Program TV azi 28 ianuarie 2023 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

RADAR DE MEDIA vă prezintă zilnic recomandări TV pentru principalii jucatori de pe piață: PRO TV, ANTENA 1, KANAL D, PRIMA TV, PRO ARENA, PRO CINEMA, NAȚIONAL TV.Pentru a vedea programul TV săptămânal pentru pricipalele posturi, click aici!

.

PRO TV

06:00 – (AP-dramă) Lecţii de viaţă (reluare) 

07:00 – Ştirile PRO•TV    

10:00 – (AP-adventure) Film: Running Free – Povestea lui Lucky (1999)

11:45 – Batem palma? (reluare) 

  • Ştirile PRO•TV     

12:45 – (AP-romance) Film: Center Stage – Mirajul dansului (2000)

15:15 – (AP-divertisment) Românii au talent (reluare) 

19:00 – Ştirile PRO•TV     

  • Sport     
  • Vremea

20:00 – (12-action) Film: Batman vs. Superman: Dawn Of Justice  – Batman vs Superman: Zorii dreptăţii (2016)

22:45 – (15-action) Film: Vengeance: A Love Story – Răzbunare: O poveste de dragoste (2017)

00:45 – (12-action) Film: Hummingbird (Redemption) (reluare 26 ian)   

02:30 – (AP-romance) Film: Center Stage (reluare) 

04:15 – (AP-adventure) Film: Running Free (reluare) 

ANTENA 1

06.00 Observator/Sport/Meteo(live)

09.00 Film serial: “Lia – sotia sotului meu” (r)

12.00 Magazin: MediCool (re-run)

13.00 Observator (live)

13.30 Film: “Cainele, adevaratul meu prieten” – “A Dog’s Purpose”

Cu: Brit Robertson, Dennis Quaid

Regia: Lasse Halstrom

An de producţie: SUA 2017

Genul: familie/aventuri/drama

Advertisement

Ecranizare a îndrăgitului roman omonim semnat de W. Bruce Cameron, „Câinele, adevăratul meu prieten” prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descoperă menirea prin prisma stăpânilor săi, pe care îi învaţă să radă şi să iubească.

15.30 Reality Show: America Express – Drumul aurului (r)

19.00 Observator/Sport/Meteo(live)

20.00 (AP) Film: „Călătoria 2: Insula misterioasă” – „Journey 2: The Mysterious Island”

An de producţie: SUA 2012

Genul: aventuri

Regia: Brad Peyton

Cu: Dwayne Johnson, Josh Hutcherson

Descurcărețul Sean are parte de o nouă aventură când pornește în căutarea bunicului său, eșuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne. Însoțit de prietenul mamei sale, Sean va ajunge pe insulă, dar secretele acesteia și creaturile imense care o locuiesc îi vor da mult de furcă în încercările sale de a-și regăsi bunicul.

22.00 (15) Film: “Bunicul dezlantuit” – “Dirty Grandpa”

An de producţie: SUA 2016

Genul: comedie

Regia: Dan Mazer

Cu: Zac Efron, Robert De Niro

Jason Kelly se află la doar o săptămână distanță de nunta cu fiica răsfățată a șefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul guraliv, cu care pleacă în vacanța de primăvară la Daytona. Între petreceri scandaloase, conficte aprinse în bar și o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick pare de neoprit. Încearcă cele mai provocatoare experiențe și face tot posibilul să-și convingă nepotul să i se alăture. La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlănțuit și formalul său nepot descoperă că există multe lucruri pe care le pot învața unul de la celălalt și leagă o relație mai strânsă ca niciodată.

00.00 Reality Show: America Express – Drumul aurului (r)

03.00 Serial: „Dragoste de tata” (Turcia 2019) „Benim Tatli Yalanim – My Sweet Lie”

04.00 Film: “Cainele, adevaratul meu prieten” – “A Dog’s Purpose” (r)

KANAL D

6:45 – 7:30 STIRILE KANAL D – r

7:30 – 9:30 PRIMAVARA BOBOCILOR – film artistic, Romania, 1985, regia: Mircea Moldovan, cu: Horațiu MălăeleTamara BuciuceanuDem Rădulescu, AP

Advertisement

Synopsis:

Ionuț (Horațiu Mălăele), student în ultimul an al Facultății de Agronomie din București, se întoarce în satul natal unde dorește să facă practică și să aplice cunoștințele acumulate. El intră, însă, în conflict cu Varvara, mama sa (interpretată de Tamara Buciuceanu), care este președintă de C.A.P. și are concepții mai învechite despre practicarea agriculturii. Înfruntarea dintre cei doi declanșează situații comice.

9:30 – 10:00 SPORT, DIETA SI O VEDETA – magazin, prezinta Florentina Opris, AP

10:00 – 12:00 TEO SHOW – divertisment, prezinta: Teo Trandafir, AP

12:00 – 13:00 STIRILE KANAL D – prezinta: Cristina Dorobantu; AP

13:00 – 15:00 IN CAUTAREA ADEVARULUI – drama, prezinta: Ernest, AP

15:00 – 16:00 ROVENTURA – magazin, prezinta George Mihai si Andreea Stravoiu, AP

16:00 – 18:00 CASA IUBIRII – divertisment, prezinta: Andreea Mantea, AP

Descriere:

14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i cu empatie, pe drumul sinuos al descoperirii de sine şi a celuilalt. La capătul acestei experienţe cu totul speciale vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrand în posesia premiului de 10.000 de Euro.

18:00 – 19:00 STIRILE KANAL D – cu: Silvia Ionita

19:00 – 20:00 CASA IUBIRII – divertisment, editie speciala, prezinta: Andreea Mantea, AP

Descriere:

14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i cu empatie, pe drumul sinuos al descoperirii de sine şi a celuilalt. La capătul acestei experienţe cu totul speciale vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrand în posesia premiului de 10.000 de Euro.

20:00 – 22:00 INFIDELUL – serial, Turcia, 2020, cu: Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Berkay Ateş, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık, Selin Aydınlıoğlu, titlul original: Sadakatsiz, AP

Synopsis:

Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă. Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit aceea de a-şi întemeia un cămin fericit. Anii au trecut, Asya a devenit un medic renumit, şi în acest context a ajuns să-l întâlnească pe Volkan (Caner Cindoruk), un bărbat charismatic, de profesie arhitect, de care s-a îndrăgostit. Asya și Volkan și-au întemeiat o familie, iar din dragostea lor a venit pe lume Ali, băiatul cuplului. Asya și-a văzut visul cu ochii: o căsnicie fericită și o familie iubitoare, la care a visat întotdeauna. Ani buni, Asya și Volkan au conviețuit în armonie deplină, și niciunul nu își imagina că viața pe care o trăiau era doar “liniștea de dinaintea furtunii”…

Viața frumoasei Asya va lua o întorsătură dramatică atunci când descoperă că soțul ei duce o viață dublă. Drama femeii nu se termină aici, pentru că Asya află că soțul a falimentat afacerile familiei, acumuland datorii uriașe. În ciuda acestor lovituri dure, Asya refuză să fie o victimă, și vrea să se răzbune pe Volkan, dar și pe toți cei care au trădat-o. Nimic nu-i va stă în cale ambițioasei femei atunci când este vorba de familia sa.

22:00 – 0:00 SAPTE SURORI – film artistic, 2017, regia: Tommy Wirkola, cu: Noomi RapaceGlenn CloseWillem Dafoe, titlul original: WHAT HAPPENED TO MONDAY, 12

Synopsis:

Advertisement

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, în care suprapopularea și foametea au forțat guvernele să adopte o politică mondială de un copil pe familie, șapte surori identice trăiesc o existență ascunsă și urmărită de Biroul de alocare a copiilor. Biroul impune o agendă strictă de planificare familială, pe care surorile o depășiseră, însă pentru a scăpa, ele pretind identitatea unei singure persoane: Karen Settman. Învățate de bunicul lor care le-a crescut și le-a numit: Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă și Duminică, fiecare poate ieși afară o dată pe săptămână ca identitate comună, dar sunt libere să fie ele însele în închisoarea propriului apartament. Asta până când, într-o zi, Luni nu se întoarce acasă, iar investigația dispariției ei implică o luptă foarte periculoasă. Oare cum se va sfârși totul pentru cele șapte surori?

0:30 – 2:30 MASCA DE ARGINT  – film artistic, Romania, 1985, regia: Gheorghe Vitanidis, cu: Florin PiersicAlexandru RepanMarga Barbu, AP

Synopsis:

Evenimentele il aduc in Tara Romaneasca pe bancherul Troianov (Alexandru Repan), o persoana darnica si totodata suspecta, despre care Aga (Traian Stanescu) vrea sa afle totul, prin spionul sau platit, Agata Slatineanu (Marga Barbu). In timpul unei petreceri fastuoase oferite de Troianov, in care doamnele gasesc sub servete bijuterii costisitoare, iar Agata primeste insasi trasura bancherului, cu tot cu vizitiu, are loc un conflict in care sunt impuscati doi oameni. Asasinul poarta imbracamintea lui Margelatu (Florin Piersic), o palarie identica cu a viteazului si o masca de argint pe fata. El il rapeste pe boierul Vardala, detinatorul unor mult-ravnite mine de aur. „Boier Vardala, pentru domnia ta am venit!”, spune strainul. „Dar nu ma stiu cu nimic vinovat!”, replica Vardala. „Si semnatura pusa pentru concesionarea minelor de aur?”. „Dar e pamantul meu, fac ce vreau cu el!”. „Da, dar in fata Fratiei ai jurat altceva! Esti o nenorocita de ridicatura din gunoaiele tarii!”, conchide strainul si, in timp ­ce-si pregateste retregerea si rapirea lui Vardala, mai impusca un om. Conflictul ajunge de indata la urechile Agai, care considera ca, pentru grupul sau de interese, incidentul „a picat bine”, pentru ca strainul cu masca „i-a judecat pe ceilalti in numele Fratiei”. Dar printre membrii Fratiei, actiunea asa-zisului Margelatu e un nonsens, dincolo de justificarea adusa de unul dintre „frati”, si anume aceea ca un om care a stat in conditiile de prizonierat in care a trait Margelatu poate deveni nemilos. In rest, totul pare fara inteles: in primul rand, de ce ar amesteca Margelatu Fratia intr-o chestiune personala si apoi, de ce ar face moarte de om in numele societatii? Nu le ramane lui Rosetti si membrilor Fratiei decat sa-l gaseasca grabnic pe Margelatu, cel care, in opinia lor, „si-a pierdut mintile”. Trimisul lor special este, ca intotdeauna, locotenentul Devos (George Motoi).

2:30 – 5:00 CASA IUBIRII – editie speciala, r

5:00 – 6:45 TEO SHOW – r

PRIMA TV

07:00 Film Pistruiatul 2

09:00 Poezie si delicateturi ®

11:00 Sanatate cu stil

11:30 Flash monden

12:00 Insider politic

14:00 Starea natiei best of

15:00 Secretele presedintelui

16:00 Totu-I fain cu Diana Enache si Alin Pascal

18:00 Focus 18 – cele mai importante știri ale zilei

19:15 Secretele presedintelui

20:00 SUPERNANNY

21:30 Film Anul dragonului, actiune, SUA, 1985

Marcaj CNA: 15

Advertisement

Titlul original: Yaer of the dragon

Cu: Mickey Rourke, John Lone

Regia: Michael Cimino

00:30 Totu-i fain ®

02:30 Secretele presedintelui ®

04:00 Focus ®

05:00 Film Pistruiatul 2 ®

Recomandarea zilei

21:30 Film Anul dragonului, actiune, SUA, 1985

Marcaj CNA: 15

Titlul original: Yaer of the dragon

Cu: Mickey Rourke, John Lone

]Folosind acte de o violență nemaiîntâlnită până atunci, tânărul Joey Tay devine șeful mafiei chineze din New York, și liderul de necontestat al comunității chineze. El intră în conflict cu Stanley White (Mickey Rourke), cel mai decorat polițist al metropolei. Acesta urăște asiaticii încă de pe vremea războiului din Vietnam, încălcând orice reguli pentru a-l prinde pe Tay.

PRO ARENA

06.00 Ora exacta in sport ®
07.00 Stiri Sport.ro
07.30 Marea Ţăcăneală ep. 11+12 +13+14, s12
09.30 Stiri Sport.ro
10.00 Ora exacta in sport (DIRECT)
12.30 Stiri Sport.ro
13.00 Apropo TV
14.00 FA Cup :
16.00 Marea Ţăcăneală ep. 11+12, s12
17.00 Ora exacta in sport ®
17.30 Handbal Feminin: CSM Slatina – SCM Gloria Buzău (DIRECT)
19.00 FA Cup :
21.00 Ai nostri ep. 7, s1 < CNA 12 comedie; 2017>
22.00 FA Cup :
00.00 Stiri Sport.ro
00.30 Ai nostri ep. 7, s1 < CNA 12 comedie; 2017>
01.30 Ora exacta in sport ®
03.30 Găsit nevinovat ep. 7, s1 < CNA 15 Thriller; Proven Innocent; 2019>
04.30 Lista neagra ep. 8, s6 < CNA 15 action; Blacklistt; 2013>
05.30 La Bloc ep. 348

PRO CINEMA

06:00 – Batem palma? (reluare protv)

08:00 – (AP-comedy) Film: Guarding Tess (reluare 27 ian)   

10:00 – (AP-divertisment) La bloc, episodul 514, 515, 516, 517 (reluare)

12:15 –  (AP-family) Film: Joey (reluare 26 ian)

Advertisement

14:15 – (AP-drama) Film: Kramer vs Kramer –  Kramer contra Kramer (1979)

16:30 – (AP-adventure) Film: K9 Adventures 2: Legend Of The Lost GoldAventurile K-9: Legenda aurului pierdut (2014)

18:15 – (AP-divertisment) La bloc, episodul 517, 518, 519, 520

20:30 – (AP-action) Film: Indiana Jones and the Kingdom of Crystal Skulls – Indiana Jones şi Regatul craniului de cristal (2008)

23:00 – (15-thriller) Film: I Still Know What You Did Last Summer – N-am uitat ce-ai facut asta vara (1998)

01:00 – (AP-action) Film: Indiana Jones and the Kingdom of Crystal Skulls (reluare)

03:30 – Apropo Tv  

04:30 – (AP-divertisment) La bloc, episodul 517, 518, 519 (reluare)

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending