PROGRAMUL TV COMPLET DE REVELION 2023 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Ca în fiecare an, RADAR DE MEDIA vă prezintă programele de Revelion 2024 pentru principale postuturi TV!

PRO TV

PROTEVELION 2023 – Cea mai mare petrecere la final de an e la PRO TV!

ROTEVELION este petrecerea de la care nimeni nu trebuie să lipsească, este cel mai mare show, cu distracție, emoție și foarte mult umor. De la muzică și duete neașteptate la momente de stand-up, dans, scenete și reacții savuroase ale invitaților, românii vor avea parte de un spectacol în care se vor regăsi. 

Show-ul se va construi în jurul celebrului dans popular perinița, iar în noaptea dintre ani, vedetele se vor provoca la dans, muzică, voie bună și momente inedite. Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa sunt câteva dintre perechile care vor putea fi văzute în ipostaze unice în noaptea de Revelion. VEZI MAI MULT AICI!

ANTENA 1

Revelionul cel neBUN aduce la Antena 1 cel mai tare concurs de revelioane!

În marea seară de 31 decembrie, de la ora 20:00, la Antena 1 începe o porție dublă de distracție. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu nu renunță la rivalitatea cu Nea Mărin nici în noaptea dintre ani! Dar de data aceasta o fac în numele celei mai mari întreceri: cine a pregătit cel mai tare program de Revelion, Liviu și Andrei sau Nea Mărin ? 

VEZI MAI MULT AICI!

Răzvan şi Dani, gazdele Revelionului de zi la Antena 1

Gaşca Super Neatza cu Răzvan şi Dani încheie anul 2022 cu o ediţie specială a emisiunii, un pre-party de Revelion în care Răzvan şi Dani se întrec în organizarea celei mai tari petreceri de Revelion.

La final de 2022, Super Neatza a pregătit o ediţie festivă, alături de Ilona, Florin Ristei, Diana Munteanu, Ramona, Nicolai Tand, Radu Darie, Emi şi Cuza, dar şi artişti de top din România. VEZI MAI MULT AICI!

TVR 1

Atmosfera festivă de Revelion ne cuprinde oriunde ne-am afla, cu buna ei dispoziţie contagioasă. Indiferent dacă trecerea în Noul An ne surprinde în piaţa unui orăşel de provincie sau într-un ascensor luxos, noaptea dintre ani are farmecul ei. Aventurile protagoniştilor le urmărim la TVR 1, începând cu ora 21.00.

MAI MULTE DETALII AICI!

TVR 2

De la ora 21:00, cântăm din „Drag de România noastră”, cu Paul Surugiu-Fuego şi nume importante ale muzicii româneşti.

De la ora 1:20 revenim la Gala Telerevelioanelor, cu momente inedite, dar şi scenete în premieră. VEZI MAI MULTE AICI

PRIMA TV

Prima TV își invită telespectatorii să încheie anul cu veselie și să intre în 2023 cu bucurie, in atmosfera de petrecere.

Postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever a pregătit ediții speciale, filme de suflet, o întâlnire memorabilă cu lautari de exceptie, invitati de Mircea Dinescu și vine cu cea mai lungă petrecere din an pentru că, de Revelion, Totu-i fain! Vezi mai mult aici!

ANTENA STARS

Unele dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton se alătură maratonului distracţiei în noaptea dintre ani, la Antena Stars.

Postul le-a pregătit telespectatorilor cel mai lung program din istoria Revelioanelor, din care nu vor lipsi muzica live, duetele inedite, interpretate în premieră în platoul Antena Stars, dar şi momentele de umor. VEZI MAI MULTE AICI!

TVR 3

Festivalul Luminii de la Timişoara – de Revelion, în direct la TVR 3

Pe 31 decembrie, de la ora 22.00, TVR 3 transmite un festival unic al luminii, care marchează anul în care Timişoara devine Capitală Culturală Europeană. Jocuri de lumini spectaculoase, ritmuri date de cei mai talentaţi DJ de pe planetă – în Programul de Revelion de la TVR 3. Mai multe detalii AICI!

TVR 3

Revelion TVR Cultural: concerte cu mari artiști internaționali și o noapte cu piese de teatru nemuritoare

Telespectatorii TVR Cultural trec în noul an alături de vocile inconfundabile ale artistelor Dolce Pontes și Yasmine Levy. Printre programele speciale pregătite pentru zilele de sărbătoare se regăsesc spectacole clasice de teatru cu actori legendari, dar și rock-ul de ieri și de astăzi. Mai multe detalii aici!

Ce filme vedem de ANUL NOU? Programul TV de Revelion 2023

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Revelionul măștilor de la România TV - RADAR DE MEDIA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending