Connect with us

Premieră TV

Programe TVR 1 la final de 2019 si inceput de 2020

Avatar

Published

on

Duminică, 29 decembrie, în ultima ediţie Politică şi delicateţuri a anului, oaspeţii lui Mircea Dinescu, actorii Mihai Bobonete, Costi Diţă, Adrian Văncică şi Mihai Rait participă la o întrecere de preparate… fierbinţi. Duminică, la ora 14.30, la TVR 1 HD şi TVR+.

***

Duminică, 29 decembrie, ora ora 15.40 – Teatru TV – „Furtuna” aduce magia teatrului la TVR 1

Piesa lui William Shakespeare, regizată de Alexandru Lustig, poate fi urmărită duminică, 29 decembrie, de la ora 15.40, la TVR 1

Pe 29 decembrie, TVR 1 oferă telespectatorilor săi, sub genericul „Teatru TV”, piesa shakespeariană Furtuna, în regia lui Alexandru Lustig. Considerată de unii critici ca ultima piesă pe care Shakespeare a scris-o singur, piesa poartă privitorul într-un univers plin de magie şi urzeli, numeroase personaje şi situaţii limită.

Protagonistul Prospero, ducele de Milan, a fost detronat de către fratele său uzurpator Antonio, ajutat de Alonso, regele de Napoli. Prospero şi fiica lui Miranda au fost puşi într-o mică barcă şi trimişi departe, pe o insulă nelocuită. Când Prospero începe să analizeze insula, el găseşte acolo doi locuitori: spiritul Ariel şi Caliban, probabil fratele acestuia. Vrăjitoarea Sycorax, mama lui Caliban, a murit cu câţiva ani înainte de venirea lui Prospero, dar înainte de a muri l-a întemniţat pe Ariel într-un copac. Prospero îl eliberează pe Ariel, iar acesta doreşte să îl slujească. În următorii 12 ani Prospero îşi practică vrăjitoria şi, în final, produce o furtună, care face ca vasul pe care se aflau Antonio şi Alonso – şi care trecea prin apropiere – să ajungă la insulă. Toată acţiunea piesei, de aici încolo, se petrece pe insulă.

„Magia, la fel ca teatrul, nu trebuie făcută, ea trebuie să se nască, să se întâmple… Am regizat pentru a doua oară Furtuna şi mâine aş începe iar, pentru că principala formă de magie ascunsă (şi nu prea) de Shakespeare în piesă este chiar magia teatrului”, mărturiseşte Alexandru Lustig, regizorul piesei.

Telespectatorii TVR 1 îl vor redescoperi pe Magicianul Marian Râlea în spatele mantiei lui Prospero, într-o comedie a iluziilor controlate prin puterea demiurgică a artei şi imaginaţiei. Pe 29 decembrie, de la 15.40, la TVR 1.

***

Duminică, 29 decembrie, ora 21.00 – finala sezonului patru Vedeta populară

 

Finaliştii „Vedeta populară” strălucesc într-un spectacol cu cântece de petrecere 

Cel mai iubit talent-show de folclor din România îşi scrie ultima filă (din acest sezon) în 29 decembrie, când aflăm care dintre cei cinci finalişti câştigă sezonul al patrulea Vedeta populară. Iuliana Tudor ne dă întâlnire în ultima duminică de decembrie a anului 2019, la ora 21.00, la TVR 1.

Pentru oricare dintre finalişti poate fi împlinirea unui vis! Cinci tineri talentaţi, care au câştigat fiecare câte o ediţie a sezonului patru şi au trecut de semifinală, vor lupta pentru titlul Vedeta populară şi marele premiu în valoare de 100 000 de lei.

Ana Stavri (Argeş), Cătălina Alexa (Constanţa), Ionuţ Cocoş (Ialomiţa), Angela Galea (Suceava) şi Simona Alexandru (Teleorman) ştiu că o voce bună nu este suficientă să ridice oamenii de pe scaun şi să-i facă să trăiască muzica. Tocmai de aceea au pregătit un întreg arsenal artistic pentru a-i impresiona pe juraţii de la Vedeta populară, publicul din sală şi pe telespectatorii de acasă.

Pentru seara finalei, regulile sunt simple, dar aşteptările uriaşe. Prima probă, eliminatorie, constă în interpretarea unui cântec de petrecere. După terminarea ei, doar trei concurenţi rămân pretendenţi la titlul Vedeta populară. În proba a doua, cei calificaţi vor interpreta o melodie celebră din zona pe care o reprezintă – un cântec iubit şi fredonat de toată lumea.

„În afara concursului, în finală vom avea şi un invitat surpriză. Vasile Soporan este invitatul special al juriului. Rapsodul popular, declarat Tezaur Uman Viu, a fost concurent într-o ediţie anterioară, iar juriul a decis că trebuie să-l revadă, astfel că a primit invitaţia de a participa în finală, cu un moment special de muzică şi dans din satul unde s-a născut”, ne-a povestit Iuliana Tudor despre momentele speciale ale finalei. Tot atunci, trei dintre membrii juriului ne vor surprinde cu scurte recitaluri, în care fiecare va avea invitaţi speciali care să ne bucure sufletul. Niculina Stoican va cânta pe scenă cu mama ei, nu mai puţin celebra interpretă de muzică populară Angelica Stoican. Cornelia Rednic, alături de soţul şi partenerul ei, Lupu Rednic, aduc pe scenă o bucăţică din Maramureşul istoric – un spectacol complet, cu lumină, energie, bună dispoziţie şi chef de viaţă, aşa cum le place maramureşenilor. Surprinzător atât în rolul de artist, cât şi în cel de jurat, Grigore Leşe îşi doreşte, în finală, doar să horească, aşa cum se face în popor, acolo unde se păstrează tradiţiile cu adevărat.

Ansamblul Junii Sibiului va susţine concurenţii pentru a pregăti un spectacol complet în finala sezonului patru Vedeta populară. Coregrafia tuturor momentelor este semnată de Silvia Macrea, asistent coregraf Alessia Sas.

Finaliştii sezonului al patrulea Vedeta populară de la TVR 1:

 1. Ana Stavri este din Argeş, are 19 ani şi a câştigat un loc în semifinală la ediţia a şaptea. Este singura muziciană dintr-o familie de sportivi. Tatăl şi fraţii ei practică boxul. Ana a mai fost prezentă pe scena de la Vedeta populară anul trecut. Deşi firavă, a făcut şi ea box, dar îi place mai mult muzica. Familia o susţine, chiar dacă este singura care a pus sportul pe planul al doilea. O vedem nou pe scenă la Vedeta populară miercuri seară!
 2. Cătălina Alexa este doctoriţă în devenire şi îndrăgostită de folclor. Tânăra de 21 de ani, din Constanţa, este studentă în anul al patrulea la medicină şi este convinsă că nu trebuie să aleagă între cele două pasiuni ale ei – muzica şi medicina, ci le poate face împreună. Şi-a dorit mult să ajungă măcar în semifinală, în special pentru proba dedicată folclorului minorităţilor. De Crăciun, ne va încânta cu colinde şi cântece de joc din Dobrogea, laVedeta populară, de la TVR 1.
 3. Al treilea concurent, Ionuţ Cocoş, vine din Ialomiţa şi are 24 de ani. Vine a doua oară la Vedeta populară, hotărât să câştige premiul cel mare. Şi-a mai încercat norocul în primul sezon, darșeliminarea de atunci n-a făcut decât să-l ambiţioneze şi mai mult. L-a încurajat şi faptul că unul dintre câştigătorii de anul trecut era la a doua lui participare la Vedeta populară. Să vedem dacă reuşeşte reprezentantul Munteniei să ajungă în finala concursului de talente de la TVR 1.
 4. Bucovina intră în semifinală cu cea mai tânără concurentă a serii – Angela Galea. Are 16 ani şi o poveste de viaţă care a impresionat pe toată lumea. Vocea şi talentul ei au fost însă decisive pentru câştigarea ediţiei cu numărul cinci din acest sezon. „S-a născut pe acordurile lui Ciprian Porumbescu, a gângurit pe versurile lui Labiş şi a copilărit cu povestirile lui Sadoveanu”, aşa o descrie pe o tânără moldoveancă, a cincea concurentă a serii, tatăl ei. În urmă cu 12 ani, a apărut în familia care o creşte în plasament de atunci. Fetiţa cânta de mică, dar era timidă şi cânta doar când ştia că n-o ascultă nimeni. Încet – încet, cu ajutorul profesorului de dansuri populare, a fost convinsă să cânte şi în public. Vedem dacă reuşeşte să se califice în finala Vedeta populară miercuri, seară, la TVR 1.
 5. Reprezentanta Olteniei, Simona Alexandru, şi-a dorit atât de mult să aibă o carieră în muzica populară încât, după ce a terminat liceul, a muncit pentru a-şi plăti studiile de folclor. S-a hotărât să vină la Vedeta populară după ce a urmărit ediţiile anterioare şi a căpătat încredere în ea. Marele ei atu este că nu se lasă până nu reuşeşte ce şi-a propus. Pe 25 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1, vedem dacă tânăra de 27 de ani, din Teleorman, reuşeşte să impresioneze juriul astfel încât să treacă în finala concursului de talente dedicat interpreţilor de muzică populară.

***

Miercuri, 1 ianuarie 2020, ora 10.15 – film pentru copii UN CĂŢEL NOROCOS (LUCKY DOG – SUA, 2015), regia: Michael Feifer, cu: Bryce Johnson, Boti Bliss, David DeLuise

***

Miercuri, 1 ianuarie 2019, ora 12.15 – pe 1 ianuarie, avem parte de clasica feerie a Concertului de Anul Nou de la Viena, transmisă în direct la TVR 1 şi TVR 1 HD

Ca în fiecare an, la TVR 1 vedem în exclusivitate Concertul de Anul Nou de la Viena

Un adevărat ritual al fiecărui început de an, o tradiţie muzicală extrem îndrăgită în întreaga lume. Cel mai mediatizat concert al tuturor timpurilor este şi anul acesta la Televiziunea Română – TVR 1 şi TVR 1 HD, de la ora 12.15, în prima zi a lui 2020.

Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena are loc pe 1 ianuarie 2020 sub bagheta dirijorală a lui Andris Nelson, la Musikverein, în Viena. Unul dintre cei mai cunoscuţi şi creativi dirijori ai scenei muzicale internaţionale, Andris Nelson este directorul muzical al Orchestrei Simfonice din Boston, dar şi al Orchestrei Simfonice germane din Leipzig. Din 2010, Andris Nelson a fost colaboarator permanent al Filarmonicii din Viena, dar Concertul de Anul Nou 2020 reprezintă prima ocazie când letonul Andris Nelson dirijează prestigiosul concert-eveniment internaţional.

Acest concert reprezintă pentru Filarmonica din Viena nu doar expresia dorinţei de a oferi interpretări muzicale apropiate de perfecţiune ale operelor acestui gen, dar şi de a transmite oamenilor din întreaga lume urări de Anul Nou, în spiritul prieteniei, speranţei şi păcii, în calitate de ambasador muzical al Austriei.

Pentru trecerea în Noul An, împreună cu board-ul orchestrei, Andris Nelson a stabilit un program caracterizat de seninătate, contemplativ, din repertoriul bogat al dinastiei Strauss şi al contemporanilor săi. Acest program va avea multe trimiteri la numeroasele aniversări ale lui 2020. De exemplu, valsul Freuet euch des Lebens va fi în cinstea celei de-a 150-a aniversări a clădirii Musikverein din Viena. Apoi, pentru a sărbători 250 de ani de la naşterea lui Ludwig van Beethoven, compoziţia sa, Contretänze, va fi interpretată în concertul din acest an, moment care va include şi scene de balet pentru televiziune. Filmul realizat de Georg Riha va fi de asemenea dedicat celebrării la nivel mondial a zilei naşterii compozitorului şi va cuprinde filmări cu diverse ansambluri filarmonice în diverse locuri din Viena şi din regiunile de sud ale Austriei.

***

Miercuri, 1 ianuarie, ora 21.00 – Sofia Vicoveanca 60 –  Spectacol aniversar

Cântă de 60 de ani şi are o voce inconfundabilă. Este un reper de moralitate, de modestie şi de virtuozitate, un model de urmat pentru generaţia tânără. Pe 1 ianuarie, TVR 1 îi dedică un program special, un spectacol aniversar, la care i-a invitat cei mai apropiaţi colaboratori. Alături de Iuliana Tudor, gazda evenimentului, avem cu toţii ocazia şi bucuria de a spune „La mulţi ani, Sofia Vicoveanca!”. Concertul din prima zi a anului va fi difuzat la TVR 1 în două părţi, de la orele 21.00, respectiv 22.30, iar partea a treia o vom putea urmări pe 5 ianuarie, tot la TVR 1, de la ora 21.10.

Nicolae Botgros şi ai săi Lăutari din Chişinău, Orchestra Ciprian Porumbescu, dirijată de Viorel Leancă, precum şi Orchestra Rapsozii Botoşanilor, condusă de Ioan Cobâlă, îi vor fi alături aniversatei, pe parcursul celor patru ore şi jumătate de program. Alături de ei, nume mari din muzica populară şi uşoară, din televiziune, dar şi prieteni ai artistei din alte domenii, vin, pe rând, în studioul TVR, pentru a-i aduce personal un omagiu Sofiei Vicoveanca. Nicolae Furdui Iancu, Angela Buciu, Mioara Velicu, Laura Lavric, Matilda Pascal Cojocăriţa, Daniela Condurache, Viorica Macovei, Angelica Stoican, Veta Biriş, Nicoleta Voica, dar şi Loredana, Corina Chiriac, actriţa Medeea Marinescu, realizatorii TVR Elise Stan şi Horia Gumeni sau medicul Adrian Streinu Cercel au ţinut să vină să cânte şi să petreacă împreună cu aniversata zilei.

Vom avea ocazia să aflăm lucruri mai puţin ştiute despre Sofia Vicoveanca, să o vedem jucând în filme, dar şi purtând costume populare şi cântând cântece din toate zonele ţării. Ne vom lămuri cine a fost mătuşa Saveta şi ce rol a avut ea în viaţa Sofiei Vicoveanca, cum a reacţionat tânăra Sofia după primul sărut sau în ce împrejurări a întâlnit-o artista pe Maria Tănase.

„Mama mea a spus aşa: „Fata mea săracă, fără o palmă de pământ, bogăţia este priceperea, hărnicia, să nu-ţi stea mâinile-n loc niciodată, să nu vorbeşti mult şi să nu râzi tare.” Şi m-a pregătit pentru viaţă. Ştiu să mulg vaca, ştiu sa ţes covoare, să împletesc, să cos cu mărgele”, ne-a mărturisit Sofia Vicoveanca, încredinţată însă că „drumul nostru în viaţă este hotărât de Sus”.

După ce timp de 60 de ani ne-a mângâiat sufletele cu ale sale cântece de joc, balade sau doine, Vicoveanca nu-şi mai aparţine; ea este un bun al acestui popor, cu care toţi ne mândrim şi al cărei nume a devenit un brand naţional. La 60 de ani de activitate, o şi aniversăm. Evenimente în premieră, povestiri inedite, emoţie, dar şi multă muzică şi veselie – cu toate acestea ne aşteaptă Iuliana Tudor pe 1 ianuarie, de la ora 21.00, la TVR 1.

***

Joi, 2 ianuarie 2020, ora 10.15 – film pentru copii MICA SIRENĂ (THE LITTLE MERMAID – SUA, 2018), regia: Chris Bouchard; cu: Poppy Drayton, William Moseley, Shirley MacLaine

***

Joi, 2 ianuarie 2020, ora 21.10 – film AGATHA CHRISTIE: UCIGAŞUL ABC (ABC MURDERS Marea Britanie, 2018) – prima parte (partea a doua – vineri, 3 ianuarie 2020, ora 21.10), regia: Alex Gabassi; cu: John Malkovich, Eamon Farren, Rupert Grint

***

Joi, 2 ianuarie 2020, ora 22.45: concert IRIS

„Lumea toată e un circ”: alegorie marca IRIS, la TVR 1

Pe 2 ianuarie, de la 22.45, vedem laTVR 1 un concert fantastic, purtând numele celui mai recent album al trupei.

„Lumea toată e un circ” este cel mai recent material discografic lansat de trupa IRIS, iar concertul este conturat în această direcţie, cu ajutorul oamenilor de la circ, dar şi a unor invitaţi surpriză. Proiecţii video la calitate excepţională, jocuri de lumini şi sunet, efecte speciale realizate cu ajutorul tehnologiei de top, perfect combinate cu muzica rock – iată ce promit membrii trupei IRIS telespectatorilor care dau curs invitaţiei TVR 1 de a urmări concertul „Lumea toată e un circ”, joi, 2 ianuarie, de la ora 22.45.

Concertul desfăşurat la Circul Metropolitan Bucureşti este unul conceptual, care doreşte să transpună muzical diverse sentimente fireşti, trăite de fiecare dintre noi de-a lungul vieţii, cu ajutorul pieselor legendare şi celor noi ale trupei IRIS.

„Ne doream de mult timp să punem în scenă un astfel de show! Fiecare zi, fiecare piesă nouă, fiecare repetiţie şi interviu, toate ne-au adus mai aproape de îndeplinirea unui vis! Suntem foarte entuziasmaţi! Am reuşit!”, au declarat membrii trupei.

Cu o istorie de peste 44 de ani în industria muzicală, trupa IRIS, fondată de bateristul Nelu Dumitrescu împreună cu Nuţu Olteanu şi Emil Lechinţeanu, aduce publicului său un concert extraordinar, ce poartă numele celui mai recent album lansat pe piaţă, „Lumea toată e un circ”. Îl putem vedea joi, a doua zi a lui 2020, de la ora 22.45, la TVR 1.

***

Vineri, 3 ianuarie 2020, ora 10.15 – film pentru copii RECIFUL: LUPTA LUI PI (THE REEF – SUA, Coreea de Sud, 2006), regia: Howard E. Baker, John Fox; voci: Freddie Prinze Jr., John Rhys-Davies, Rob Schneider

Aventuri, animaţie. Peştişorul Pi trăieşte fericit împreună cu familia lui în apele portului din Boston, până în ziua în care părinţii sunt prinşi în plasa unui pescar. Rămas orfan, Pi porneşte într-o lungă călătorie spre un recif de coral, unde se află casa mătuşii sale. Noul cămin îi rezervă surprize frumoase, ca drăgălaşa Cordelia, de care Pi se îndrăgosteşte, dar şi pericole împotriva cărora trebuie să lupte, ca rechinul răutăcios Troy.

Comentarii

Premieră TV

SHARK WEEK, in premiera la Discovery Channel

Avatar

Published

on

Foto Credit: DISCOVERY CHANNEL

DIN 17 AUGUST, RECHINI DIN TOATĂ LUMEA ÎNOATĂ PE ECRANELE FANILOR DISCOVERY CHANNEL

 

 • Mike Tyson se va confrunta direct cu unii dintre cei mai fioroși rechini;

 

 • Will Smith va înfrunta ape pline de rechini ca să-și învingă teama față de apă și prădătorii din adâncuri

 

 • Seria „Rechinii uriași” aniversează 20 de ani

 

 

SHARK WEEK, cel mai longeviv program televizat și cel mai așteptat eveniment al verii, se reîntoarce pe Discovery Channel începând cu 17 august, cu rechini mai mari și mușcături mai adânci. Cu peste 20 de ore de conținut, difuzat pe parcursul unei întregi săptămâni, SHARK WEEK 2020 va prezenta povești incredibile despre rechini, celebrând aniversarea de 20 de ani a seriei „Rechinii uriași”. În acest an, Discovery Channel îi va purta pe telespectatori în oceanele din întreaga lume, dezvăluind perspective uimitoare asupra lumii misterioase a acestor creaturi magnifice.

 

Shark Week aduce numeroase surprize pentru telespectatorii Discovery Channel: înotători celebri care se vor întrece cu rechinii, superstaruri precum Mike Tyson și Will Smith care vor încerca să-și depășească frica de ape adânci și rechini, dar și rememorarea celor mai populare povești transmise în seria „Rechinii uriași”, cu ocazia aniversării de 20 de ani a emisiunii.

 

 • Rechinii uriași (luni, 17 august, ora 24:00) – Seria „Air Jaws” aniversează 20 de ani, o ocazie specială de a plonja în adâncul oceanului și de a ne apropia cât mai mult de unul dintre cei mai periculoși prădători din lume, explorând viața secretă pe care o duce în adâncuri.

 

 • Bear Grylls printre rechini (marți, 18 august, ora 24:00) – Bear Grylls a supravieţuit în cele mai extreme medii posibile. Dar ce se întâmplă când se ia la întrecere cu rechinii, acolo unde aceştia au avantajul de a fi în mediul lor?

 

 • Phelps contra rechinilor (miercuri, 19 august, ora 24:00) – Rechinii sunt cei mai rapizi prădători de pe glob. Deci ce se va întâmpla când unul va concura în cursa supremă, contra lui Michael Phelps, cel mai rapid înotător uman din lume?

 

 • De 30 de ani printre rechini (joi, 20 august, ora 24:00) – Celebrăm 30 de ani de supravieţuitori scăpaţi ca prin urechile acului, atacuri mortale şi imagini subacvatice captivante, având ca invitaţi mai multe nume celebre.
 • Pradă pentru rechini (vineri, 21 august, ora 24:00) – Pericolul pândește în adâncurile Oceanului Pacific. O femeie care înota e atacată brusc de un mare rechin alb, iar un rechin-tigru atacă un bărbat ieșit la pescuit cu harponul.

 

 • Tyson și rechinii (sâmbătă, 22 august, ora 24:00) – Legendarul boxer se va confrunta direct cu unii dintre cei mai mari prădători ai oceanelor, inclusiv rechinul negru de recif.

 

 • Will Smith: Printre rechini (duminică, 23 august, ora 24:00) – Will Smith se aruncă în acțiune, înfruntând ape pline de rechini ca să-și învingă spaima față de întinderea uriașă a oceanului și fălcile căscate ale acestor cumpliți prădători.

 

Discovery Channel continuă să lucreze cu cei mai apreciați biologi marini și instituții științifice de top din lume pentru a descoperi noi tehnologii inovatoare de cercetare a rechinilor și perspective solide cu privire la comportamentul și viața speciilor unice de rechini. Urmărind SHARK WEEK, telespectatorii vor avea șansa de a vizita Noua Zeelandă, Australia și Africa de Sud pentru a vedea cum carantina globală și activitatea umană redusă pe mări au oferit rechinilor posibilitatea de a „revendica” oceanele.

 

Discovery nu va uita de niciun fan al rechinilor și aduce experiența #SHARKWEEK pe platformele sale digitale și sociale. Spectatorii se vor putea bucura de de o experiență 360, pe mai multe platforme, descoperind ultimele ștriri despre rechini și subiecte de interes din întreaga lume. Deoarece încă există multe lucruri pe care nu le-au descoperit despre rechini, aceștia sunt încurajați să urmărească Discovery pe TikTok, Facebook, Twitter și Instagram, pentru curiozități și update-uri despre cele mai noi emisiuni.

 

Anul acesta, Oceana și Discovery continuă să colaboreze pentru a proteja rechinii amenințați de comerțul cu înotătoare de rechini (73 de milioane de rechini sunt afectați în fiecare an). Lupta împotriva acestei practici brutale este susținută de Discovery și alți parteneri ai Shark Week, care creează conținut pentru a-și educa fanii cu privire la motivul pentru care oceanele au nevoie de rechini. Mai mult, Discovery susține campaniile Oceana, menite să lupte pentru aprobarea Actului de Eliminare a Comerțului cu Înotătoare de Rechini din 2019.

 

Comentarii

Continue Reading

Premieră TV

Tenisul revine pe zgură! Palermo Ladies Open se vede doar la Digi Sport

Avatar

Published

on

Foto Credit: DIGI

Palermo Ladies Open se vede în direct și în exclusivitate pe Digi Sport 2 și 4, începând cu 3 august. După o lungă perioadă fără tenis, fanii sportului alb au motive de bucurie: începe primul turneu unde România le va avea reprezentante pe tabloul principal pe Sorana Cîrstea și Irina Begu. În situația în care cateva jucătoare s-au retras, este posibil și ca Patricia Țig să avanseze și să nu mai joace în calificări, acolo unde o întâlnim și pe Gabriela Ruse, care trebuie să câștige două meciuri pentru a avansa pe  tabloul principal.

Turneul de la Palermo este de categorie WTA International, fiind primul turneu oficial organizat după 9 martie, întrerupere cauzată de pandemie, și se va juca pe zgură. Calificările încep pe 1 august, iar partidele de pe tabloul principal se joacă începând de luni, 3 august. Sportivele din România și Bulgaria au fost scutite de autoritățile italiene de carantină pentru 14 zile, cu condiția prezentării unui test negativ nu mai vechi de 72 de ore. Organizatorii au declarat că au asigurat toate condițiile sanitare pentru a preveni răspândirea virusului și au un regulament foarte strict pentru a putea demonstra că tenisul poate reveni pe teren.

Simona Halep a anunțat inițial că va participa la acest turneu, însă, în contextul creșterii cazurilor de infectări din România, sportiva româncă a ales să se retragă. Numărul 2 WTA a confirmat, însă, participarea la turneul de la Praga, din a doua săptămână a lunii august.

Comentarii

Continue Reading

Premieră TV

Adela Diaconu a lansat singurul travel reality-show din România!

Avatar

Published

on

Pandemia de Covid

19 a adus schimbări și în lumea televiziunii. Prezentatorii TV au fost nevoiți să se reinventeze și să vină cu soluții practice la emisiunile pe care le moderează, pe placul publicului și a situației actuale cu care ne confruntăm.

 

După #stayhome și #staysafe, materiale făcute prin Skype sau Zoom de acasă, majoritatea realizatorilor au revenit în platourile TV, iar alții au avut parte de un nou început. Ce ne lipsește încă cel mai mult, după ce am reușit să ne revedem cu cei dragi? După ce tânjim? Probabil un răspuns ar fi libertatea călătoriilor. După vacanțe. Se pare că anul 2020 ne va lipsi de acest privilegiu, din teama de a nu îi îmolnăvi pe cei dragi și mai predispuși pericolului virusului. Rămânem responsabili, însă cu siguranță avem nevoie de frumos, de lumină, de bine și de a (re)vedea locuri frumoase. Astfel, una dinre cele mai îndrăgite și apreciate emsiuni TV din România, „BV 01 ADE” by Adela Diaconu și-a schimbat formatul în această perioadă.

 

Noul format al emisiunii „BV 01 ADE” by Adela Diaconu prezintă un reality-show de călătorii și turism cultural, într-un format fresh, dinamic, fashion, prezentatoarea și producătorul TV fiind protagonista show-ului. Fosta tenismenă vă invită să îi fiți alături într-o incursiune în locuri fascinante și uimitoare, de unde telespectatorii vor vedea imagini inedite. Până acum au fost prezentate destinații deosebite, precum Cinque Terre, Zell am See, Capri, Amalfi Coast, Florence, Toscana, mari capitale europene, locuri de agrement din cele mai importante orașe ale lumii, natura salbatică, turism extrem, fashion, design interior, arhitectură, cultură și religie, obiceiuri și credințe, cooking show, etc.

Travel reality show-ul aduce în atenţia telespectatorilor și locuri mai puţin cunoscute din destinaţii celebre.

Singurul travel reality-show din România poate fi urmarit in fiecare weekend la Nova TV!

 

✅ Sâmbătă ~ 18:00 , 22:30; Duminică ~ 12:00, 22:30 la #Bv01Ade by #AdelaDiaconu pe #NovaTv

➡️📽📺🎥 Live si pe internet http://live.novapress.ro/ ✅ Reluări: Luni ~ 16:00; Miercuri ~ 10:00; Vineri ~ 22:30.

Emisiunile difuzate se pot urmari aici: https://www.novapress.ro/video/bv-01-ade.html

Pagina oficiala de Facebook: Adela Diaconu – https://www.facebook.com/www.adeladiaconu.ro/

 

Adela Diaconu a reușit în ultimii 18 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE”, „FASHION KIDS”, „COOKING SHOW”, „ AMBASAD’OR PLAY” by Ana & Nicole Stan, „Ioana Lee Show” by Ioana Lee, „My CliniQ” by Diana Bianca, dar și prin organizarea pro bono de evenimente culturale, sportive si de modă.

 

Dea lungul anilor, aprecierile din partea publicului și a colegilor de breaslă nu au întârziat să apară. „BV 01 ADE” a primit distincția de „Cea mai bună şi longevivă emisiune tv de lifestyle din România”, „Cea mai bună emisiune de fashion şi lifestyle”, „Premiul pentru eleganţă şi stil în televiziune”, „Premiul pentru implicare în promovarea sănătății și sportului românesc în mass-media”, iar gazda are în palmares diploma de „Excelență pentru producție TV”, precum și titlul de ”Femeia de succes”, acesta din urmă obținut în anii 2015, 2016, 2017, 2018 și 2019.

 

Originară din Brașov, după ce a practicat tenisul de performanță, Adela a ales calea jurnalismului de televiziune, în care activează de peste un deceniu și în care a adus un alt concept și o altă viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. A încercat mereu, ca journalist, să vadă dincolo de viața publică și perfectă a vedetelor și a oamenilor momentului, a adus în prim-plan viețile și reușitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor și acestei țări.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0