PROGRAM TV ANTENA 1: 10-16 februarie 2017

0
1592

RADAR DE MEDIA va prezinta programul TV + recomandari pentru postul ANTENA 1, aferent perioadei 10-16 februarie 2017.

 

 

Vineri, 10 Februarie 2017

 

06.00 Observator (live)

08.00 Divertisment: ‘Neatza cu Razvan si Dani  (live)

10.55 Teleshopping

11.15  Reality-show: Mireasă pentru fiul meu (sezonul 6) (live)

13.00 Observator (live)

14.00  Reality-show: Mireasă pentru fiul meu (sezonul 6) (live)

16.00 Observator (live)

17.00  News Magazine: Acces direct (live)

19.00 Observator (live)

 

20.30 (12) Film: „Vânătoarea de oameni” – „Hard Target”

An de producţie: SUA 1993

Genul: acţiune

Regia: John Woo

Cu: Jean-Claude Van Damme, Yancy Butler

Chance Bordeaux este un marinar dur care isi cauta de lucru in New Orleans, un oras unde necazurile se tin lant. Politia nu mai face fata problemelor cu care se confrunta orasul si anarhia pare sa cuprinda metropola. Intre timp, Natasha Binder ajunge in New Orleans cu scopul de a-si gasi tatal care disparuse de ceva timp de acasa. Ea nu stie ca tatal sau care a ramas lefter a ales sa devina, pentru bani, o tinta vie intr-un joc denumit vanatoarea de oameni in care sfarseşti prin a fi ucis. Natasha il angajeaza pe Chance sa-i gaseasca tatal, iar acesta prinde firul disparitiei batranului si, ca sa-i descopere asasinii, intra in acest joc periculos.

 

22.45 (12) Divertisment:  iUmor Special

01.45 Film: “ Vânătoarea de oameni” (r)

03.00 News Magazine: Acces direct (r)

 

 

Sâmbãtã, 11 Februarie

 

06.00 Observator (live)

09.00 (AP) Film: „Albă ca Zăpada” – „Snow White: The Fairest of them All

An de productie: SUA 20001

Genul:  aventuri

Regia: Caroline Thompson

Cu: Miranda Richardson, Kristin Kreuk, Vera Farmiga

Albă ca Zăpada e frumoasa fiică vitregă a unei regine rele care pune să fie ucisă, pentru ca regina să rămână cea mai frumoasă din țară. Dar fata fuge într-o pădure sumbră, unde șapte pitici vor încerca, fără succes însă, s-o ferească de ura reginei.

 

11.00 (AP) Film: „Dragoste de cinci stele” – „For Love or Money”

An de producţie: SUA 1993

Genul: comedie

Regia: Barry Sonnenfeld

Cu: Michael J. Fox, Gabrielle Anwar, Anthony Higgins

Doug este un uşier tupeist şi foarte descurcăreţ de la un hotel foarte luxos din New York, capabil să satisfacă dorinţele cele mai extravagante ale clienţilor. Însă el nu vrea să rămână uşier pentru toată viaţa, visul său fiind să-şi construiască propriul hotel de cinci stele. Ca să-şi vadă visul cu ochii el are nevoie doar de… trei milioane de dolari ! Într-o zi pe uşa hotelului unde lucrează Doug intră magnatul Christian Hanover venit la o întâlnire secretă cu superba sa amantă Andy Hart. Pentru Doug apariţia miliardarului este mană cerească şi el profită de ocazie pentru a-l convinge să investească 3 milioane de dolari în ambiţiosul său proiect. Hanover acceptă cu o condiţie. Atunci când e plecat să-şi vadă nevasta, Doug trebuie să aibă grijă de amantă. Realizând că este pe cale să-şi transforme visul în realitate, Doug face pe baby-sitter-ul cu ingenua Andy. Pe masură ce petrec mai mult timp împreună, Doug îşi dă seama că este pe cale să se îndrăgostească de ea. Când Cupidon se cuibăreşte definitiv în sufletul lui, dar şi în al ei, Doug este constrâns să aleaga ceea ce vrea cu adevărat – bani sau iubire ?

 

13.00 Observator (live)

14.00  Reality-show: Mireasă pentru fiul meu (sezonul 6) (live)

16.00 Observator (live)

17.00  Reality-show: Mireasă pentru fiul meu (sezonul 6) (live)

19.00 Observator (live)

 

20.00 (AP) Aventuri: “Maleficent”

An de productie: SUA 2008

Genul: aventuri

Regia: Robert Stromberg

Cu: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sam Riley, Kenneth Cranham

Frumoasa și tânăra Maleficent trăiește o viață idilică în pașnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii și o extraordinară trădare face inima zânei să se transforme în piatră. Setea de răzbunare o împinge pe Maleficent ca, ani mai târziu, să arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură ce Aurora crește, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deține cheia unui viitor pașnic al întregului ținut…

 

22.00 (AP) Film: “Hellboy si Armata de Aur” – “Hellboy II: The Golden Army”

An de productie: SUA 2008

Genul: actiune

Regia: Guillermo del Toro

Cu: Ron Perlman, Selma Blair, Luke Goss, John Hurt

Hellboy se lupta de partea binelui ori de cate ori Biroul de Cercetari Paranormale si Aparare (B.P.R.D.) – o organizatie strict secreta creata în 1943 de Roosevelt, ce foloseste tehnologii secrete, puteri misterioase si o retea operativa împrastiata pe tot globul pentru a apara lumea de raul supranatural – îi cere sa îndeplineasca o misiune. Cu placere ar sta deoparte cu un trabuc si un pack de bere, langa iubita lui pirokinetica, Liz Sherman si o droaie de pisici. Dar destinul a avut alte planuri pentru ei. Dupa ce armistitiul stravechi dintre omenire si fiii originari ai Pamantului este încalcat, iadul este pe cale sa se dezlantuie. Din lumea subterana, anarhicul print Nuada asteapta de secole sa subjuge omenirea. Planul lui este sa trezeasca o armata amortita de masini ucigase, care sa îi readuca ceea ce el pretinde ca apartinuse poporului sau, toate creaturi magice care vor sa fie eliberate. Numai Hellboy poate opri despotul întunecat si salva omenirea de la pieire.

 

00.30 Film: Dragoste de cinci stele(r)

02.30 Observator (r)

03.15 Film: „Albă ca Zăpada” (r)

 

PROGRAM TV PRO TV: 06-12 februarie 2017

Duminică, 12 Februarie

 

06.00 Observator (live)

09.00 (AP) Film: “Elena din Troia” – “Helen of Troy” (ultima parte)

An de producţie: coproductie 2003

Genul: aventuri

Regia: John Kent Harrison

Cu: Sienna Guillory, Matthew Marsden, John Rhys-Davies

Deși căsătorită cu Menelaus, regele Spartei, Elena se îndrăgostește nebunește de Paris, un chipeș prinț troian. Îndrăgostiții fug la Troia împreună, unde tatăl lui Paris, regele Priam, le oferă adăpost. Hotărât să o aducă pe Elena înapoi, fratele nemilos al regelui, Agamemnon (Rufus Sewell), conduce puternica armată spartană pe țărmurile cetății. După un asediu de zece ani, grecii vor intra în oraș cu ajutorul vestitului Cal Troian, începând bătălia care va decide în final destinele a două imperii.

10.45 Film: “Hellboy si Armata de Aur” (r)

13.00 Observator (live)

14.00 Aventuri: “Maleficent” (r)

16.00 Observator (live)

17.00 (AP) Divertisment: Uniplay Show

19.00 Observator (live)

20.00 (12) Film: “Cursă mortală” – “Death Race”

An de productie: SUA 2008

Genul: actiune

Regia: Paul W.S. Anderson

Cu: Jason Statham, Joan Allen, Tyresa Gibson, Max Ryan

In New York-ul anului 2020, societatea post-industriala se confrunta cu o problema ce tinde sa scape de sub control: cresterea fara precedent a infractionalitatii. Pentru a aerisi inchisorile, precum si pentru distractia publicul larg prin intermediul unor transmisiuni televizate sangeroase, gardienii pun bazele unei curse diabolice de masini intre detinuti in cursul careia acestia trebuie sa se mutileze si sa se ucida intre ei in drumul lor spre victoria finala, si desigur, spre eliberare.

Multiplu campion la raliul Nascar, Jensen Aimes este intemnitat de 8 ani in celebra Terminal Island si i se insceneaza o crima pe care nu o comisese pentru a fi fortat sa participe la aceasta competitie a mortii. Conducand o masina monstruoasa, dotata cu aruncatoare de flacari, lansatoare de grenade si arme de foc si purtand pe fata o masca metalica, Jensen trebuie sa supravietuiasca timp de 3 zile celor mai periculosi asasini din tara, premiul pentru castigarea cursei fiind libertatea personala a acestuia. Va reusi oare sa faca fata ?

 

22.00 (15) Film: „Zonă de pericol” – „Brick Mansions”

An de producţie: SUA 2014

Genul: actiune

Regia: Camille Delamarre

Cu: Paul Walker, David Belle, RZA

În Detroit, într-un prezent distopic, case abadonate adăpostesc cei mai periculoși criminali. E cartierul cu case sociale locuite acum de cei mai răi dintre cei răi, Brick Mansions. Incapabile să țină sub control violențele, autoritățile au închis cartierul cu un zid, sub pretextul că ar proteja restul orașului de locuitorii din Brick Mansions, degenerați care își fac singuri legea. În Brick Mansions doar cel mai puternic supraviețuiește. În această comunitate dură, șeful e Tremaine, baronul drogurilor.
Insa, ceea ce se întâmplă dincoace și dincolo de zidurile cartierului Brick Mansions nu e deloc ceea ce pare la prima vedere !

 

00.00 Film: “Cursă mortală” (r)

02.00 Film: „Zonă de pericol”  (r)

03.30 Film: “Elena din Troia” (r)

Comentarii