Program TV azi 04 februarie 2023 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

RADAR DE MEDIA vă prezintă zilnic recomandări TV pentru principalii jucatori de pe piață: PRO TV, ANTENA 1, KANAL D, PRIMA TV, PRO ARENA, PRO CINEMA, NAȚIONAL TV.Pentru a vedea programul TV săptămânal pentru pricipalele posturi, click aici!

.

PRO TV

06:00 – (AP-dramă) Lecţii de viaţă (reluare) 

07:00 – Ştirile PRO•TV    

10:00 – (AP-animation) Film: Alvin and the Chipmunks –  Alvin şi veveriţele (2007)

12:00 – Batem palma? (reluare) 

  • Ştirile PRO•TV     

13:00 – (AP-comedy) Film: Uncle Drew – Unchiul Drew (2018)

15:15 – (AP-divertisment) Românii au talent (reluare) 

19:00 – Ştirile PRO•TV     

  • Sport     
  • Vremea

20:00 – (12-action) Film: Venom – Venom (2018)

21:45 – (12-action) Film: Renegades – Renegaţii (2017)

23:45 – (12-action) Film: London Has Fallen (reluare 2 feb)   

01:30 – (15-action) Film: 2 Guns (reluare 2 feb)

03:15 – Apropo Tv     

04:15 – (AP-animation) Film: Alvin and the Chipmunks (reluare) 

ANTENA 1

06.00 Observator/Sport/Meteo(live)

09.00 Film serial: “Lia – sotia sotului meu” (r)

12.00 Magazin: MediCool (re-run)

13.00 Observator (live)

13.30  (AP) Film: “Inainte sa te cunosc” – “Me Before You”

An de producţie: Marea Britanie 2016

Genul: romance/drama

Regia: Thea Sharrock

Advertisement

Cu: Sam Claflin, Emilia Clarke, Vanessa Kirby

Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viața merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri.

15.30 Reality Show: America Express – Drumul aurului (r)

19.00 Observator/Sport/Meteo(live)

20.00 (12) Film: Focus

An de producţie: SUA 2015

Genul: aventuri/comedie/actiune

Regia: Glen Ficarra, John Recqua

Cu: Margot Robbie, Will Smith

Nicky, un maestru al înșelăciunilor, se îndrăgostește de o novice, Jess. În timp ce o învață trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, fosta flamă, acum o adevărată femeie fatală, apare la Buenos Aires, în mijlocul unei curse cu miză mare. În mijlocul celei mai noi și mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine și-i dă planurile peste cap și-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc.

22.00 (15) Film: Cincizeci de umbre ale lui Black” – “Fifty Shades of Black

An de producţie: SUA 2016

Genul: comedie

Regia: Michael Tides

Cu: Marlon Wayans, Kali Hawk, Jane Seymour

Milionarul obsedat de control Christian Black îi face cunoștință studentei timide Hannah Steele cu lumea “romantismului”, după ce aceasta îi ia un interviu pentru ziarul școlii. Relația lor amuzant de perversă merge înainte în ciuda neajunsurilor lui Christian ca iubit și giumbușurile exagerate ale mamei sale adoptive și rasiste Claire, fratele său Eli extrem de bine dotat și colega de cameră extrem de sexuală a lui Hannah, Kateesha.

00.00 Reality Show: America Express – Drumul aurului (r)

03.00 Observator (r)

04.00 Film: “Inainte sa te cunosc” – “Me Before You” ®

KANAL D

6:45 – 7:30 STIRILE KANAL D – r

Advertisement

7:30 – 9:30 BULETIN DE BUCURESTI – film artistic, Romania, 1982, regia: Virgil Calotescu, cu: Mircea DiaconuCatrinel Dumitrescu, AP

Synopsis:

După absolvirea Facultății de Agronomie, Silvia (Catrinel Dumitrescu) caută să obțină buletin de București, care i-ar permite să rămână în capitală. Ea se căsătorește formal cu șoferul de taxi Radu (Mircea Diaconu), care are buletin de București și mare nevoie de bani. Evident, urmează divorțul, tot de formă. Numai că lucrurile iau o întorsătură prin idila reală care se înfiripă între cei doi. Silvia primește repartiție la o fermă departe de București. Filmul se încheie cu happy-end în momentul în care Radu, noul medic veterinar al satului, o reîntâlnește pe Silvia.

9:30 – 10:00 SPORT, DIETA SI O VEDETA – magazin, prezinta Florentina Opris, AP

10:00 – 12:00 TEO SHOW – divertisment, prezinta: Teo Trandafir, AP

12:00 – 13:00 STIRILE KANAL D – prezinta: Cristina Dorobantu; AP

13:00 – 15:00 IN CAUTAREA ADEVARULUI – drama, prezinta: Ernest, AP

15:00 – 16:00 ROVENTURA – magazin, prezinta George Mihai si Andreea Stravoiu, AP

16:00 – 18:00 CASA IUBIRII – divertisment, prezinta: Andreea Mantea, AP

Descriere:

14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i cu empatie, pe drumul sinuos al descoperirii de sine şi a celuilalt. La capătul acestei experienţe cu totul speciale vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrand în posesia premiului de 10.000 de Euro.

18:00 – 19:00 STIRILE KANAL D – cu: Silvia Ionita

19:00 – 20:00 CASA IUBIRII – divertisment, prezinta: Andreea Mantea, AP

Descriere:

14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i cu empatie, pe drumul sinuos al descoperirii de sine şi a celuilalt. La capătul acestei experienţe cu totul speciale vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrand în posesia premiului de 10.000 de Euro.

20:00 – 22:30 INFIDELUL – serial, Turcia, 2020, cu: Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Berkay Ateş, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık, Selin Aydınlıoğlu, titlul original: Sadakatsiz, AP

Synopsis:

Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă. Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit aceea de a-şi întemeia un cămin fericit. Anii au trecut, Asya a devenit un medic renumit, şi în acest context a ajuns să-l întâlnească pe Volkan (Caner Cindoruk), un bărbat charismatic, de profesie arhitect, de care s-a îndrăgostit. Asya și Volkan și-au întemeiat o familie, iar din dragostea lor a venit pe lume Ali, băiatul cuplului. Asya și-a văzut visul cu ochii: o căsnicie fericită și o familie iubitoare, la care a visat întotdeauna. Ani buni, Asya și Volkan au conviețuit în armonie deplină, și niciunul nu își imagina că viața pe care o trăiau era doar “liniștea de dinaintea furtunii”…

Viața frumoasei Asya va lua o întorsătură dramatică atunci când descoperă că soțul ei duce o viață dublă. Drama femeii nu se termină aici, pentru că Asya află că soțul a falimentat afacerile familiei, acumuland datorii uriașe. În ciuda acestor lovituri dure, Asya refuză să fie o victimă, și vrea să se răzbune pe Volkan, dar și pe toți cei care au trădat-o. Nimic nu-i va stă în cale ambițioasei femei atunci când este vorba de familia sa.

22:30 – 0:30 REPRESALII – film artistic, 2018, regia: Brian A Miller, cu: Bruce WillisFrank GrilloJohnathon SchaechOlivia Culpo, titlul original: REPRISAL, 12

Advertisement

Synopsis:

Reprisal (2018) urmărește povestea unui veteran care caută să strângă bani pentru asistența medicală a fiului său, alăturându-se unui alt veteran pentru a da de urmă unui hoț de bănci violent.

Jacob, un manager de bancă bântuit de un jaf violent care a luat viața unui colaborator, se aliază cu vecinul său fost polițist, James, pentru a da de urmă atacatorului. În timp ce cei doi bărbați lucrează împreună pentru a descoperi următoarea mișcare a hoțului, Gabriel, un criminal foarte bine instruit, este cu un pas înainte. Când Gabriel le răpește pe soția lui și fiica lui Jacob, acesta pornește pe calea vărsării de sânge care inițiază un contraatac exploziv și îi aduce pe toți cei trei bărbați într-un punct limită.

0:30 – 2:30 COLIERUL DE TURCOAZE – film artistic, Romania, 1985, regia: Gheorghe Vitanidis, cu: Szabolcs CsehFlorin PiersicMarga Barbu, AP

Synopsis:

În scopul declanșării unui conflict diplomatic împuternicitul băncilor vieneze e răpit, împreună cu fiica sa, în timp ce se îndrepta spre București. Consulul austriac face scandal, iar domnitorul Bibescu, de teama unui scandal politic, făgăduiește eliberarea ostaticilor în termen de 7 zile. Răpitorii pot fi demascați și scoși din vizuină numai de Mărgelatu și prietenul său, Buza de Iepure. Operațiunea pare să aibă sorți de izbândă datorită indiciilor lăsate de prizonieri: turcoazele lăsate în urma lor.

2:30 – 5:00 CASA IUBIRII – r

5:00 – 6:45 TEO SHOW – r

PRIMA TV

07:00 Film Pistruiatul 3

09:00 Poezie si delicateturi ®

11:00 Sanatate cu stil

11:30 Flash monden

12:00 Insider politic

14:00 Starea natiei best of

15:00 Secretele presedintelui

16:00 Totu-I fain cu Diana Enache si Alin Pascal

18:00 Focus 18 – cele mai importante știri ale zilei

19:15 Secretele presedintelui

20:00 SUPERNANNY

Advertisement

21:30 Film Death Wish-Răzbunarea, actiune, thriller, SUA, 2018

Marcaj CNA: 15

Titlul original: DEATH WISH

Cu: Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue

Regia: Eli Roth

00:00 Totu-i fain ®

02:00 Film: J.C.V.D ®

04:00 Focus ®

05:00 Film Pistruiatul 3 ®

Recomandarea zilei

21:30 Film Death Wish-Răzbunarea, acțiune, thriller, SUA, 2018

Marcaj CNA: 15

Titlul original: DEATH WISH

Regia: Eli Roth

Cu: Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue

Remake al filmului omonim din 2014, filmul prezinta povestea unui chirurg experimentat, cunoscut pentru salvarea oamenilor aflați în pragul morții. Cum acesta a fost mereu scopul său înviață, doctorul Paul Kersey ia o decizie radicală, când soția lui e ucisă, iar fiica sa intră în comă, în urma unui atac brutal! Kersey decide să  se răzbune, cu atât mai mult cu cât poliţia nu este în stare să descopere adevărul!

PRO ARENA

06.00 Ora exacta in sport ®   <reluare >

07.00 Stiri Sport.ro

07.30 Marea Ţăcăneală ep. 21+22 +23+24, s12  <CNA AP divertisment; Ridiculousness; 2011>

Advertisement

09.30 Stiri Sport.ro

10.00 Ora exacta in sport (DIRECT)

12.30 Stiri Sport.ro

13.00 Apropo TV  <ProTv >

14.00 Camionagiii ghețurilor ep. 11, s8< CNA AP reality; Ice road truckers 2007>

15.00 Aşii amanetului ep. 22, s13 < CNA AP reality; Pawn Stars 2009

15.45 Handbal Masculin: CSM Focșani 2007 – AHC Potaissa Turda (DIRECT)

17.30 Handbal Masculin: CSA Steaua București – CSM Bacău (DIRECT)

19.00 Anii de aur  ep. 36+37 < documentar AP; 50+ Years of Sport >

20.00 Supermașini ep. 3, s2 < CNA AP reality; Supercar Superbuild >

21.00 Ai nostri  ep. 8, s1    < CNA 12 comedie; 2017>

22.00 BOX Mania ep.33 < CNA 12 action >

23.00 UFC Club ep.36 < CNA 12 action >

00.00 Stiri Sport.ro

00.30 Ai nostri  ep. 8, s1    < CNA 12 comedie; 2017>

01.30 Ora exacta in sport ®   <reluare >

03.30 Rezidentul ep. 1, s2    < CNA 15 Drama; The resident; 2018>

04.30 Lista neagra ep. 15, s6    < CNA 15 action; Blacklistt; 2013>

05.30 La Bloc ep. 359<CNA AP divertisment; 2002>

Advertisement

PRO CINEMA

06:00 – Batem palma? (reluare protv)

08:00 – (AP-comedy) Film: Away&Back (reluare 2 feb)   

10:00 – (AP-divertisment) La bloc, episodul 17, 18, 19, 20 (reluare)

12:15 –  (AP-comedy) Film: The Addams Family (reluare 3 feb)

14:15 – (AP-comedy) Film: Jack&Sarah – Jack şi Sarah (1995)

16:30 – Film: The Wedding March – Marşul nupţial (2016)

18:15 – (AP-divertisment) La bloc, episodul 21, 22, 23, 24

20:30 – (12-comedy) Film: The Big Wedding – Nuntă cu peripeţii (2013)

22:15 – (15-drama musical) Film: Rocketman – Rocketman: Povestea lui Elton John (2019)

00:45 – (12-comedy) Film: The Big Wedding (reluare)

02:30 – Apropo Tv  

03:30 – La Maruta (reluare)

05:15 – (AP-divertisment) La bloc, episodul 24 (reluare)

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending