PROGRAM TV ANTENA 1: 24 februarie – 02 martie 2017

0
1130

RADAR DE MEDIA va prezinta programul TV + recomandari pentru postul ANTENA 1, aferent perioadei 24 februarie 02 martie 2017.

 

 

Vineri, 24 Februarie 2017

 

06.00 Observator (live)

08.00 Divertisment: ‘Neatza cu Razvan si Dani  (live)

10.55 Teleshopping

11.15  Reality-show: Mireasă pentru fiul meu (sezonul 6) (live)

13.00 Observator (live)

14.00  Reality-show: Mireasă pentru fiul meu (sezonul 6) (live)

16.00 Observator (live)

17.00  News Magazine: Acces direct (live)

19.00 Observator (live)

20.30 (12) Film: „Duplicitate” – „Duplicity”

An de producţie: SUA 2009

Genul: thriller

Regia: Tony Gilroy

Cu: Julia Roberts, Vlive Owen, Paul Giamati

Fostul ofițer CIA Claire și fostul agent MI6 Ray au părăsit lumea spionajului pentru salarii babane ca angajați în două multinaționale rivale și obsedate de securitate. Misiunea lor? Să protejeze un produs al cărui patent va aduce profituri imense. Conștienți că miza este uriașă, Claire și Ray, acum iubiți, vor să-și tragă angajatorii în piept și să fure formula produsului, dar oare pot avea încredere unul în celălalt ?

 

23.00 (15) Film:  Film: “Rambo II” – “Rambo: First Blood Part II”

An de productie: SUA 1985

Genul: actiune

Regia: George Pan Cosmatos

Cu: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Charles Napier, Julia Nickson-Soul

John Rambo, un fost membru al Beretelor Verzi si erou al razboiului din Vietnam, este acum prizonier intr-o inchisoare federala, desi este nevinovat de acuzatiile aduse.
Noi vesti despre un grup de soldati, disparuti in timpul luptelor din razboiul cu Vietnam-ul, indica faptul ca acestia sunt inca in viata dar sunt tinuti prizonieri. Colonelul Trautman este autorizat sa il elibereze din inchisoare pe Rambo si sa ii incredinteze misiunea de salvare a celor cativa supravietuitori. Rambo este singurul care ar putea patrunde in spatele liniilor inamice, singurul capabil sa duca la bun sfarsit misiunea…

01.00 Film: “Duplicitate” (r)

03.00 News Magazine: Acces direct (r)

 

 

Sâmbãtã, 25 Februarie

 

06.00 Observator (live)

09.00 (AP) Film: “Cleopatra” (prima parte)

An de producţie: SUA 1999

Genul: drama

Regia: Franc Roddam

Cu: Timothy Dalton, Billy Zane, Leonor Varela

Una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din toate timpurile, în care voluptoasa și pătimașa Cleopatra își folosește senzualitatea pentru a-i seduce pe doi dintre cei mai mari conducători ai Imperiului Roman, Cezar și Marc Antoniu. Ea încearcă să-și salveze regatul și să-și protejeze copilul, dar pasiunea ei mistuitoare o duce la pierzanie.

11.00 (AP) Film: „Simte-te ca acasa” – „HouseSitter”

An de productie: SUA 1992

Genul:  comedie/romance

Regia: Frank Oz

Cu: Steve Martin, Goldie Hawn

Un tanar arhitect remarca intr-un bar din Boston o chelnerita cu care petrece o noapte. A doua zi, ea se instaleaza in vila din oraselul natal al barbatului si li se recomanda tuturor, chiar parintilor lui, drept sotia acestuia.

13.00 Observator (live)

14.00  Reality-show: Mireasă pentru fiul meu (sezonul 6) (live)

16.00 Observator (live)

17.00  Reality-show: Mireasă pentru fiul meu (sezonul 6) (live)

19.00 Observator (live)

 

20.00 Divertisment: Te cunosc de undeva (sezon nou)

23.15 (12) Film: “Elisabeta: Epoca de aur” – “Elizabeth: The Golden Age”

An de producţie: SUA 2007

Genul: drama

Regia: Shekhar Kapur

Cu: Cate Blanchett, Clive Owen, Geoffrey Rush, Abbie Cornish, Eddie Redmayne

In 1585, regina Elizabeth deja incheiase aproape trei decenii de domnie, presarati cu sange si tradari inabusite. Contextul international nu este unul prielnic reginei: Philip II al Spaniei, sprijinit de Roma si de Inchizitie, incearca sa impuna un tratat protestantei eretice care sa readuca Anglia in sanul bisericii romano-catolice. Pregatindu-se pentru apararea regatului, Elizabeth incearca sa echilibreze vechile vasalitati regale cu pasiunea sa pentru Raleigh. Incapabila sa-si stapaneasca patima amoroasa, Elizabeth isi incurajeaza doamna de onoare, Bess, sa se imprietenesca cu Raleigh pentru a-l putea tine la curte, dar intre cei doi deja se instaleaza intimitatea.
Filmul este povestea unei femei indragostite, obligata sa-si cenzureze iubirea, sa-si loveasca nemilos dusmanii si sa-si pastreze nestirbita imaginea de simbol al puterii.

 

01.30 Film: Cleopatra(r)

03.15 Film:Simte-te ca acasa”  (r)

 

 

Duminică, 26 Februarie

 

06.00 Observator (live)

09.30 Divertisment: Te cunosc de undeva (r)

13.00 Observator (live)

13.15 Divertisment: Next Star (r)

16.00 Observator (live)

17.00 (AP) Divertisment: Uniplay Show

19.00 Observator (live)

 

20.00 (12) Film: “Gladiatorul” – “Gladiator”

An de producţie: SUA 2000

Genul: actiune

Regia: Ridley Scott

Cu: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Derek Jacobi, Oliver Reed, Djimon Hounsou, Richard Harris

Marele general roman Maximus a condus din nou legiunile spre victorie pe câmpul de luptă. Odată terminat războiul, Maximus se gândeşte să se întoarcă acasă, la soţia şi la fiul său. Cu toate acestea, muribundul împărat Marcus Aurelius mai are încă o sarcină pentru general: să-i transmită puterea. Invidios pe Maximus, moştenitorul tronului, Commodus ordonă execuţia să şi a familie sale. Scăpând cu greu de la moarte, Maximus ajunge sclav şi este antrenat că gladiator în arenă în care începe să-i crească faima. Acum, vine la Roma cu intenţia de a răzbuna uciderea soţiei şi a fiului său ucigându-l la rândul său pe noul împăratul Commodus. Maximus a învăţat că singura putere mai mare decât cea a regelui este voinţa poporului, şi ştie că se poate revanşa doar dacă ajunge cel mai mare erou al imperiului.

23.00 (15) Film: “Gangster american” – “American Gangster”

An de producţie: SUA 2007

Genul: thriller

Regia: Ridley Scott

Cu: Denzel Washington, Russell Crowe, Cuba Gooding Jr, Carla Cugino, Josh Brolin, Armand Assante, Idris Elba

Detectivul Richie Roberts are o sarcină: să curețe străzile New York-ului de puternicii traficanți de droguri. Cel mai important adversar al lui se dovedește a fi Frank Lucas, cel mai mare traficant din Harlem, care a transformat contrabanda cu heroină într-o adevărată artă: praful alb a fost pus în sicriele soldaților americani uciși în Vietnam. Personalități violente, fiecare cu obsesiile lui, cei doi transformă New York-ul într-un oraș prea mic pentru lupta lor.

Corupția paraliza poliția, tributul pentru războiul din Vietnam împovărează societatea americană, iar soldații se întorc de pe front fie în cutii de lemn, fie dependenți de opiu. Cu concursul poliției “binevoitoare”, Mafia lansează pe piața dogurilor mii de kilograme de droguri, care ajung în venele narcomanilor. Plătită regește, justiția închide și ea ochii la afacerile cu prafuri. Frank Lucas, un negru din Harlem, dă însă jocul peste cap: moartea șefului său îi deschide o poartă spre inima imperiului alb, el construindu-și propria poveste de succces. “Corect”, cu un simț al eticii stradale, el lansează pe piață un drog mai pur și la un preț mai scăzut, devenind noul superstar al orașului. Polițistul Richie Roberts simte că afacerea începe să scape din mâinile Mafiei, și că un om de culoare domină scena narcoticelor. Polițistul și infractorul, de o parte sau alta a legii, sunt dominați de un cod al onoarei, iar destinele lor se întretaie până la a-i pune față în față într-o confruntare finală, care va antrena schimbări majore în societatea new-yorkeza.

02.30 Film: Gladiatorul(r)

Comentarii