PROGRAM TV PRO TV: 25-31 martie 2019

0
2552

Programul săptămânii 25 – 31 martie 2019

 

Luni, 25 martie 2019

 

22:30 – (15) Film artistic: O luptă personală 3: Frontul de acasă 

Titlu original: The Marine 3: Homefront

Regie: Scott Wiper

Productie: SUA, 2013

Cu: Mike The Miz Mizanin, Neal McDonough, Ashley Bell, Camille Sullivan, Michael eklund, Jeffrey Ballard, Darren Shahlavi, Jared Keeso

Gen: actiune

Puscasul marin Jake Carter (Mike Mizanin) se intoarce acasa pentru doua saptamani sa isi petreaca timpul cu cele doua surori. Din dorinta de a suplini lipsa tatalui, Jake se poarta mai dur cu sora cea mica, rebela Lilly (Ashley Bell). Intr-un concurs de imprejurari aceasta este rapita impreuna cu prietenul ei in momentul in care sunt martorii unei crime comise de un grup de teroristi. F.B.I-ul trimite o echipa sa ii salveze, insa actiunea esueaza. In acel moment, Jack hotaraste sa mearga pe cont propriu sa o recupereze pe Lilly din mainile teroristilor.

 

Sambata, 30 martie 2019

 

 

20:00– (12) Film artistic: 007: Coordonata Skyfall

Titlu original: SkyFall

Producţie: SUA, UK, 2012

Regia: Sam Mendes

Cu: Daniel Craig, Judi Dench, Javier Bardem, Ralph Fiennes, Naomie Harris

Gen: actiune

Filmul relateaza ultimele misiuni nereusite ale lui Bond, care pun in pericol anonimatul agentilor secreti din intreaga lume. Sediul MI6 este atacat, iar M este fortata sa mute agentia. In urma acestor evenimente, functia si autoritatea lui M sunt amenintate de Mallory (Ralph Finnes), noul presedinte al Comitetului de Inteligenta si Securitate. Singurul aliat al lui M ramane James Bond. Alaturi de Eve (Naomie Harris), James porneste intr-o misiune pe urmele lui Silva (Javier Bardem).

 

 

23:00 –(12) Film artistic: Burlaci intarziati

Titlu original: Last Vegas

Producţie: SUA, 2013

Regia: Jon Turteltaub

Cu: Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman, Devin Kline, Mary Steenburgen, Jerry Ferrara, Romany Malco, Roger Bart, Joanna Gleason

Gen: comedie

Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) si Sam (Kevin Kline) decid sa organizeze o petrecere in Las Vegas pentru amicul lor, Billy (Michael Douglas), care s-a decis in sfarsit sa se insoare. Ajunsi la destinatie, cei patru isi dau seama ca viata i-a schimbat mai mult decat se asteptau si sunt nevoiti sa isi regandeasca prioritatile.

 

 

Duminica, 31 martie 2019

 

 

22:00– (15) Film artistic: Riddick

Titlu original: Riddick

Producţie: SUA, UK, 2013

Regia: David Twohy

Cu: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff, Matt Nable, Dave Bautista, Jordi Molla

Gen: actiune

Lasat de catre camarazii sai pe o planeta pustie, Riddick se lupta pentru supravietuire impotriva unor creaturi extraterestre. Riddick dezlantuie un atac nemilos si impotriva unui grup de mercenari care vor sa puna mana pe el cu orice chip. Printre ei se afla si lordul Vaako, unul dintre cei mai mari inamici ai luptatorului.

 

Comentarii