miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneProgram SpecialProgramul TV de pe 1 Decembrie 2023. Ce poți vedea la PRO...

  Programul TV de pe 1 Decembrie 2023. Ce poți vedea la PRO TV de Ziua Națională a României

  De Ziua Națională a României și Ziua PRO TV, telespectatorii vor avea parte de un program special, de la primele ore ale dimineții până la miezul nopții.

  06:00 Știrile PRO TV, prezentate de Andreea Marinescu și Mihai Dedu
  Echipa România, te iubesc! va face cunoscute poveștile impresionante ale unor oameni puternici și determinați, care au construit România care ne face bine.

  10:30, Ediție specială a Știrilor PRO TV – Parada Militară de Ziua Națională a Românie 
  Cristian Leonte va fi gazda jurnalului de știri, iar Cătălin Radu Tănase va transmite, în direct, Parada Militară de Ziua Națională a României, de la Arcul de Triumf. De la ora 12:00, Amalia Enache și Cristian Leonte îi așteaptă pe cei de acasă cu reportaje care prezintă oameni de bine.

  14.00 – Zi de bine, România!
  Vorbește lumea și La Măruță își vor uni forțele într-o ediție specială, Zi de bine, România!, de la ora 14:00. Prezentatorii vor petrece alături de românii de pretutindeni cu momente pline de emoție, oameni extraordinari, tradiții inedite, dansuri populare și muzică bună. De asemenea, telespectatorii vor afla cine este marele câștigător al concursului de mâncare românească autentică, România, arată-ți farfuria!

  18.00 – Batem palma? – ediție specială
  Sărbătoarea va continua, iar Batem palma? vine cu „mare chef de joc”, într-o ediție specială în care Cosmin Seleși și concurenții „încing o periniță cu Banca”. „Călușarul computer” îl va extrage la joc pe un interpret de muzică populară, care va încinge hora cu intuiția pentru a câștiga un premiu cât mai mare!

  19:00 – Știrile PRO TV cu Andreea Esca

  Andreea Esca va rosti pentru a 28-a oară: „Bună seara, România! Bună seara, București! PRO TV te salută!”. Ca de fiecare dată, cei de acasă vor putea vedea o ediție specială Știrile PRO TV, în care oameni deosebiți, care au dus numele României peste hotare, își fac poveștile cunoscute.

  20.30 – Vocea României – prima ediție LIVE

  Seara va continua cu prima ediție LIVE a sezonului 11 Vocea României, de la ora 20:30. Concurenții, împreună cu antrenorii lor, vor pregăti momente spectaculoase și vor face scena să vibreze. Pe scenă vor fi interpretări ale unora dintre cele mai îndrăgite piese românești. Ca de fiecare dată, puterea aparține celor de acasă, aceștia putând să-și susțină favoriții prin vot.

  00.00 Premieră – filmul Gata oricând! – Eroii de la Podul Jiului.
  Pelicula relatează un eveniment istoric, care a avut loc în 1916.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente