Connect with us

Program TV

Programul PRO TV: săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Published

on

RADAR DE MEDIA vă prezintă programul TV + recomandări pentru postul PRO TV, aferent perioadei 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Conform comunicatului C.N.A.-ului producţiile de televiziune transmise necodat sunt clasificate în 5 categorii:

 1. producţii accesibile tuturor categoriilor de public care se transmit fără restricţii şi semne de avertizare
 2. producţii care pot fi vizionate de minorii în vîrstă de pînă la 12 ani numai cu acordul părinţilor (semnul folosit este  (AP) de culoare albă pe fond roşu)
 3. producţii interzise minorilor sub 12 ani (semnul folosit este (12) de culoare albă pe fond roşu)
 4. producţii interzise minorilor sub 15 ani (semnul folosit este (15) de culoare albă pe fond roşu)
 5. producţii interzise minorilor sub 18 ani (semnul folosit este (18) de culoare albă pe fond roşu)

 

Programul PRO TV saptamana 30 decembrie – 05 ianuarie 2020

 

Luni, 30 decembrie 2019

 

06:00 – Ştirile PRO TV

10:30 – (AP magazin) Vorbeste lumea

13:00 – Stirile PRO TV                                                                                               

14:00 – (AP) Lectii de viata

15:00 – La Maruta

17:00 – Stirile PRO TV

18:00 – Ce spun romanii

19:00 – Ştirile PRO TV

 • Sport
 • Vremea

20:30 – (AP) Film artistic: Noua vieti

Titlu original:  Nine Lives

Regie: Barry Sonnenfeld

Productie: Franta, China, Canada, 2016

Cu: Kevin Spacey, Jennifer Garner, Robbie Amell, Cheryl Hines, Mark Consuelos

Gen: comedie

Tom Brand (Kevin Spacey) este un om de afaceri, obsedat de bani, care si-a neglijat familia. Ziua fiicei sale se apropie si aceasta isi doreste o pisica, insa barbatul uraste felinele. In cele din urma ajunge la un magazin de animale, cumpara pisica, insa evenimentele care se vor desfasura ulterior, il vor prinde captiv in corpul pisicii. Pentru a reveni la forma umana este nevoit sa repare tot ce a gresit fata de cei din jurul sau.

22:00 – (12) Film artistic: Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi

Titlu original: Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Regie: Tim Burton

Productie: SUA, Belgia, Marea Britanie, 2016

Cu: Terence Stamp, Samuel L. Jackson, Judi Dench, Eva Green

Gen: aventuri

Filmul impresionează prin multitudinea de imagini fantastice și captivante, prin personaje memorabile, bătălii epice și manipulări unice ale călătoriilor în timp – toate aduse la viață de Tim Burton, în stilul grandios al filmelor sale Edward Scissorhands [Edward Mâini-de-Foarfecă, n.t.], Alice in Wonderland [Alice În Tara Minunilor, n.t.], The Nightmare Before Christmas [Coșmar înainte de Crăciun, n.t.], și Charlie and the Chocolate Factory [Charlie și Fabrica de Ciocolată, n.t.]. Și, cel mai important, este vorba despre acceptarea a ceea ce noi toți avem original și ciudat în noi.

00:15 –  (15) Film serial: Dosarele X, ep. 5, 6, sezon 1

Titlu original: The X-Files

Regia: Chris Carter

Cu: David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi

Gen: drama

Doi agenți FBI, Fox Mulder și Dana Scully lucrează într-un detaliu neatribuit al biroului numit X-Files care investighează cazuri care se ocupă de fenomene paranormale inexplicabile. Mulder, un adevărat credincios și Scully, un sceptic, își percep cazurile din punctele de vedere ale științei și din paranormal.

02:15 – (12) Film artistic: Domnul și doamna Smith (r)

Titlu original: Mr. & Mrs. Smith

Regie: Doug Liman

Productie: SUA 2005

Cu: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn, Adam Brody, Kerry Washington, Keith David

Gen: actiune

John (Brad Pitt) si Jane (Angelina Jolie) Smith sunt un cuplu normal, cu o casnicie obisnuita, insa fiecare ascunde cate ceva fata de celalalt. Cei doi sunt asasini profesionisti care lucreaza pentru organizatii concurente. Cand ambii sunt angajati sa ucida aceeasi persoana, descopera de fapt adevaratul job al partenerului. Ceea ce nu stiu domnul si doamna Smith este ca urmeaza sa se elimine reciproc, insa la final vor face echipa impreuna.

04:15 – (AP) Lecţii de viaţă (r)

05:00 –  Ce spun romanii (r)

 

Marţi, 31 decembrie 2019

 

06:00 – Ştirile PRO TV

10:30 – (AP) Film artistic: Petrecere pentru Gillian

              Titlu original: To Gilllian on Her 37th Birthday

Producţie: SUA, 1996

Regia: Michael Pressman

Cu: Michelle Pfeiffer, Peter Gallagher, Claire Danes, Bruce Altman, Freddie Prinze   Jr., Wendy Crawson

Gen: romance

David Lewis (Peter Gallagher) şi-a pierdut soţia, pe Gillian (Michelle Pfeiffer), în urmă cu doi ani, chiar de ziua acesteia. El nu a putut trece peste moartea celei pe care a iubit-o atât de mult şi care i-a dăruit o fiică şi se comportă ca şi cum aceasta ar fi încă vie. David îşi petrece foarte mult timp pe plajă, unde poartă conversaţii cu fantoma lui Gillian, născută din imaginaţia, amintirile şi dragostea lui. Lumea imaginară pe care şi-a construit-o, l-a făcut să se distanţeze însă de fiica lui, Rachel (Claire Danes), şi chiar să o neglijeze. În ziua în care, dacă ar fi trăit, Gillian ar fi împlinit 37 de ani, David o invită la casa lor de pe plajă pe sora acesteia, Esther Wheeler (Kathy Baker), şi pe soţul ei, Paul (Bruce Altman). Cei doi vin însoţiţi de o femeie frumoasă, pe nume Kevin Danford (Wendy Crewson), în speranţa că David îşi va îndrepta atenţia către ea şi va renunţa la fantoma lui Gillian, pentru a-şi continua viaţa. Dar iubirea acestuia pentru soţia sa este prea mare şi nu poate fi interesat de altă femeie. În urma acestei reuniuni de familie, în care ies la suprafaţă emoţii refulate ce provoacă mari confruntări între rude, David şi fiica sa hotărăsc să înceapă împreună un lung şi anevoios proces de acceptare a morţii lui Gillian.

12:15 – (AP) Film artistic: Povestea unui cavaler

Titlu original: A Knight’s Tale

Regie: Brian Helgeland

Productie: SUA, 2001

Cu: Heath Ledger, Rufus Sewell, Shannyn Sossamon, Paul Bettany, Laura Fraser,                                                                                                                 Mark Addy, Alan Tudyk

Gen: aventuri

Actiunea se petrece in Europa medievala a anilor 1360. Un tanar scutier, William Thatcher (Heath Ledger) calatoreste in Europa sub pseudonimul Sir Ulrich von Liechtenstein, impreuna cu doi prieteni buni, Wat si Roland. In timpul calatoriei, el intalneste un scriitor necunoscut, Chaucer. William, care nu are origini nobile, il convinge pe Chaucer sa-i falsifice documentele genealogice care sa-l dea drept cavaler. Cu trecutul nou-nout in maini, tanarul participa la turniruri, si se pare ca are un talent innascut pentru confruntarile de acest gen, pentru ca invinge de cele mai multe ori, fapt ce-i atrage antipatia contelui Adhemar de Anjou. Din aceasta poveste cu dueluri si cavaleri nu putea sa lipseasca si o tanara fermecatoare, Jocelyn, care ii fura inima rebelului William.               

14:30  – (AP) Film artistic: Noua vieti (r)

16:00 – (AP) Film artistic: De Anul Nou    

Titlu original: New Year’s Eve

Regie: Garry Marshall

Productie: SUA 2011

Cu: Michelle Pfeiffer, Zac Efron, Charlotte Marshall-Fricker, Fiona Choi, Mary Marguerite Keane, Michael Mandell, Patrick Reale, Robert De Niro

Gen: comedie, romance

Filmul prezinta atmosfera romantica si povestile de iubire ale unor cupluri, intr-un interval scurt, dar important, cele 24 de ore de dinaintea Anului Nou.

18:00 – Ce spun romanii

19:00 – Ştirile PRO TV

 • Sport
 • Vremea

20:30 – (12) Film artistic: Pup-o, mă!

Titlu original: Pup-o, mă!

Regie: Camelia Popa

Productie: Romania, 2018

Cu: Constantin Cotimanis, Cosmin Seleși, Cătălina Grama, Alexandru Pop

Gen: Comedie

Dacă ți-a picat cu tronc o fată, du-o de Ziua Lânii în comuna Rachitele și pup-o, mă! Se spune că rămâne a ta pe viață și veți duce un trai îmbelșugat și lipsit de griji. În această comedie urmărim trei ciobani deja trecuți de vârsta însurătorii, dar care în nici un an de Ziua Lânii n-au avut prilejul să coboare de la stână în sat, să pupe și ei o mândră.

Ținuți din scurt de un baci obsedat de avere, ei își petrec această zi cu oile și câinele Bobiță. Când iși pierd orice urmă de speranță, două „zâne” de la capitală își proptesc mașina în gardul stânii lor. Nu trebuie decât să le pupe, dar e complicat…

22:15 – (15) Film artistic: Vacanță all inclusive 

Titlu original: Couples Retreat

Regie: Peter Billingsley

Productie: SUA, 2009

Cu: Vince Vaughn, Jason Bateman, Faizon Love, Jon Fabreau, Malin Akerman, Kristen Bell, Kristin Davis, Kali Hawk, Tasha Smith, Carolos Ponce, Jean Reno

Gen: comedie

Casnicia sotilor Dave (Vince Vaughn) si Ronnie (Malin Akerman) se afla in impas. Sperand sa isi salveze casnicia, cei doi isi invita sase prieteni sa ii insoteasca intr-o excursie pe o insula exotica, sperand sa faca sedinte de terapie in cuplu. Ajunsi acolo, constanta ca ramanerea pe insula este conditionata de frecvenarea sedintelor de terapie sustinute de faimosul Marcel (Jean Reno), care ii supune la adevarate interogatorii despre relatia in care se afla.  Dornici sa se relaxeze si sa stea la plaja, cei sase prieteni ai lui Dave si Ronnie, traverseaza o perioada de criza deoarece sunt iritati de curiozitatea terapeutului. Intr-un final descopera lucruri pe care nu le stiau despre ei sau despre partenerii lor.

00:15 – (15) Film artistic: Regele Scorpion: Lupta pentru putere

              Titlu original: The Scorpion King 4: Quest for Power

Producţie: SUA, 2014

Regia: Mike Elliott

Cu: Victor Webster, Ellen Hollman, Will Kemp

Gen: aventuri

Mathayus este tradat de un prieten de incredere si este nevoit  sa-si foloseasca toata forta si viclenia pentru a pacali un adversar formidabil, care nu se va opri de la nimic pentru a debloca o putere suprema straveche. Va fi capabil Regele Scorpion să oprească forța magică a luptelor întunecate?

02:00 –  (12) Film artistic: Weekend de familie

Titlu original: Mad Families

Regie: Fred Wolf

Productie: SUA, 2017

Cu: Charlie Sheen, Leah Remini, Naya Rivera

Gen: comedie

E 4 iulie si e foarte aglomerat, asa ca trei familii intra in competitie pentru ocuparea unui loc bun de campare.

03:30 – (12) Film artistic: Sub aceeaşi stea

Titlu original: The Fault in our stars

Producţie: SUA, 2014

Regia: Josh Boone

Cu: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Nat Wolff

Gen: romance

Doi tineri bolnavi de cancer pornesc intr-o calatorie memorabila, pentru a vizita un scriitor pustnic din Amsterdam.

05:30 – Ce spun românii (r)

Miercuri, 01 ianuarie 2020

 

06:15 – (AP) Film artistic: De Anul Nou (r)

08:15 – (AP) Film artistic: Eloise la Plaza

Titlu original: Eloise at the Plaza

Regie: Kevin Lima

Productie: 2003

Cu: Julie Andrews, Jeffrey Tambor, Kenneth Welsh, Debra Monk, Gavin Creel, Jonas Chernick, Stephanie Anne Mills, Victor A. Young, Sofia Vassilieva

Gen:

Micuta Elise (Sofia Vassilieva), in varsta de sase ani, soseste la hotelul Plazza impreuna cu dadaca ei. Acolo are loc o petrecere organizata de un print asiatic si Eloise face tot posibilul sa ajunga la acea petrecere. Fiul printului se imprieteneste cu Eloise si amandoi pleaca din hotel sa se plimbe. Cand observa disparitia baiatului, printul impreuna cu personalul hotelului pleaca in cautarea acestui si micuta Eloise va fi cea care va descoperi refugiul micului print.

09:45 – (AP) Film artistic: Blănosul

Titlu original: The Shaggy Dog

Regie: Brian Robbins

Productie: SUA, 2006

Cu: Tim Allen, Kristin Davis, Zena Grey, Spencer Breslin, Danny Glover, Robert Downey Jr., Joshua Leonard, Shawn Pyfrom, Bess Wohl

Gen: comedie

11:30 –  (AP) Film artistic: Colț Alb

Titlu original: White Fang

Producţie: SUA, 1991

Regie: Randal Kleiser

Cu: Ethan Hawke, Klaus Maria Brandauer

Gen: aventuri

Colț alb este o adaptare a cărții lui Jack London, în care tânărul Jack Conroy (Ethan Hawke) pleacă spre Alaska pentru a găsi mina de aur la care visase tatăl său. În aventurile pe care le întâlnește pe drum, Jack este însoțit de un splendid lup alb pe care îl salvase de la un individ care îl folosea în luptele cu câini. Jack reușește să-l îmblânzească pe Colț alb, care îi devine un companion devotat în sălbăticia Alaskăi, dar această călătorie îi schimbă și lui viața într-un fel neașteptat.

13:30 – (AP) Film artistic: Cronicile din Narnia: Prințul Caspian

Titlu original: Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Regie: Andrew Adamson

Productie: SUA, Polonia, Slovenia, Cehia, 2008

Cu: Ben Barnes, Georgie Henley, Skandar

Gen: aventuri

16:15 – (AP) Film artistic: Spot

              Titlu original: See Spot Run

Productie: SUA, 2001

Regia: John Whitesell

Cu: David Arquette, Michael Clarke Duncan, Leslie Bibb, Joe Viterelli, Angus T. Jones,              Paul Sorvino

Gen: comedie

Gordon Smith (David Arquette), este un postas care nu se poate lauda ca este un mare iubitor de animale. El aspira doar la gratiile frumoasei sale vecine Stephenie. Astfel, cand aceasta il roaga sa il supravegheze pe fiul ei James, Gordon accepta fericit, sperand ca in schimb sa obtina favoruri sentimentale. In acelasi timp, in cealalta parte a orasului, agentul FBI Murdoch incearca sa-si recupereze partenerul canin care, satul de restrictiile programului de protectie a martorilor, a evadat, infrunand amenintarile cu moartea care vin din partea unei capetenii mafiote locale. Cand drumurile postasului si ale catelului detectiv se intalnesc, Gordon are senzatia ca nimic nu mai merge asa cum trebuie. Insa catelul este adoptat imediat de fiul lui Stephanie si botezat pe loc Spot. Vrea nu vrea, Gordon trebuie sa accepte faptul ca Spot si-a ales ca locuinta chiar camioneta cu care el transporta zi de zi scrisorile. Iar cand agentul cu patru picioare va fi descoperit si de FBI si de mafioti, comunitatea intreaga este afectata. Caci vietile tuturor au fost schimbate dupa ce l-au cunoscut pe Spot….

18:00 – Ce spun romanii

19:00 – Ştirile PRO TV

 • Sport
 • Vremea

20:30 – (12) Film artistic: Brigada sinucigaşilor

Titlu original: Suicide Squad

Productie: SUA, 2016

Regie: David Ayer

Gen: actiune

Cu: Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Cara Delevingne, Ben Affleck

Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.

22:30 – (15) Film artistic: Spionul care mi-a dat papucii

Titlu original: The Spy Who Dumped Me

Regie: Susanna Fogel

Producţie: SUA, 2018

Cu: Mila Kunis, Justin Theroux, Kate McKinnon, Sam Heughan, Blanca Gyorfi-Toth

Gen: actiune, comedie

Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale. Fostul iubit al lui Audrey apare pe urmele sale cu o echipă de asasini. Cele două prietene intră fără ezitare într-o misiune care le poartă prin toată Europa, printre agenți secreți şi curse mortale, hotărâte să ducă la bun sfârşit un plan riscant de salvare a lumii. Intervenția oportună a unui agent britanic fermecător devine singurul lor atu.

00:30 – (12) Film: Pup-o, Ma!  (r)

02:15 – (12) Film: Brigada sinucigaşilor (r)

04:00 – (AP) Film: Blănosul (r)

 

Joi, 02 ianuarie 2020

 

05:30 – (AP) Film artistic: Eloise la Plaza (r)

07:00 – (AP) Film artistic : Cronicile din Narnia: Prințul Caspian (r)

09:30 – (AP) Film animatie: Garfield

Titlu original: Garfield: A Tail of Two Kitties

Producţie: UK, SUA, 2006

Regia: Tim Hill

Cu: Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt, Billy Connolly, Bill Murray, Roger Rees

Gen: animatie

10:45 –  (AP) Film artistic: Spot (r)

12:30 – (AP) Film artistic: Colț Alb 2: Mitul lupului alb

Titlu original: White Fang 2: Myth of the White Wolf

Producţie: SUA, 1994

Regie: Ken Olin

Cu: Ethan Hawke, Alfred Molina

Gen: aventuri

Tânărul Harry are grijă de mama prietenului său în Alaska și, împreună cu Colț Alb, câinele lui, sar în ajutorul prințesei Haida și a tribului său. O companie minieră vrea să-i alunge pe indieni de pe pământurile lor. Indienii cred că Harry este cel ales să-i conducă și să-i salveze. Câinele lui, Colț Alb, îi este un ajutor de nădejde. Povestea este centrată nu numai pe ajutorul pe care cei doi îl acordă indienilor ci și pe sentimentele care se nasc atât între Harry și prințesa Haida cât și între Colț Alb și aleasa inimii sale.

14:30 – (AP) Film artistic: Zathura: O aventură spaţială

Titlu original: Zathura: A Space Adventure

Regie: Jon Favreau

Producţie: SUA 2005

Cu: Jonah Bobo, Josh Hutcherson, Dax Shepard, Kristen Stewart, Tim Robbins, Frank Oz, John Alexander, Derek Mears

Gen: aventuri

Fraţii Danny şi Walter sunt extrem de certăreţi însă, în ciuda acestui lucru, reuşesc să se înţeleagă cât să joace un joc vechi numit Zathura. După prima mutare, Danny şi Walter realizează cu uimire că atât ei, cât şi sora şi casa lor au fost aruncaţi în spaţiu. Mai mult decât atât, ei îşi dau seama că, pentru a putea reveni acasă, trebuie să termine jocul. Lucrurile nu sunt nici pe departe atât de simple, deoarece, cu fiecare mutare pe care o fac noi şi noi pericole îşi fac apariţia. Cei doi fraţi trebuie să se ajute şi să coopereze pentru a scăpa cu bine de toate încercările, iar astfel îşi dau seama cât de mult înseamnă unul pentru celălalt.

16:15 – (AP) Film artistic: Gașca nebună

Titlu original: Wild Hogs

Productie: SUA, 2007

Regie:Walt Becker

Cu:Tim Allen, Martin Lawrence, John Travolt

Gen: actiune

Doug Madsen (Tim Allen), Woody Stevens (John Travolta), Bobby Davis (Martin Lawrence) si Dudley Frank (William H. Macy) sunt patru prieteni, trecuti de prima tinerete, cu o existent monotona si frustranta care vor sa retraiasca varsta aventurii si libertatii. Baietii pornesc la drum cu motocicletele si au parte de intamplari ce le redau increderea in ei.

18:00 – Ce spun romanii

19:00 – Ştirile PRO TV

 • Sport
 • Vremea

20:30 – (12) Film artistic: Baby Driver: Calc-o şi fugi!

Titlu original: Baby Driver

Productie: Marea Britanie, SUA, 2017

Regia: Edgar Wright

Cu: Ansel Elgort, Jon Bernthal, Jon Hamm, Eiza González

Gen: actiune

Baby (Ansel Elgort), un şofer cu figură inocentă, care conduce maşina cu care trebuie să scape  infractorii după comiterea jafurilor. El are un fler teribil şi se ajută înfigându-şi bine căştile în urechi, ca să audă mai bine muzica lui favorită. Şi asta pentru că şi-a acordat rutele de fugă după ritmul si lungimea pieselor muzicale de pe iPod, care-i răsună în căşti dirijându-l la secundă cum să ia curbele, când să schimbe vitezele şi când să execute manevrele de evitare, care-i bagă în sperieţi pe pasagerii săi. Bogat în secvenţe năucitoare şi rapide, pline de adrenalină, şi inspirat după filmele cu crime şi urmăriri palpitante în care juca Steve McQueen, într-un  Mustang modificat pentru astfel de curse nebuneşti, Baby Driver este un film exploziv, cum numai Wright putea să viseze.

22:30 – (15) Film artistic: Marea mahmureală 3  

Titlu original: Hangover Parte III

Regie: Todd Phillips

Productie: SUA, 2013

Cu: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, John goodman, Melissa McCarthy, Jeffrey Tambor

Gen: comedie

In partea a III a filmului Hangover cei trei prieteni Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) si Alan (Zach Galifianakis) se intorc in Las Vegas, locul in care l-au uitat pe Doug pe acoperisul unui hotel. Aici il vor intalni pe dezlantuitul Mr. Chow (Ken Jeong) cu care vor incepe o colaborare.

00:15 – (15) Film: Spionul care mi-a dat papucii (r)

02:15 – (12) Film: Baby Driver: Calc-o şi fugi! (r)

04:15 – (AP) Film: Colț Alb 2: Mitul lupului alb (r)

 

Vineri, 03 ianuarie 2020

 

06:00 – Ştirile PRO TV

10:30 – (AP) Film artistic: Spionul Dandana

Titlu original: Spy Hard

Regie: Rick Friedberg

Productie: SUA, 1996

Cu: Leslie Nielsen, Charles Durning

Gen: actiune, comedie

Leslie Nielsen da un recital absolut delicios in aceasta comedie savuroasa. Nielsen este excentricul agent Dick Steele alias WD-40 scos de la naftalina pentru a reintra in lupta pentru apararea lumii de planurile de cucerire ale diabolicului general Rancor. Acesta este eternul dusman al Binelui si al simpaticului Steele de care a mai fost pus la punct in trecut. Ramas fara o mana dintr-o confruntare anterioara cu acesta, Rancor, devenit intre timp de zece ori mai nebun, vrea, cu orice pret sa se razbune pe Steele. Asa ca o ia captiva pe fiica sa pe o insula indepartata. Cu ajutorul superbei Veronique, o superba agenta rusa, Steele incearca sa-si recupereze fiica si sa-si invinga definitiv adversarul. Filmul parodiaza cu pricepere productii ca Minciuni adevarate, Jurassic Park, Speed sau Butch Cassidy and the Sundance Kid.

12:45 – (AP) Film: Gașca nebună (r)

14:30 – (AP) Film artistic: Ce se întâmplă în Vegas…

Titlu original: Wild Card

Producţie: SUA, 2011

Regia: Tim Matheson, Scott Winant

Cu: Jennifer Finnigan, Ben Lawson

Gen: comedie

Ce se întâmplă în Vegas rămâne în Vegas, dar doar dacă ai un avocat bun. În această dramă inteligentă, doi avocați foarte diferiți se ocupă de acele probleme care apar după apus și trebuie să fie rezolvate înainte de răsărit.

16:00 – (AP) Film artistic: Amnezie cu surprize

Titlu original: Overboard

Producţie: SUA, 1987

Regia: Garry Marshall

Cu: Goldie Hawn, Kurt Russell, Edward Herrmann, Katherine Helmond, Mike Hagerty, Jared Rushton

Gen: comedie

Joanna Stayton (Goldie Hawn) este o bogatasa plina de toane. Pentru colectia ei de sute de pantofii angajeaza un tamplar, Dean Proffitt (Kurt Russell), pentru a-i face un dulap pe masura. Il terorizeaza pe bietul meserias, iar acesta, cand termina dulapul comandat si scapa de ea, se simte fericit.  Femeia pleaca intr-o calatorie cu iahtul personal si reuseste sa-i scoata din minti pe toti angajatii ei. La un moment dat Joanna cade peste bordul iahtului si femeia devine amnezica. Joanna este recuperata de Dean, care  o duce acasa si ii spune ca este sotia lui, dandu-i in primire cei patru copii.

18:00 – Ce spun romanii

19:00 – Ştirile PRO TV

 • Sport
 • Vremea

20:30 – (12) Film artistic: Legenda călăreţului singuratic

Titlu original: The Lone Ranger

Regie: Gore Verbinski

Productie: 2013

Cu: Johnny Depp, Armie Hammer, William Fichtner, Tom Wilkinson, Ruth Wilson, Helena Bonham Carter, James Badge Dale

Gen: actiune

Un grup de jandarmi texani pleaca pe urmele unei bande condusa de Butch Cavendish (William Fichtner). Jandarmii sunt prinsi intr-o ambuscada. Singurul supravietuitor este John Reid (Armie Hammer) care este salvat de un indian comans, Tonto (Johnny Depp). Ajutat de cel care i-a salvat viata, Reid porneste pe urmele nelegiuitilor pentru a se razbuna.

23:15 – (15) Film artistic: Omul din interior

Titlu original: Inside man

Regie: Spike Lee

Productie: SUA, 2006

Cu: Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster, Christopher Plummer, Willem Dafoe, Chiwetel Ejiofor, Carlos Andres Gomez

Gen: thriller

Patru jefuitori costumati in zugravi intra in sediul unei banci din Manhattan si iau ostatici persoanele aflate in interior. Keith Frazier (Denzel Washington) si Bill Mitchell (Chiwetel Ejiofor sunt trimisi sa negocieze eliberarea ostaticilor, insa situatia se complica deoarece Russel, seful jefuitorilor, este un individ intelligent, care are totul sub control si reuseste sa ii dezorienteze atat pe ostatici, cat si pe autoritati. Frazier isi da seama ca in spatele acestei situatii este ceva mult mai mult, iar suspiciunile se adeveresc atunci cand apare avocata Madeline White (Jodie Foster) care cere o intalnire cu Russel.

01:30 – (AP) Film artistic: Spionul Dandana (r)

02:45 – (12) Film: Legenda călăreţului singuratic (r)

05:00 –  Ce spun românii  (r)

Sâmbătă, 04 ianuarie 2020

 

06:00 – Ce se intampla, doctore? (r)

06:30 – Arena bucatarilor (r)

07:00 – Stirile PRO TV

10:00 – (AP) Film artistic: G-Force: Salvatorii planetei

Titlu original: G-Force

Regie: Hoyt Yeatman

Productie: 2009

Cu: Bill Nighy, Will Arnett, Zach Galifianakis, Kelli Garner, Tyler Patrick Jones, Piper Mackenzie Harris, Gabriel Casseus, Jack Conley

Gen:

Trei porcusori de Guineea: Darwin, Juarez si Blaster, cartita Speckles si musca Mooch formeaza echipa de elita a FBI-ului numita G-Force. Cei cinci sunt antrenati si echipati cu echipamente high-tech pentru a salva lumea de o masinarie care pune in pericol planeta.

 

11:30 – (AP) Film artistic: Amnezie cu surprize (r)

·       Stirile PRO TV

13:30 – România, jos pălăria!  ep. 7

15:15 – (AP) Film artistic: Drumul spre regăsire

Titlu original: Catch and Release

Regie: Susannah Grant

Producție: SUA, 2006

Cu: Jennifer Garner

Gen: comedie

După moartea neașteptată a logodnicului ei, Gray (Jennifer Garner) caută alinare în compania prietenilor: amuzantul Sam, exagerat de seriosul Dennis și Fritz, un iresponsabil afemeiat în care ea nu poate avea nici urmă de încredere. Pe măsură ce secrete despre logodnicul ei, pe care-l considera bărbatul perfect, ies la iveala, Gray ajunge să înțeleagă noile fațete ale acestuia și, în același timp, descoperă că poate fi atrasă de ultimul bărbat de care credea că s-ar putea îndrăgosti.

17:15 – (AP) Film artistic: Povești de adormit copiii

Titlu original: Bedtime Stories

Regie: Adam Shankman

Productie: SUA, 2008

Cu: Adam Sandler, Keri Russell, Guy Pearce, russell Brand, Richard Griffiths, Teresa Palmer, Lucy Lawless, Courteney Cox

Gen: comedie

Skeeter Bronson (Adam Sandler) este rugat de sora sa aiba grija de copiii acesteia. Atunci cand Skeeter le spune povesti copiilor, acesta descopera ca are puteri magice, deoarece povestea devine realitate a doua zi. Barbatul profita de aceasta putere si introduce in povestile nepotilor toate aspiratiile sale.

19:00 – Ştirile PRO TV

 • Sport
 • Vremea

20:00 – (12) Las Fierbinţi

21:45 – (12) Film artistic: Terminator – Salvarea

Titlu original: Terminator Salvation

Regie: McG

Producție: SUA, 2009

Cu: Christian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin

Gen: actiune

Christian Bale este John Connor, omul sortit să conducă rasa umană în războiul contra terminatorilor, într-un post-apocaliptic an 2018. Dar viitorul în care s-a obişnuit să creadă Connor este schimbat în parte de apariţia lui Marcus Wright (Sam Worthington), un străin ale cărui ultime amintiri înfăţişează într-o închisoare, in timp ce își aşteaptă execuţia. Ce nu-şi poate da seama Connor este dacă bărbatul a fost trimis din viitor său a fost salvat din trecut. În timp ce programul Skynet se pregăteşte pentru un ultim atac împotriva oamenilor, Connor şi Marcus încep o misiune în inima operaţiunilor Skynet, unde descoperă teribilul secret din spatele posibilei anihilări a omenirii.

23:45 – (12) Film serial: Triplusec, ep. 1

Titlu original: Triplusec

Productie: Romania, 2018

Cu: Diana Roman, Aida Economu, Andrei Ciopec

Gen: comedie

Față în față cu visurile lor, dar și cu provocările vieții, o gașcă de millenials descoperă că, atunci când ești cu ochii după fericire, cel mai important e să vezi partea plină a paharului de… Triplusec!

Acțiunea se desfășoară în București, anul de grație 2018, atunci când fosta clasă XII-a G decide să se reîntâlnească, asta la 15 ani de la terminarea liceului.

00:45 – (15) Film: Omul din interior (r)

02:45 – (12) Las Fierbinţi (r)

04:15 – (AP) Film: Ce se întâmplă în Vegas… (r)

 

 

Duminică, 05 ianuarie 2020

 

06:00 – (AP) Lectii de viata (r)

07:00 – Stirile PRO TV

10:00 – (AP) Film: Flubber

Titlu original: Flubber

Regie: Les Mayfield

Productie: SUA, 1997

Cu: Robin Williams, Marcia Gay Harden, Christopher McDonald

Gen: comedie

Profesorul Phillip Brainard este un excentric, un tip rătăcit în propriile gânduri, uneori nedând importanță lucrurilor care-l înconjoară. A uitat chiar de doua ori sa se ducă la propria lui căsătorie cu logodnica lui, Sara. Fiind un tip cu multe pe cap, Phillip are și un asistent, Weebo, robotul zburător, care-l ajută la crearea unei substanțe care nu numai că este o nouă sursă de energie, dar poate salva colegiul Medfield. Din cauza unei explozii, produsul finit își face apariția mult mai devreme. Ce este el? O substanță ce sfidează legile gravitației și care are înfațișarea unui cauciuc. Cum se numește? Flubber!

11:45 – (AP) Film artistic: Drumul spre regăsire (r)

 • Stirile PRO TV

14:00 – România, jos pălăria!   ep.8

15:45 – (AP) Film artistic: Povești de adormit copiii (r)

17:30 – (AP) Film artistic: Amor la Roma

Titlu original: When in Rome

Regie: Mark Steven Johnson

Productie: SUA, 2010

Gen: comedie

Cu: Kristen Bell, Josh Duhamel, Anjelica Huston, Danny DeVito, Will Arnett, Jon Heder, Dax Shepard, Alexis Dziena, Kate Micucci, Peggy Lipton

Beth Harper (Kristen Bell) nu a avut niciodata noroc in dragoste si nu mai crede in existenta iubirii ideale. Atunci cand pleaca la Roma pentru a participa la casatoria surorii sale, Beth fura un pumn de monede aruncate in Fontana di Trevi si incepe sa fie asaltata de multi curtezani, care vin dupa ea pana la New York. Beth este insa fermecata de Nick (Josh Duhamel), care i-ar putea schimba conceptiile despre adevarata dragoste

19:00 – Stirile PRO TV

 • Sport
 • Vremea

20:00 – (12) Film artistic: 2012

Titlu original: 2012

Regie: Roland Emmerich

Productie: SUA, 2009

Cu: John Cusack, Thandie Newton, Chiwetel Ejiofor

Gen: acțiune

Cu mulți ani în urmă, geologistul Adrian Helmsley a descoperit că lumea se va sfârși în mod tragic în anul 2012. Nimeni nu anunță public acest fapt, însă țările din G8 încep să se pregătească pentru eveniment. Jack Curtis, scriitor lipsit de succes și tată divorțat, se află într-o excursie împreună cu copii săi, când îl întâlnește pe Charlie Frost, care se străduiește din răsputeri să le explice tuturor că sfârșitul lumii se apropie amenințător. O serie de evenimente îl fac pe Curtis să-și dea seama că profeția care spunea că sfârșitul lumii va fi pe 21 decembrie 2012, dată ce marchează sfârșitul calendarului mayas, este adevarată, așa că acesta încearcă tot posibilul să-și salveze familia și să se asigure că umanitatea nu va fi complet ștearsă de pe fața pământului.

23:00 –  (15) Film artistic: Max Payne

Titlu original: Max Payne

Producţie: Canada, SUA, 2008

Regia: John Moore

Cu: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Beau Bridges, chris O’donnell, Donal Logue

Gen: actiune

Filmul prezinta povestea agentului DEA sub acoperire Max Payne (Mark Wahlberg), care in urma cu cativa ani a experimentat o tragedie personala atunci cand sotia si fetita au fost ucise. Max a facut tot ce i-a stat in putinta sa se razbune pe cei vinovati de asasinat. Atunci cand o serie de crime misterioase, care seamana ca mod de operare cu asasinarea sotiei si a fiicei, Max se alatura  Monei Sax (Mila Kunis) care doreste sa se razbune pentru moartea suspecta a surorii. Cei doi pornesc intr-o ancheta si intra in conflict cu departamentul de politie, cu mafia locala si cu o companie producatoare de medicamente.

00:45  – (12) Film serial: Triplusec  ep. 2

01:45 – (AP) Film: Amor la Roma (r)

03:15  – (AP) Film: Flubber (r)

05:00 – Ce spun românii (r)

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending