Connect with us

Premieră TV

Programe TVR 1 la final de 2019 si inceput de 2020

Avatar

Published

on

Duminică, 29 decembrie, în ultima ediţie Politică şi delicateţuri a anului, oaspeţii lui Mircea Dinescu, actorii Mihai Bobonete, Costi Diţă, Adrian Văncică şi Mihai Rait participă la o întrecere de preparate… fierbinţi. Duminică, la ora 14.30, la TVR 1 HD şi TVR+.

***

Duminică, 29 decembrie, ora ora 15.40 – Teatru TV – „Furtuna” aduce magia teatrului la TVR 1

Piesa lui William Shakespeare, regizată de Alexandru Lustig, poate fi urmărită duminică, 29 decembrie, de la ora 15.40, la TVR 1

Pe 29 decembrie, TVR 1 oferă telespectatorilor săi, sub genericul „Teatru TV”, piesa shakespeariană Furtuna, în regia lui Alexandru Lustig. Considerată de unii critici ca ultima piesă pe care Shakespeare a scris-o singur, piesa poartă privitorul într-un univers plin de magie şi urzeli, numeroase personaje şi situaţii limită.

Protagonistul Prospero, ducele de Milan, a fost detronat de către fratele său uzurpator Antonio, ajutat de Alonso, regele de Napoli. Prospero şi fiica lui Miranda au fost puşi într-o mică barcă şi trimişi departe, pe o insulă nelocuită. Când Prospero începe să analizeze insula, el găseşte acolo doi locuitori: spiritul Ariel şi Caliban, probabil fratele acestuia. Vrăjitoarea Sycorax, mama lui Caliban, a murit cu câţiva ani înainte de venirea lui Prospero, dar înainte de a muri l-a întemniţat pe Ariel într-un copac. Prospero îl eliberează pe Ariel, iar acesta doreşte să îl slujească. În următorii 12 ani Prospero îşi practică vrăjitoria şi, în final, produce o furtună, care face ca vasul pe care se aflau Antonio şi Alonso – şi care trecea prin apropiere – să ajungă la insulă. Toată acţiunea piesei, de aici încolo, se petrece pe insulă.

„Magia, la fel ca teatrul, nu trebuie făcută, ea trebuie să se nască, să se întâmple… Am regizat pentru a doua oară Furtuna şi mâine aş începe iar, pentru că principala formă de magie ascunsă (şi nu prea) de Shakespeare în piesă este chiar magia teatrului”, mărturiseşte Alexandru Lustig, regizorul piesei.

Telespectatorii TVR 1 îl vor redescoperi pe Magicianul Marian Râlea în spatele mantiei lui Prospero, într-o comedie a iluziilor controlate prin puterea demiurgică a artei şi imaginaţiei. Pe 29 decembrie, de la 15.40, la TVR 1.

***

Duminică, 29 decembrie, ora 21.00 – finala sezonului patru Vedeta populară

 

Finaliştii „Vedeta populară” strălucesc într-un spectacol cu cântece de petrecere 

Cel mai iubit talent-show de folclor din România îşi scrie ultima filă (din acest sezon) în 29 decembrie, când aflăm care dintre cei cinci finalişti câştigă sezonul al patrulea Vedeta populară. Iuliana Tudor ne dă întâlnire în ultima duminică de decembrie a anului 2019, la ora 21.00, la TVR 1.

Pentru oricare dintre finalişti poate fi împlinirea unui vis! Cinci tineri talentaţi, care au câştigat fiecare câte o ediţie a sezonului patru şi au trecut de semifinală, vor lupta pentru titlul Vedeta populară şi marele premiu în valoare de 100 000 de lei.

Ana Stavri (Argeş), Cătălina Alexa (Constanţa), Ionuţ Cocoş (Ialomiţa), Angela Galea (Suceava) şi Simona Alexandru (Teleorman) ştiu că o voce bună nu este suficientă să ridice oamenii de pe scaun şi să-i facă să trăiască muzica. Tocmai de aceea au pregătit un întreg arsenal artistic pentru a-i impresiona pe juraţii de la Vedeta populară, publicul din sală şi pe telespectatorii de acasă.

Pentru seara finalei, regulile sunt simple, dar aşteptările uriaşe. Prima probă, eliminatorie, constă în interpretarea unui cântec de petrecere. După terminarea ei, doar trei concurenţi rămân pretendenţi la titlul Vedeta populară. În proba a doua, cei calificaţi vor interpreta o melodie celebră din zona pe care o reprezintă – un cântec iubit şi fredonat de toată lumea.

„În afara concursului, în finală vom avea şi un invitat surpriză. Vasile Soporan este invitatul special al juriului. Rapsodul popular, declarat Tezaur Uman Viu, a fost concurent într-o ediţie anterioară, iar juriul a decis că trebuie să-l revadă, astfel că a primit invitaţia de a participa în finală, cu un moment special de muzică şi dans din satul unde s-a născut”, ne-a povestit Iuliana Tudor despre momentele speciale ale finalei. Tot atunci, trei dintre membrii juriului ne vor surprinde cu scurte recitaluri, în care fiecare va avea invitaţi speciali care să ne bucure sufletul. Niculina Stoican va cânta pe scenă cu mama ei, nu mai puţin celebra interpretă de muzică populară Angelica Stoican. Cornelia Rednic, alături de soţul şi partenerul ei, Lupu Rednic, aduc pe scenă o bucăţică din Maramureşul istoric – un spectacol complet, cu lumină, energie, bună dispoziţie şi chef de viaţă, aşa cum le place maramureşenilor. Surprinzător atât în rolul de artist, cât şi în cel de jurat, Grigore Leşe îşi doreşte, în finală, doar să horească, aşa cum se face în popor, acolo unde se păstrează tradiţiile cu adevărat.

Ansamblul Junii Sibiului va susţine concurenţii pentru a pregăti un spectacol complet în finala sezonului patru Vedeta populară. Coregrafia tuturor momentelor este semnată de Silvia Macrea, asistent coregraf Alessia Sas.

Finaliştii sezonului al patrulea Vedeta populară de la TVR 1:

  1. Ana Stavri este din Argeş, are 19 ani şi a câştigat un loc în semifinală la ediţia a şaptea. Este singura muziciană dintr-o familie de sportivi. Tatăl şi fraţii ei practică boxul. Ana a mai fost prezentă pe scena de la Vedeta populară anul trecut. Deşi firavă, a făcut şi ea box, dar îi place mai mult muzica. Familia o susţine, chiar dacă este singura care a pus sportul pe planul al doilea. O vedem nou pe scenă la Vedeta populară miercuri seară!
  2. Cătălina Alexa este doctoriţă în devenire şi îndrăgostită de folclor. Tânăra de 21 de ani, din Constanţa, este studentă în anul al patrulea la medicină şi este convinsă că nu trebuie să aleagă între cele două pasiuni ale ei – muzica şi medicina, ci le poate face împreună. Şi-a dorit mult să ajungă măcar în semifinală, în special pentru proba dedicată folclorului minorităţilor. De Crăciun, ne va încânta cu colinde şi cântece de joc din Dobrogea, laVedeta populară, de la TVR 1.
  3. Al treilea concurent, Ionuţ Cocoş, vine din Ialomiţa şi are 24 de ani. Vine a doua oară la Vedeta populară, hotărât să câştige premiul cel mare. Şi-a mai încercat norocul în primul sezon, darșeliminarea de atunci n-a făcut decât să-l ambiţioneze şi mai mult. L-a încurajat şi faptul că unul dintre câştigătorii de anul trecut era la a doua lui participare la Vedeta populară. Să vedem dacă reuşeşte reprezentantul Munteniei să ajungă în finala concursului de talente de la TVR 1.
  4. Bucovina intră în semifinală cu cea mai tânără concurentă a serii – Angela Galea. Are 16 ani şi o poveste de viaţă care a impresionat pe toată lumea. Vocea şi talentul ei au fost însă decisive pentru câştigarea ediţiei cu numărul cinci din acest sezon. „S-a născut pe acordurile lui Ciprian Porumbescu, a gângurit pe versurile lui Labiş şi a copilărit cu povestirile lui Sadoveanu”, aşa o descrie pe o tânără moldoveancă, a cincea concurentă a serii, tatăl ei. În urmă cu 12 ani, a apărut în familia care o creşte în plasament de atunci. Fetiţa cânta de mică, dar era timidă şi cânta doar când ştia că n-o ascultă nimeni. Încet – încet, cu ajutorul profesorului de dansuri populare, a fost convinsă să cânte şi în public. Vedem dacă reuşeşte să se califice în finala Vedeta populară miercuri, seară, la TVR 1.
  5. Reprezentanta Olteniei, Simona Alexandru, şi-a dorit atât de mult să aibă o carieră în muzica populară încât, după ce a terminat liceul, a muncit pentru a-şi plăti studiile de folclor. S-a hotărât să vină la Vedeta populară după ce a urmărit ediţiile anterioare şi a căpătat încredere în ea. Marele ei atu este că nu se lasă până nu reuşeşte ce şi-a propus. Pe 25 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1, vedem dacă tânăra de 27 de ani, din Teleorman, reuşeşte să impresioneze juriul astfel încât să treacă în finala concursului de talente dedicat interpreţilor de muzică populară.

***

Miercuri, 1 ianuarie 2020, ora 10.15 – film pentru copii UN CĂŢEL NOROCOS (LUCKY DOG – SUA, 2015), regia: Michael Feifer, cu: Bryce Johnson, Boti Bliss, David DeLuise

***

Miercuri, 1 ianuarie 2019, ora 12.15 – pe 1 ianuarie, avem parte de clasica feerie a Concertului de Anul Nou de la Viena, transmisă în direct la TVR 1 şi TVR 1 HD

Ca în fiecare an, la TVR 1 vedem în exclusivitate Concertul de Anul Nou de la Viena

Un adevărat ritual al fiecărui început de an, o tradiţie muzicală extrem îndrăgită în întreaga lume. Cel mai mediatizat concert al tuturor timpurilor este şi anul acesta la Televiziunea Română – TVR 1 şi TVR 1 HD, de la ora 12.15, în prima zi a lui 2020.

Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena are loc pe 1 ianuarie 2020 sub bagheta dirijorală a lui Andris Nelson, la Musikverein, în Viena. Unul dintre cei mai cunoscuţi şi creativi dirijori ai scenei muzicale internaţionale, Andris Nelson este directorul muzical al Orchestrei Simfonice din Boston, dar şi al Orchestrei Simfonice germane din Leipzig. Din 2010, Andris Nelson a fost colaboarator permanent al Filarmonicii din Viena, dar Concertul de Anul Nou 2020 reprezintă prima ocazie când letonul Andris Nelson dirijează prestigiosul concert-eveniment internaţional.

Acest concert reprezintă pentru Filarmonica din Viena nu doar expresia dorinţei de a oferi interpretări muzicale apropiate de perfecţiune ale operelor acestui gen, dar şi de a transmite oamenilor din întreaga lume urări de Anul Nou, în spiritul prieteniei, speranţei şi păcii, în calitate de ambasador muzical al Austriei.

Pentru trecerea în Noul An, împreună cu board-ul orchestrei, Andris Nelson a stabilit un program caracterizat de seninătate, contemplativ, din repertoriul bogat al dinastiei Strauss şi al contemporanilor săi. Acest program va avea multe trimiteri la numeroasele aniversări ale lui 2020. De exemplu, valsul Freuet euch des Lebens va fi în cinstea celei de-a 150-a aniversări a clădirii Musikverein din Viena. Apoi, pentru a sărbători 250 de ani de la naşterea lui Ludwig van Beethoven, compoziţia sa, Contretänze, va fi interpretată în concertul din acest an, moment care va include şi scene de balet pentru televiziune. Filmul realizat de Georg Riha va fi de asemenea dedicat celebrării la nivel mondial a zilei naşterii compozitorului şi va cuprinde filmări cu diverse ansambluri filarmonice în diverse locuri din Viena şi din regiunile de sud ale Austriei.

***

Miercuri, 1 ianuarie, ora 21.00 – Sofia Vicoveanca 60 –  Spectacol aniversar

Cântă de 60 de ani şi are o voce inconfundabilă. Este un reper de moralitate, de modestie şi de virtuozitate, un model de urmat pentru generaţia tânără. Pe 1 ianuarie, TVR 1 îi dedică un program special, un spectacol aniversar, la care i-a invitat cei mai apropiaţi colaboratori. Alături de Iuliana Tudor, gazda evenimentului, avem cu toţii ocazia şi bucuria de a spune „La mulţi ani, Sofia Vicoveanca!”. Concertul din prima zi a anului va fi difuzat la TVR 1 în două părţi, de la orele 21.00, respectiv 22.30, iar partea a treia o vom putea urmări pe 5 ianuarie, tot la TVR 1, de la ora 21.10.

Nicolae Botgros şi ai săi Lăutari din Chişinău, Orchestra Ciprian Porumbescu, dirijată de Viorel Leancă, precum şi Orchestra Rapsozii Botoşanilor, condusă de Ioan Cobâlă, îi vor fi alături aniversatei, pe parcursul celor patru ore şi jumătate de program. Alături de ei, nume mari din muzica populară şi uşoară, din televiziune, dar şi prieteni ai artistei din alte domenii, vin, pe rând, în studioul TVR, pentru a-i aduce personal un omagiu Sofiei Vicoveanca. Nicolae Furdui Iancu, Angela Buciu, Mioara Velicu, Laura Lavric, Matilda Pascal Cojocăriţa, Daniela Condurache, Viorica Macovei, Angelica Stoican, Veta Biriş, Nicoleta Voica, dar şi Loredana, Corina Chiriac, actriţa Medeea Marinescu, realizatorii TVR Elise Stan şi Horia Gumeni sau medicul Adrian Streinu Cercel au ţinut să vină să cânte şi să petreacă împreună cu aniversata zilei.

Vom avea ocazia să aflăm lucruri mai puţin ştiute despre Sofia Vicoveanca, să o vedem jucând în filme, dar şi purtând costume populare şi cântând cântece din toate zonele ţării. Ne vom lămuri cine a fost mătuşa Saveta şi ce rol a avut ea în viaţa Sofiei Vicoveanca, cum a reacţionat tânăra Sofia după primul sărut sau în ce împrejurări a întâlnit-o artista pe Maria Tănase.

„Mama mea a spus aşa: „Fata mea săracă, fără o palmă de pământ, bogăţia este priceperea, hărnicia, să nu-ţi stea mâinile-n loc niciodată, să nu vorbeşti mult şi să nu râzi tare.” Şi m-a pregătit pentru viaţă. Ştiu să mulg vaca, ştiu sa ţes covoare, să împletesc, să cos cu mărgele”, ne-a mărturisit Sofia Vicoveanca, încredinţată însă că „drumul nostru în viaţă este hotărât de Sus”.

După ce timp de 60 de ani ne-a mângâiat sufletele cu ale sale cântece de joc, balade sau doine, Vicoveanca nu-şi mai aparţine; ea este un bun al acestui popor, cu care toţi ne mândrim şi al cărei nume a devenit un brand naţional. La 60 de ani de activitate, o şi aniversăm. Evenimente în premieră, povestiri inedite, emoţie, dar şi multă muzică şi veselie – cu toate acestea ne aşteaptă Iuliana Tudor pe 1 ianuarie, de la ora 21.00, la TVR 1.

***

Joi, 2 ianuarie 2020, ora 10.15 – film pentru copii MICA SIRENĂ (THE LITTLE MERMAID – SUA, 2018), regia: Chris Bouchard; cu: Poppy Drayton, William Moseley, Shirley MacLaine

***

Joi, 2 ianuarie 2020, ora 21.10 – film AGATHA CHRISTIE: UCIGAŞUL ABC (ABC MURDERS Marea Britanie, 2018) – prima parte (partea a doua – vineri, 3 ianuarie 2020, ora 21.10), regia: Alex Gabassi; cu: John Malkovich, Eamon Farren, Rupert Grint

***

Joi, 2 ianuarie 2020, ora 22.45: concert IRIS

„Lumea toată e un circ”: alegorie marca IRIS, la TVR 1

Pe 2 ianuarie, de la 22.45, vedem laTVR 1 un concert fantastic, purtând numele celui mai recent album al trupei.

„Lumea toată e un circ” este cel mai recent material discografic lansat de trupa IRIS, iar concertul este conturat în această direcţie, cu ajutorul oamenilor de la circ, dar şi a unor invitaţi surpriză. Proiecţii video la calitate excepţională, jocuri de lumini şi sunet, efecte speciale realizate cu ajutorul tehnologiei de top, perfect combinate cu muzica rock – iată ce promit membrii trupei IRIS telespectatorilor care dau curs invitaţiei TVR 1 de a urmări concertul „Lumea toată e un circ”, joi, 2 ianuarie, de la ora 22.45.

Concertul desfăşurat la Circul Metropolitan Bucureşti este unul conceptual, care doreşte să transpună muzical diverse sentimente fireşti, trăite de fiecare dintre noi de-a lungul vieţii, cu ajutorul pieselor legendare şi celor noi ale trupei IRIS.

„Ne doream de mult timp să punem în scenă un astfel de show! Fiecare zi, fiecare piesă nouă, fiecare repetiţie şi interviu, toate ne-au adus mai aproape de îndeplinirea unui vis! Suntem foarte entuziasmaţi! Am reuşit!”, au declarat membrii trupei.

Cu o istorie de peste 44 de ani în industria muzicală, trupa IRIS, fondată de bateristul Nelu Dumitrescu împreună cu Nuţu Olteanu şi Emil Lechinţeanu, aduce publicului său un concert extraordinar, ce poartă numele celui mai recent album lansat pe piaţă, „Lumea toată e un circ”. Îl putem vedea joi, a doua zi a lui 2020, de la ora 22.45, la TVR 1.

***

Vineri, 3 ianuarie 2020, ora 10.15 – film pentru copii RECIFUL: LUPTA LUI PI (THE REEF – SUA, Coreea de Sud, 2006), regia: Howard E. Baker, John Fox; voci: Freddie Prinze Jr., John Rhys-Davies, Rob Schneider

Aventuri, animaţie. Peştişorul Pi trăieşte fericit împreună cu familia lui în apele portului din Boston, până în ziua în care părinţii sunt prinşi în plasa unui pescar. Rămas orfan, Pi porneşte într-o lungă călătorie spre un recif de coral, unde se află casa mătuşii sale. Noul cămin îi rezervă surprize frumoase, ca drăgălaşa Cordelia, de care Pi se îndrăgosteşte, dar şi pericole împotriva cărora trebuie să lupte, ca rechinul răutăcios Troy.

Comentarii

Premieră TV

Serialul “Familia Medici: Conducatorii Florentei” va avea premiera joi, 16 aprilie, la Kanal D

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Productia, o impresionanta fresca sociala a Italiei secolului al XV-lea, va putea fi urmarita in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00. 

Kanal D le aduce telespectatorilor, incepand din 16 aprilie, de la ora 22:00, serialul “Familia Medici: Conducatorii Florentei”/ “Medici: The Magnificent”, o adevarata fresca sociala a Florentei secolului al XV-lea, sub influenta lui Lorenzo de Medici, supranumit Magnificul.

Telespectatorii vor face, prin intermediul serialului, o calatorie impresionanta  in Florenta anului 1469, cand tanarul Lorenzo de Medici (interpretat de Daniel Sharman), si fratele sau, Giuliano (Bradley James), inspirati de tineri artisti ai vremii, pun bazele unor schimbari radicale de viziune diplomatica si culturala.

Nevoia de schimbare si deciziile luate conform credintelor lor vor duce la un conflict dramatic cu liderul altei familii influente din Florenta, bancherul Jacobo Pazzi, interpretat cu forta de Sean Bean, actorul care a impresionat publicul din lumea intreaga cu rolul lui Ned Stark, lordul din Winterfell, in “Urzeala Tronurilor”.

Pazzi va fi rivalul permanent si puternic al lui Lorenzo Magnificul, cel care ii va forta acestuia limitele ingeniozitatii politice.

Nu lipsesc din intriga serialului povestile de iubire, tradarile, rasturnarile de situatie care ii vor tine pe telespectatori cu sufletul la gura. Nu pierdeti, din 16 aprilie, de la ora 22:00, la Kanal D, serialul “Familia Medici: Conducatorii Florentei”, cu Daniel Sherman si Sean Bean in distributie.

Comentarii

Continue Reading

Premieră TV

Zidane, Beckham, Ronaldo și alte legende ale fotbalului revin în cele mai spectaculoase ediții ale lui ”El Classico” din anii 2000

Avatar

Published

on

Foto Credit: DIGI

Telespectatorii Digi Sport au ocazia de a revedea patru confruntări El Clasico de colecție. FC Real Madrid și FC Barcelona din anii 2000, cu Ronaldo, Zidane, David Beckham și alte staruri ale sportului rege de acum două decenii.

Deși Spania se luptă cu pandemia și toată lumea fotbalului stă în casă, spectacolul meciurilor senzaționale dintre FC Barcelona și Real Madrid este întotdeauna o sursă de bucurie pentru orice microbist. Digi Sport 2 va difuza meciurile dintre cele două echipe de fotbal din turul și returul a două sezoane La Liga.

“Știm că vă este dor de fotbal cel puțin la fel de mult pe cât ne este și nouă! De aceea, Digi Sport v-a prezentat în ultimele săptămâni unele dintre cele mai spectaculoase meciuri disputate în ultimii ani. De sâmbătă, 4 aprilie, trecem la un alt nivel! La solicitarea voastră, a marilor pasionați de fotbal, Digi Sport difuzează episoade din cel mai frumos serial al fotbalului mondial, Clasicul Spaniei. Seria Real Madrid – Barcelona va începe în weekend cu partidele disputate între cele doua mari rivale în sezonul 2003-2004 și va continua luni și marți cu duelurile din campionatul 2004-2005. Sunt meciuri de poveste în care îi veți regăsi, printre alții, pe Ronaldo, Zidane, Roberto Carlos, Luis Figo, David Beckham, Casillas, Raul, Owen, Ronaldinho, Xavi, Iniesta, Puyol, Overmars, Victor Valdes, Kluivert, Deco și mulți, mulți alții! Așadar, un adevărat spectacol al campionilor de la mijlocul anilor 2000! Iar surprizele nu se opresc aici”, spune George Dobre, redactor-șef Digi Sport.

Programul meciurilor:
Sâmbătă, 4 aprilie, Digi Sport 2, ora 19:00
Barcelona – Real Madrid, 1-2, turul sezonului 2003-2004
Duminică, 5 aprilie, Digi Sport 2, ora 19:00
Real Madrid – Barcelona, 1-2 returul sezonului 2003-2004
Luni, 6 aprilie, Digi Sport 2, ora 21:30
Barcelona – Real Madrid, 3-0, turul sezonului 2004-2005
Marți, 7 aprilie, Digi Sport 2, ora 21:30
Real Madrid – Barcelona, 4-2 returul sezonului 2004-2005

Comentarii

Continue Reading

Premieră TV

PREMIERA: Observatorul Antenei 1 va avea şi rubricã de sport

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Începând de luni, 30 martie, Observatorul de la ora 19.00 va avea și o rubrică de sport. Echipa se consolidează cu nume importante din jurnalismul sportiv pentru a le aduce telespectatorilor Antenei 1 informații despre tot ce se întâmplă în lumea sportului, chiar și în această perioadă pe care întreaga omenire o traversează.

Deși toate competițiile sportive sunt amânate, sportul nu se oprește niciodată și rămâne un liant important între oameni. Deși izolați în casele lor, sportivii și suporterii lor sunt mai conectați ca niciodată, iar noua rubrica a Observatorului va prezenta în fiecare zi cum pasiunea, spiritul de echipă, perseverența, sacrificiul și munca dusă împreună ne vor ajuta să trecem cu bine peste această perioadă dificilă.

Informațiile din sport le vor fi aduse telespectatorilor de Alexandra Tudor si Camelia Bălțoi. Cu ani de experință în acest domeniu, Alexandra și Camelia sunt nerăbdătoare să înceapă această nouă etapă a carierei lor. „În primul rând mã simt onoratã cã am ocazia sã fac parte din acest nou proiect al Observatorului şi sper cã împreunã cu colegii mei din redacţia sport sã aducem un suflu nou în ceea ce priveşte prezentarea ştirilor sportive. Va fi un program dinamic şi atractiv fãrã sã lase informaţia importantã deoparte. În vremurile astea tulburi, cel mai bine e sã ne inspiram din sport: ca sã câştigi un meci, trebuie sã te antrenezi, sã respecţi regulile, sã te sacrifici pentru echipã şi sã nu renunţi niciodatã la luptã!

Mã bucur foarte mult cã mã întorc la “prima mea dragoste”- prezentarea ştirilor sportive, dupã o pauzã mai îndelungatã şi faptul cã o sã lucrez cu oameni pe care îi cunosc din alte proiecte mi se pare extraordinar. E atât de reconfortant sã porneşti la drum cu profesionişti care se pricep foarte bine la ceea ce fac şi sã ştii cã ai o întreagã echipã în spate cu care împarţi acelaşi obiectiv,  îţi dã o încredere incredibilã”, a declarat Alexandra Tudor. „Aveam nevoie de o transformare. Un apel, primit într-o dimineaţã, de la un om care a vãzut “altceva” la mine a adus schimbarea. Sportul este iubit de întreaga planetã, iar eu şi colegii mei, aleşi “pe sprânceanã”, vã promitem spectacol. Suntem puternici, informaţi şi pasionaţi. Sportul ne unește pe noi toți, ne aduce împreună, iar în meciul nostru contra virusului, trebuie neapărat să jucăm în echipă și să luptăm împreună. În perioada pe care o traversăm, oamenii au nevoie și de un zâmbet. Se pot baza pe mine pentru asta!,  spune Camelia Bălţoi.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0