Connect with us

Emisiuni

Programe speciale de Crăciun la TVR 3

Redactia Radar de Media

Published

on

De Crăciun, TVR 3 aduce emisiuni de divertisment, emisiuni cu şi pentru copii, spectacole de balet şi multă muzică bună – colinde, spectacole folclorice, folk, muzică clasică şi chiar jazz.

 

Începând cu 24 decembrie, primim colindători din toate colţurile ţării. Miercuri, de la ora 15.00 suntem invitaţi în inima Ardealului, de unde echipa TVR Tîrgu Mureş ne aduce Colinde şi obiceiuri de Crăciun din Ardeal. Din lada de zestre a Ardealului iese povestea Sărbătorilor copilăriei noastre, împodobită cu cele mai frumoase colinde. În Ajun, tineri interpreti de muzică populară din Mureş, Cluj, Maramureş şi Bihor rememorează magia Crăciunului de odinioară.

De la ora 17.00, primim de la Timişoara un „portret robot” al lui Moş Crăciun. Roxana Morun ne propune emisiunea Cine este Moş Crăciun?, în care invitaţi sunt copii şi adolescenţi şi care cuprinde momente de balet, dans sportiv, coruri de colindători, muzică clasică, muzică uşoară, pian, percuţie şi pantomimă.

Începând de la ora 19.25, telespectatorii TVR 3 urmăresc un program de colinde pregătit de TVR Iaşi, Vestitori şi colinde, iar seara, de la 22.00, începe Sara de colinde a maramureşenilor, concert realizat de Studioul teritorial Cluj, ce îi are ca protagonişti pe Ion Pop şi grupul Iza, Dumitru Fărcaş, Ştefan şi Andrei Petreuş, Ducu Hotima, Florentina şi Petre Giurgi etc.

 Sara de colinde a maramuresenilor

Joi, în ziua de Crăciun, de la ora 8.00 pornim În căutarea lui Moş Crăciun alături de TVR Tîrgu Mureş. Cercetăm legende, luăm la răsfoit fotografii vechi care îl ilustrează pe Moş Crăciun, căutăm prin magazine hainele Moşului şi sacul în care ar putea să pună jucăriile şi ne întrebăm cum îi place Moşului să fie întâmpinat. Câţiva copii se vor întrece în a-i face un portret Moşului.

Tot pe 25 decembrie, de la ora 10.30, Paula Seling concertează alături de Corul de Copii Anghelos. ColinDarul Paulei Seling, adus telespectatorilor de TVR Craiova, este un eveniment devenit tradiţie la TVR. În acest an, invitaţi sunt: Corul mimico-gestual „Anghelos”, format din elevi cu deficienţe de auz şi vorbire, Grupul psaltic „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” al Catedralei Mitropolitane din Craiova şi corul Liceului de Arte „Marin Sorescu” din Craiova, într-un spectacol plin de emoţie şi sensibilitate, organizat în sprijinul tinerilor cu dizabilităţi.

Iar de la ora 15.00 avem o nouă invitaţie la spectacol de la TVR Craiova: Mozart Rocks – un spectacol inedit, susţinut de Filarmonica Oltenia, Paula Seling şi Dan Helciug, cu piese celebre, clasice şi rock, cu pagini simfonice faimoase îndrăzneţ orchestrate în sonorităţile alerte ale muzicii rock.

Muzică de calitate primim în dar şi de la Timişoara: concert Cat Empire, la TVR 3, joi, de la ora 17.00. Cunoscuţi în întreaga lume ca fiind una dintre cele mai bune formaţii live, The Cat Empire asigură o petrecere oriunde ar cânta. În Timişoara, la JazzTM, The Cat Empire au urcat pentru prima oară pe o scenă din România.

Seara, de la ora 20:00, avem programată o ediţie specială Cântec şi poveste, de la TVR Timişoara. Vin să ne încânte colindători din Ardeal, Mehedinţi, Maramureş şi Banat: Adrian Stanca, Ramona Viţa, Nicu Novac, Liliana Laichici, Ciprian Roman, Ionuţ Teodorescu, Daniel Rosalim, Mihaela Petrovici, Maria şi Mihai Nemeş.

Telespectatorii TVR 3 au ocazia, pe 25 decembrie, să asculte una dintre vocile Crăciunului românesc, Fuego. De la 23.30, TVR 3 difuzează concertul Din lumina unui Crăciun, parte a Turneului Naţional de Colinde, susţinut de Paul Surugiu – Fuego. În sala Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri”, din Iaşi, arhiplină, artistul a adus magia sărbătorilor de iarnă, printr-un concert de peste două ore. Fuego a interpretat cântece de Crăciun de pe toate materialele discografice lansate în ultimii zece ani, dar şi melodii noi de pe recentul album lansat chiar în seara concertului.

ColinDar Paula Seling

Vineri, 26 decembrie, de la ora 8.00, Ioana Achim de la Timişoara ne propune o confruntare directă între generaţii, între Moş Gerilă şi Moş Crăciun. Moş Crăciun ieri şi… azi este o poveste despre sărbătorile de iarnă în vremea comunismului şi trecerea către Crăciunul comercial. Miros de cozonaci, sarmale şi vin fiert, o oră în plus în programul tv şi celebrul colind O, brad frumos!… – aşa arătau sărbătorile de iarnă în vremea când Moş Gerilă îl înlocuia pe Mos Crăciun. Acum, după 25 de ani, sărbătorile de iarnă din timpul regimului comunist sunt văzute diferit de români: unii spun că atunci tradiţiile erau mai vii, însă cei mai mulţi nu pot uita neajunsurile din acea perioadă. Astăzi, Moş Crăciun se plimbă pe bulevardele oraşelor, împărţind din bunătatea şi căldura sa, iar dulciurile şi fructele încarcă rafturile magazinelor.

Tot pe 26 decembrie, emisiunile muzicale se întrec la TVR 3: ora 13.00 – Sub zare de soare, spectacol de colinde de la studioul teritorial Craiova, în care cele mai frumoase tradiţii şi obiceiuri sunt aduse de cete de colindători din toate regiunile ţării; ora 15.00 – Hai noroc, măi oameni buni – colinde de la TVR Iaşi, cu Ansamblul Flori Bucovinene, din Rădăuţi, Margareta Clipa, Dana Dancilă, Laura Erhan şi Liliana Ursachi; ora 16.00 – Spectacol aniversar Constantin Enceanu – un spectacol folcloric de la TVR Craiova – unii dintre cei mai iubiţi artişti români îl sărbătoresc pe Constantin Enceanu, un simbol al muzicii populare olteneşti, la împlinirea a 25 de ani de activitate: Petrică Mâţu Stoian, Niculina Stoican, Ionuţ Fulea, Steliana Sima şi mulţi alţi invitaţi de renume, alături de Constantin Enceanu, într-un regal al muzicii populare româneşti din toate regiunile.

La ora 19.00, la TVR 3 începe spectacolul de Balet pe gheaţă: Frumoasa din padurea adormită. Pe scena Operei Române din Cluj-Napoca a evoluat cea mai faimoasă trupă de balet pe gheaţă din lume, „Saint Petersburg State Ballet On Ice”, cu premiera „Frumoasa din pădurea adormită”. Într-un decor feeric creat pe gheaţă adevărată, celebrii balerini-patinatori ruşi au interpretat acest balet de Piotr IIici Ceakovski. Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din St. Petersburg este considerat una dintre bijuteriile Rusiei. Producţiile sale de succes au fost găzduite de nenumărate scene din toată lumea, din SUA şi Canada, până în Olanda, Germania, Portugalia, China, Taiwan şi Coreea.

De la ora 20.00, urmărim la TVR 3 o ediţie specială Cântec şi poveste, realizată de Sergiu Vitalian Vaida, de la TVR Cluj. Iar seara se încheie cu un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul Maria Tănase: Aşteptându-l pe Moş Crăciun, de la studioul teritorial Craiova, difuzat de la ora 21.30.

 balet-pe-gheata frumoasa din padurea adormita

Sâmbătă, 27 decembrie, de la 10.30, la TVR 3 suntem invitaţi la o masă de sărbătoare cu un meniu tradiţional, special alcătuit de artişti de faimă din Ardeal, unde ingredientele principale sunt voia bună şi cântecul autentic. Sunt aşteptaţi şi colindători vestiţi. Din zestrea Ardealului, pentru toţi românii.

Emisiunea De sărbători acasă-n Bucovina, de la studioul teritorial Iaşi, începe de la ora 12.00 şi este urmată de încă două emisiuni muzicale: ediţie specială Vine Cluju’ pe la noi (ora 13.30) şi Cântă Gorjul toată ţara – spectacol folcloric cu Ansamblul Doina Gorjului (ora 15.00).

Tot pe 27 decembrie, de la 18.30, aflăm despre istoria colindului din emisiunea Istoria necunoscută, realizată la Tîrgu Mureş. Iar la ora 19.00, la TVR 3 putem urmări Poveste de Crăciun – spectacol al corului de copii „Juniorii Operei”, la Opera Naţională Română din Iaşi.

Seara de sâmbătă continuă cu un spectacol folcloric cu Niculina Stoican şi Petrică Mâţu Stoian, Drag mi-e muntele înalt, de la ora 20.30, şi cu un Concert International Jazz Day, de la 22.30. Ola Onabule este un artist nigerian crescut în Regatul Marii Britanii. În ultimii ani, Ola a prezentat noile lucrări împreuna cu unele dintre cele mai bune big band-uri şi orchestre din Europa, printre care WDR Big Band din Köln, Orchestra de Film Babelsberg, SWR Radio Big Band – Stuttgart , HR Big Band din Frankfurt.

 

Muzica de toate genurile rămâne la TVR 3 şi pe 28 decembrie. La 15.30 începe o nouă ediţie specială Din zestrea Ardealului, cu ansamblul Dor românesc. De aproape 20 de ani le astâmpără românilor dorul de folclorul adevărat şi de cântecul măiestrit. Istoria ansamblului Dor românesc de la Bistriţa o vom răsfoi împreună cu Ştefan Cigu şi o mare familie de artişti din Ardeal.

Îndrăgita emisiune Cap de afiş are, duminică, două ediţii speciale: la ora 18.00, telespectatorii TVR 3 văd un concert pe Scena Urbană (o iniţiativă a Ordinului Arhitecţilor din România, Filiala Transilvania) – instalată pentru această ediţie la gara din Cluj-Napoca: „My Fair Lady”, de Frederic Loewe (musical după „Pygmalion”), în regia Inei Hudea. Aceeaşi emisiune aduce, de la ora 20.30, un concert Anton Baranov. Unul dintre cei mai mari chitarişti ai Rusiei a fost prezent într-un concert de marcă la Cluj-Napoca. Câştigător a numeroase premii internaţionale (Guitar Fundation of America şi Concursul Francisco Tárrega în 2013), el a urcat pe scena Academiei de Muzică Gheorghe Dima, în cadrul Festivalului Internaţional de Chitară Transilvania 2014.

Între cele două ediţii Cap de afiş, TVR 3 difuzează, de la ora 19.00, spectacolul de balet Don Quijote, prin intermediul Studioului teritorial Timişoara. Este unul dintre spectacolele care au avut loc în cadrul Festivalului Opera Nights 2014, desfăşurat într-un cadru special – în curtea Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva. Au evoluat soliştii şi corpul de balet al Teatrului Naţional Oleg Danovski din Constanţa.

Seara de duminică se încheie, la TVR 3, cu un Concert aniversar Natalia Gordienko, de la TVR Iaşi, concert ce începe la 22.30. În prima parte, interpreta cântă cu Orchestra Camerală a Conservatorului din Chişinău şi Alex Calancea Band. La partea a doua se alătură şi Orchestra „Lăutarii” din Chişinău. Spectacolul reuneşte 150 de muzicieni pe scenă, 3 dirijori (Alex Calancea, Vladimir Andrieş şi Nicolae Botgros) care se sinconizează perfect, coregrafie diferită de la o piesă la alta, costume, lumini şi proiecţii speciale în Sala Palatului Naţional din Chişinău.

Foto Credit: TVR

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă Stand-up Revolution, la Antena 1

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă Stand-up Revolution, în curând, la Antena 1, prima emisiune televizată de stand-up în care patru nume cu greutate plănuiesc să descopere viitoarea mare senzație din domeniu.

 

Prezentatorii vor avea sarcina grea de a sprijini și de a susține atât concurenți care nu au mai urcat vreodată pe o scenă de stand-up, cât și nume cunoscute, care își fac curaj în speranța că vor primi ocazia de a intra în echipa unuia dintre cei patru jurați și chiar de a apărea într-un spectacol alături de aceștia.

”Stand-Up Revolution este o emisiune foarte tare, prima din România care se adresează strict fenomenului stand-up, vin numai oameni care își doresc cu adevărat să facă asta. Avem parte de un juriu excelent, Teo, Costel, Dan Badea și Vio, practic panteonul stand-upperilor din România! Cine crede că se pricepe la stand-up sigur trebuie să treacă pe aici!”, a spus Șerban Copoț. Sarcina celor doi prezentatori nu este una ușoară, mai ales când concurenții  trebuie să urce pe scenă în fața unor nume de referință în stand-up-ul din România. ”Noi încercăm să îi încurajăm, au mari emoții, mai ales că sunt mulți care fac pentru prima dată asta pe o scenă, așa că suntem alături de ei”, a mărturisit Ilona Brezoianu.

 

Prezenți pe scenele de stand-up încă de la apariția fenomenului în țara noastră, Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor acum să îi sprijine pe cei aflați la început de drum. Concurenții care vor reuși să îi convingă pe cei patru, au toate șansele să urce apoi pe aceeași scenă cu ei. Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor căuta de-a lungul audițiilor concurenți mai mult sau mai puțin experimentați, dar sunt mai ales interesați și de capacitatea acestora de a evolua în comedianți recunoscuți pe scenele de stand-up.

 

Teo, Vio și Costel s-au cunoscut după ce au început să facă stand-up, încă din 2004, iar de atunci au devenit un reper pentru comedianții români. Au susținut, de-a lungul timpului, spectacole în întreaga țară, contribuind la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România. Fenomenul l-a atras ca un magnet încă de la început și pe Dan Badea, care, încurajat de prieteni, a susţinut primul show de comedie într-o cafenea, cu un public format în mare parte din cunoştinţe. O imagine complet diferită față de spectacolele sale care umplu acum Sala Palatului.

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Emisiuni

Mirela Vaida la Te cunosc de undeva!: “E nenorocire! Nu vreau să mai aud de ea în veci!”

Avatar

Published

on

Shakira, Madonna, Doina Badea sau Pink, niciuna dintre aceste transformări nu au adus-o pe Mirela într-o asemenea stare cum a reuşit personajul pe care îl va avea de interpretat sâmbăta aceasta la Te cunosc de undeva!. Pentru gala Seara de dans, Ruleta i-a adus Mirelei un personaj nu doar reprezentativ pentru muzica internaţională, ci unul care a inventat un stil de dans. Astfel, Mirela se va transforma sâmbătă în Gaby şi va interpreta El Meneaito.

„Ozana, Dumnezeu mi-e martor că nu am avut parte de o provocare mai mare niciodată decât aceea de a cânta fără cap şi fără coadă, o înşiruire de cuvinte pe care nu le înţeleg! Nu înţeleg cum le împarte, cum respiră, cum se duce, o dată fraza e mai lungă, o dată mai sacadată…”, a dezvăluit Mirela la repetiţiile de canto, completând: „Nu vrei să ştii cum arată foile mele pe care am încercat să învăţ această melodie! E nenorocire! ]

Nu vreau să mai aud de ea în veci! Acasă am spart farfurii, am trântit vaze cu flori, am rupt foi şi am aruncat cu ele de toţi pereţii, nu mai pot!”, a povestit amuzată Mirela. Cristi Iacob a venit imediat în întâmpinarea ei şi a conchis: „E clar, Mirela are sindromul Meneaito!”. Cum va reuşi Mirela să depăşească toate problemele întâmpinare, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Comentarii

comments

Continue Reading

Emisiuni

Smiley la Românii au talent: ”Creativitatea nu are margini și nu are limite.”

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Poți crede că le-ai văzut pe toate, că ai trăit fiecare emoție posibilă, dar cu orice nouă ediție a celui mai iubit show de divertisment, realizezi că nu este așa! Vocile incredibile continuă să apară, indiferent de vârstă, dansurile care transmit o întreagă poveste sunt tot mai prezente, iar momentele care au la bază acrobații spectaculoase ne lasă, în continuare, plini de uimire. 

 

 

”Îmi doresc să afle oamenii de existența mea. Să știe că eu cânt”, va spune o concurentă ajunsă la 40 ani cu un gând extrem de clar! După ce în anul 2016 și-a găsit curajul de a începe să ia lecții de canto, acum a venit momentul să arate tuturor ce poate face cu vocea. Să fie acesta începutul unui nou drum în viața ei ? Descoperim curând!

 

Tot mâine seară, un tânăr de 24 ani, absolvent al unei Facultăți Tehnice, angajat în domeniul IT va urca pe scenă pentru a arăta juraților că pasiunea lui principală rămâne cântatul. ”Asta vreau să fac”, va spune concurentul înainte de a-și începe prestația. Vom vedea dacă îi va convinge pe jurați că este pe drumul corect sau că este mai bine să rămână la domeniul actual.

 

Fără doar și poate, talentul nu ține cont de vârstă. După ce a lucrat ani de zile în domeniul energiei, a trecut în zona financiară într-o bancă, iar acum a ajuns la vârsta pensionării, perioadă în care poate investi timp în pasiunea lui. La 61 ani, concurentul va urca pe scenă pentru un neașteptat moment de stand-up! Rămâne să vedem ce moment a pregătit de-l va face pe Smiley să spună: ”mi se pare că ați dat mult din casă”. 

 

Nu ratați o nouă ediție Românii au talent pentru a vedea un moment care va depăși orice așteptare și-l va face pe Smiley să exclame: ”Creativitatea nu are margini și nu are limite”! Despre ce este vorba și ce vor spune ceilalți jurați, aflăm vineri seara, de la 20:30!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Emisiuni

PREMIERA Un nou sezon „Vedeta populară” la TVR 1, cu Iuliana Tudor

Avatar

Published

on

Foto Credit: TVR

Iuliana Tudor deschide sezonul 6 al celei mai populare emisiuni de la TVR 1. Un nou jurat se alătură echipei „Vedeta populară”, iar prima ediție este dedicată castingului pentru alegerea concurenților. Totul se întâmplă duminică, 25 aprilie, de la ora 21.10, la TVR 1.

 

25 aprilie este data la care Iuliana Tudor ne dă întâlnire din nou la TVR 1, pentru prima ediție din sezonul 6 al show-ului „Vedeta populară”. Colecția de primăvară-vară de întâlniri cu folclorul și tradițiile populare vine cu noutăți: pentru prima dată, o ediție dedicată preselecțiilor realizate de echipa emisiunii în toată țara și un nou membru al juriului – Bogdan Mihai Simion, doctor în Litere, cobzar, solist vocal, scriitor, culegător și cunoscător de muzică veche din toate zonele ţării. „Vedeta populară” e la TVR 1 duminica seara, de la ora 21.10.

 

Prima ediție ni-i prezintă pe cei care au avut îndrăzneala să facă proba talentului lor și să participe la castingul organizat în luna februarie a acestui an. Unii – cu ambiții mari; alții – doar pentru a afla o opinie avizată privind harul cu care au fost înzestrați sau, pur și simplu, pentru a se afla față în față cu Iuliana Tudor și echipa sa. Elevi, studenţi, medici sau profesori, cu vârste de la 16 la 60 de ani, se vor regăsi, în prima ediție „Vedeta populară”, sub ochiul critic al membrilor juriului, care vor comenta, pe rând, prestațiile concurenților. Pe cei selectați să intre în concursul de talente îi vom cunoaște, însă, abia de duminica următoare, când va începe competiția propriu-zisă.

 

O a doua noutate importantă a acestui sezon este cooptarea în echipa de jurați a unuia dintre cei mai tineri – și, probabil, unul dintre ultimii – cobzari din țară, Bogdan Mihai Simion, care va ocupa un loc la masa juriului, alături de realizatoarea Elise Stan, de Niculina Stoican, de Cornelia Rednic și de Grigore Leșe. Personaj pitoresc și spontan, Bogdan este recomandat de pasiunea și preocuparea sa constantă pentru folclor, pentru care cutreieră țara în lung și în lat, de pregătirea sa și de experiența realizării unei emisiuni radio dedicată „muzicii despre cine suntem”, de contribuția pe care o are la continuitatea și păstrarea muzicii autentice din spațiul țării noastre, fie ea românească, țigănească ori cu influențe armenești, evreiești, greco-turcești sau slave.

Şi în acest sezon, pe scena „Vedeta populară” vor urca orchestre din toată ţara, care vor asigura acompaniamentul pentru concurenţi şi pentru toate momentele artistice ale acestui sezon.

Cu aceeași emoție și nerăbdare care o încearcă la fiecare debut de sezon, Iuliana Tudor ne invită pe toți să o însoțim și în frumoasa călătorie pe care o începe: „Mă bucur că putem oferi continuitate proiectului „Vedeta populară”, mai cu seamă că, în urma castingului desfășurat în februarie, avem participanți foarte buni. „Vedeta populară” a devenit prima platformă de interes pentru toți cei care doresc să aibă ceva de spus în lumea folclorului românesc. Mulţumesc publicului care ne-a fost alături în număr atât de mare în sezoanele trecute şi vă aştept cu aceleaşi emoţii, din 25 aprilie, în fiecare duminică seara, la TVR 1.”

 

Notă: și pentru edițiile sezonului 6 „Vedeta populară”, echipa de realizatori asigură că filmările vor fi realizate cu respectarea tuturor normelor în vigoare impuse de pandemie.

Comentarii

comments

Continue Reading

Emisiuni

Darul cărții revine la Prima TV

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Prima TV

Odată cu Sărbătorile Pascale, Prima TV readuce emisiunea Darul cărții, un demers media pentru toți iubitorii de carte. Darul cărții invită telespectatorii să descopere titluri vechi sau noi, experiențe pe care cititorii sunt invitați să le trăiască la Prima TV din 19 aprilie, în fiecare zi. Diferite personalități sunt aşteptate să dezvăluie darul adus de cărți în viața lor și vor împărtăși cu publicul bucuria cititului.

 

 

Între 19 aprilie și 2 mai, Darul cărții ne invită să călătorim fără restricții în lumi imaginare, să descoperim noi experiențe alături de diferite personalități care vor recomanda în fiecare zi o carte. Poetul Mircea Dinescu, criticul literar Tania Radu, scriitorul Bogdan Alexandru Stănescu, bloggerul Iasmina Coman, Mihaela Bilic, Giulia Anghelescu sunt doar câteva nume care recomandă nu doar cărți, ci și cunoașterea, evadarea, regăsirea pe care fiecare poveste o poate aduce telespectatorilor.

 

Emisiunea este o pastilă tv, difuzată zilnic timp de câteva minute, care va încânta cu universuri în miniatură în care invitații vor răsfoi cărți într-o atmosferă de sărbătoare a lecturii. De luni până joi de la 14.55, 19:25, 00:00, vineri de la 14:55, 19:25, 00:55, sâmbătă de la orele 10.55, 19:25, 23:55 și duminică de la 10:55, 19:25, ziua va fi îmbogățită cu Darul cărții

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending

# EXMARKETPLACE - GOOGLE CERTIFIED PUBLISHING PARTNER - info@exmarketplace.com; +971 56 626 6430 google.com, pub-9021387890731428, RESELLER, f08c47fec0942fa0 yahoo.com, 1881359, RESELLER #Gemini advertising.com, 28919, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonD appnexus.com, 3292, RESELLER #VerizonD appnexus.com, 1356, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #VerizonD EMXDGT.com, 1291, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f #VerizonD indexexchange.com, 183965, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonD openx.com, 540236670, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonD openx.com, 537143344, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonD pubmatic.com, 156458, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD pubmatic.com, 156325, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD pubmatic.com, 156674, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD contextweb.com, 561707, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonD rubiconproject.com, 18222, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonD appnexus.com, 11665, RESELLER #VerizonD yahoo.com, 58148, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonV aol.com, 58148, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonV appnexus.com, 1868, RESELLER #VerizonV appnexus.com, 1356, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #VerizonV EMXDGT.com, 273, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f #VerizonV indexexchange.com, 184110, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV openx.com, 537125356, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV openx.com, 539129292, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV openx.com, 539088779, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV pubmatic.com, 158430, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 160042, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 160048, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 155967, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 133799, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV contextweb.com, 558299, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonV rubiconproject.com, 13132, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonV rubiconproject.com, 17250, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonV xad.com, 240, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #VerizonV indexexchange.com, 184349, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV indexexchange.com, 183875, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV indexexchange.com, 184626, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV appnexus.com, 11664, RESELLER #VerizonV contextweb.com, 562258, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonV indexexchange.com, 189200, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #Index indexexchange.com, 192256, RESELLER #Index pubmatic.com, 158214, RESELLER, 5d62403b186f2ace #PubMatic pubmatic.com, 158883, RESELLER, 5d62403b186f2ace #PubMatic appnexus.com, 10970, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #Xandr spotxchange.com, 263601, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 #spotx spotx.tv, 263601, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 #spotx sovrn.com, 270680, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn lijit.com, 270680, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn lijit.com, 270680-eb, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn appnexus.com, 1360, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #sovrn gumgum.com, 11645, RESELLER, ffdef49475d318a9 #sovrn openx.com, 538959099, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #sovrn openx.com, 539924617, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #sovrn pubmatic.com, 137711, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn pubmatic.com, 156212, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn pubmatic.com, 156700, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn rubiconproject.com, 17960, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #sovrn rhythmone.com, 1923001931, RESELLER,a670c89d4a324e47 #rhythmone video.unrulymedia.com, 1923001931, RESELLER #unruly aps.amazon.com, cf78b987-05be-4f10-bde4-2e3308b639ce, DIRECT #amazon pubmatic.com, 157150, RESELLER, 5d62403b186f2ace #amazon pubmatic.com, 160006, RESELLER, 5d62403b186f2ace #amazon openx.com, 540191398, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #amazon rubiconproject.com, 18020,RESELLER, 0bfd66d529a55807 #amazon appnexus.com, 1908, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #amazon appnexus.com, 3663, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #amazon adtech.com, 12068, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #amazon districtm.io, 100962, RESELLER, 3fd707be9c4527c3 #amazon rhythmone.com, 1654642120, RESELLER, a670c89d4a324e47 #amazon ad-generation.jp, 12474, RESELLER #amazon yahoo.com, 55029, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #amazon indexexchange.com, 192410, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #amazon smartadserver.com, 3138, RESELLER #smart contextweb.com, 560288, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #smart pubmatic.com, 156439, RESELLER #smart pubmatic.com, 154037, RESELLER #smart rubiconproject.com, 16114, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #smart openx.com, 537149888, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #smart appnexus.com, 3703, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smart districtm.io, 101760, RESELLER, 3fd707be9c4527c3 #smart loopme.com, s-2411, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b #smart loopme.com, 5679, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b #smart xad.com, 958, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #smart improvedigital.com, 1503, RESELLER #improve improvedigital.com, 1842, RESELLER #improve smartadserver.com, 1827, RESELLER #sublime improvedigital.com, 335, RESELLER #sublime appnexus.com, 3538, RESELLER #sublime appnexus.com, 3539, RESELLER #sublime appnexus.com, 3540, RESELLER #sublime appnexus.com, 11988, RESELLER #sublime vdopia.com, 14913, RESELLER, 49a66ce31a704197 #Chocolate chocolateplatform.com, 14913, RESELLER, 49a66ce31a704197 #Chocolate rubiconproject.com, 22390, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Rubicon rubiconproject.com, 22388, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Rubicon adyoulike.com, 660a4ec82056cc3d110c021ac670f9ed, RESELLER #Adyoulike appnexus.com, 9733, RESELLER #Adyoulike rubiconproject.com, 20736, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Adyoulike openx.com, 541048855, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #OpenX advertising.com, 3679, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 5831, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 8044, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 8022, RESELLER #VerizonVideo smaato.com, 1100047117, RESELLER, 07bcf65f187117b4 #smaato smaato.com, 1100004890, RESELLER, 07bcf65f187117b4 #smaato adcolony.com, 496220845654deec, RESELLER, 1ad675c9de6b5176 #smaato admanmedia.com, 552, RESELLER #smaato appnexus.com, 1752, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smaato appnexus.com, 4052, RESELLER #smaato appnexus.com, 8790, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smaato bidmachine.io, 36, RESELLER #smaato bidmachine.io, 60, RESELLER #smaato bidmachine.io, 74, RESELLER #smaato bidmachine.io, 77, RESELLER #smaato blis.com, 86, RESELLER, 61453ae19a4b73f4 #smaato contextweb.com, 558622, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #smaato engagebdr.com, 16, RESELLER #smaato gammassp.com, 1516331892, RESELLER, 31ac53fec2772a83 #smaato indexexchange.com, 183920, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #smaato indexexchange.com, 184270, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #smaato inmobi.com, 55049d2e109d4ac1820ca1432dda4e13, RESELLER, 83e75a7ae333ca9d #smaato mobilefuse.com, 2281, RESELLER #smaato openx.com, 540421297, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #smaato pokkt.com, 5886, RESELLER, c45702d9311e25fd #smaato pubmatic.com, 156177, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156389, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156424, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156425, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubnative.net, 1004796, RESELLER, d641df8625486a7b #smaato pubnative.net, 1007194, RESELLER, d641df8625486a7b #smaato rhythmone.com, 4201299756, RESELLER, a670c89d4a324e47 #smaato smartadserver.com, 3117, RESELLER #smaato startapp.com, smt, RESELLER #smaato xad.com, 241, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #smaato # ExMarketPlace - end