

09.00 (AP) Film: “Cleopatra” (ultima parte)

An de producţie: SUA 1999

Genul: drama

Regia: Franc Roddam

Cu: Timothy Dalton, Billy Zane, Leonor Varela

Una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din toate timpurile, în care voluptoasa și pătimașa Cleopatra își folosește senzualitatea pentru a-i seduce pe doi dintre cei mai mari conducători ai Imperiului Roman, Cezar și Marc Antoniu. Ea încearcă să-și salveze regatul și să-și protejeze copilul, dar pasiunea ei mistuitoare o duce la pierzanie.

11.00 (AP) Film: „Vise americane” – „American Dreamz”

An de productie: SUA 2006

Genul: comedie/romance

Regia: Paul Weitz

Cu: Hugh Grant, Mandy Moore, Dennis Quaid, Chris Klein, Jennifer Coolidge, Sam Golzari, Adam Busch, Willem Dafoe, Marcia Gay Harden

Ca natiune, America pare sa nu se sature de show-ul descoperitor de talente American Dreamz, un program saptaminal, cu o audienta incredibil de mare, care a cuprins o tara intreaga in febra “cine a intrat si cine a iesit”. Creierul acestei productii este Martin Tweed, gazda emisiunii, cel care este intr-o continua cautare de noi talente pe care sa le faca celebritati instantaneu. Satul de aceiasi invitati plictisitori sezon dupa sezon, Tweed decide ca anul acesta sa recruteze o serie de aspiranti ciudati la titlul de celebritate, printre care Sally, o magnolie de otel, care are un prieten veteran de razboi devotat, si o mama/manager obsedata de faima, Martha; Omer, un recent imigrant, un incompetent terorist in devenire, un iubitor al spectacolelor de pe Broadway; si Sholem, un rapper ortodox. Si ca si cum nu ar fi de ajuns, Tweed il convinge pe Presedintele Statelor Unite sa faca parte ca invitat special din juriul finalei acestui sezon al concursului… Asigurand astfel un show exploziv pe care nimeni nu-l va putea uita vreodata. Acesta este impins sa accepte – de catre seful staffului sau si sustinut de Prima Doamna – sa ocupe un loc in juriul finalei show-lui. Astfel spectacolul va avea un nivel foarte inalt de audienta, ce nu s-a mai atins vreodata… Sau cel putin asa spera Tweed. Totul este pus la punct pentru cel mai mare show al anului pentru Tweed, Presedintele Staton si cei doi finalisti plini de sperante, scena este in sfarsit pregatita pentru un spectacol exploziv pe care nimeni nu-l va putea uita vreodata.

 

13.00 Observator (live)

14.00  Reality-show: Mireasă pentru fiul meu (sezonul 6) (live) (Finala)

16.00 Observator (live)

 

17.00  Divertisment: 2K1 cu Mirela Vaida (live) (ed 01)

19.00 Observator (live)

 

20.00 Divertisment: Te cunosc de undeva (sezon nou)

23.15 Film: „Vise americane” (r)

01.00 Film: “Cleopatra” (r)

03.00 Divertisment: 2K1 (r)

 

 

Duminică, 05 Martie

 

06.00 Observator (live)

09.30 Divertisment: Te cunosc de undeva (r)

13.00 Observator (live)

13.15 Divertisment: Next Star (r)

16.00 Observator (live)

17.00 (AP) Divertisment: Uniplay Show

19.00 Observator (live)

20.00 (12) Divertisment:  iUmor (sezon nou)

22.15 (15) Film: „Prieteni model” – „Role Models”

An de producţie: SUA 2008

Genul: comedie

Regia: David Wain

Cu: Seann William Scott, Paul Rudd, Elizabeth Banks

Danny si Wheeler, doi agenti de vanzari rebeli, trecuti de 30 de ani, ajung sa savarseaza o infractiune. Sunt arestati si, la proces, judecatorul ii pune sa aleaga intre a sta dupa gratii sau a servi 150 de ore in folosul comunitatii prin inscrierea la un program social pentru indrumarea adolescentilor cu probleme. Luptandu-se sa-si controleze impulsurile nevrotice, Danny il primeste in grija pe timidul Augie, iar Wheeler pe Ronnie, un pusti cu limbaj extrem de neortodox.

 

00.30 (12) Film: „Misiune in linia intai” – „In Her Line of Fire”

An de productie: SUA 2067

Genul: actiune

Regia: Brian Trenchard-Smith

Cu: David Keith, Mariel Hemingway, Jesse Hutch

Dupa ce avionul vicepresedintelui Americii se prabuseste langa o insula indepartata din America de Sud, acesta este rapit de fortele rebele si tinut ostatic pentru rascumparare.
Soarta vicepresedintelui se afla acum in mainile agentului secret Lynn Delaney, o femeie foarte curajoasa, care trebuie sa se infiltreze in tabara rapitorilor si sa il salveze. Se pare ca rapirea vicepresedintelui a fost prima si ultima greseala pe care trupele de rebeli au comis-o.

02.15 Observator (r)

03.00 Film: “Prieteni model” (r)

Comentarii