Connect with us

ȘTIAI CĂ...?

Programele de televiziune care au înregistrat cele mai mari audiențe din România

Published

on

Foto credit: PRO TV
Reclame

În România, audiența de televiziune variază de la o zi la alta, dar există anumite programe care au avut întotdeauna un succes mare în rândul telespectatorilor. Iată câteva dintre cele mai populare programe de televiziune care au înregistrat cele mai înalte audiențe în ultimii ani:

1. Românii au talent – un reality show de talente și divertisment care a debutat în 2011 și a rămas unul dintre cele mai vizionate programe de televiziune din România până în prezent. Înregistrează audiențe impresionante la fiecare sezon.

2. Vocea României – un alt reality show de talente, care implică local și internațional, a devenit unul dintre cele mai populare programe de la Antena 1.

3. Te cunosc de undeva – un show de divertisment în care celebrități imită diverse personaje, cântând și dansând în diferite stiluri. Are un public fideliu și este unul dintre cele mai vizionate programe din țară.

4. Las Fierbinți – un sitcom românesc, care a devenit extrem de popular în rândul spectatorilor. Este o comedie relatable cu personaje memorabile și impresionează telespectatorii prin replici comice și situații sănătoase.

5. IUmor – un show de stand-up comedy, unde concurentii incearca sa observe, sa atraga sau sa provoace rasul publicului. Este prezentat de Mihai Bendeac și Gazda este restransa Adriana Bahmuțeanu.

6. MasterChef România – un show culinar de marți, prezentat pe Pro TV, unde se caută următorul mare bucătar prin concursuri culinare extinse.

7. Chefi la cuțite – un alt show culinar TV în care trei bucătari de renume concurează prin impresionarea juriului cu preparatele lor.

Acestea sunt, desigur, doar câteva dintre cele mai populare programe de televiziune din România care au înregistrat cele mai mari audiențe.

Există multe alte programe populare care au creat dependenta telespectatorilor de-a lungul anilor.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending