PROGRAMUL TV ȘI RECOMANDĂRI DE CRĂCIUN - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

RADAR DE MEDIA vă prezintă programul si recomandări pentru zilele 24-25 decembrie 2022.

PRO TV

Crăciunul este despre dragoste, familie, fericire și dorința de a dărui. Crăciunul înseamnă magie, nostalgie, curaj și speranță. Cel mai important, Crăciunul este despre a fi înconjurat de cei dragi. De Crăciun, fii numai bun! PRO TV aduce spiritul sărbătorii cu o serie de filme care au doborât recorduri în topurile de specialitate. 

Kevin McCallister se întoarce la PRO TV! Pe 17, respectiv 24 decembrie, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea intra în lumea magică de Crăciun cu Singur acasă și Singur acasă 2 – Pierdut în New York. Serile de sâmbătă vor fi mai frumoase alături de cel mai îndrăgit copil care a făcut istorie. Mai multe detalii AICI!

PROGRAMUL FILMELOR DE CRĂCIUN

ANTENA 1

Ediţia specială Te cunosc de undeva!, Singur acasă, concert Ştefan Bănică şi Gala de Crăciun iUmor, printre propunerile Antenei 1 de Crăciun.

Zilele speciale sunt sãrbãtorite cu programe speciale, astfel cã de Crăciun, Antena 1 a pregătit o mulțime de surprize pentru întreaga familie. Ediţii de sãrbãtoare ale emisiunilor zilnice, ediţii speciale Observator, filme de colecţie ce surprind magia sãrbãtorii, ultimele două părţi ale celebrei serii Singur acasă, un concert extraordinar semnat Ştefan Bănică, ediţia specială Te cunosc de undeva! şi Gala de Crăciun iUmor, toate se vor regãsi în programul de Crãciun de la Antena 1.  Mai multe detalii AICI!

Când va începe noul sezon SURVIVIOR ROMÂNIA 2023. Află aici!

TVR 1

Bucurie, linişte în suflet, pace, colinde, daruri şi oameni dragi. Mai presus de toate, oameni dragi. Astfel ne dorim cu toţii să întâmpinăm Naşterea Domnului. Cel mai frumos Crăciun e întotdeauna petrecut împreună, în atmosfera caldă de acasă.

De acest Crăciun, TVR 1 ne arată că şi cei mai Izolaţi în România au Oameni alături în zi de sărbătoare; că putem fi „diferiţi şi totuşi asumaţi întru Hristos” – ortodocşi şi catolici, în Bucuria credinţei; că generaţii diferite de artişti trăiesc, O dată-n viaţă, emoţia unor întâlniri inedite. Mai multe detalii AICI!

TVR 2

Ca în fiecare an, TVR 2 respectă tradiţia de a transmite în direct mesajul Papei adresat „Cetăţii şi Lumii” din Cetatea Eternă a Vaticanului. În Ajunul Crăciunului, de la ora 20.30, emisiunea Credo dedică o ediție specială sărbătorii Naşterii Domnului și va transmite Vigilia di Natale şi Liturghia pe care Sanctitatea Sa Papa Francisc le oficiază în Basilica Sfântului Petru.

În ziua de Crăciun, de la ora 13.00, sub acelaşi generic, TVR 2 transmite din Piața San Pietro ceremonia „Urbi et Orbi” – mesajul şi binecuvântarea Papei Francisc. Jurnalistul Titi Dincă alături de Preotul Tarciziu Șerban, purtătorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de la Bucureşti, vor comenta din studioul TVR. În ziua de 25 și 26 decembrie, de la ora 8:00, sub genericul „Repere sacre”, telespectatorii pot urmări în direct slujba Nașterii Domnului și Sfânta Liturghie din Catedrala Sfântul Iosif. Mai multe detalii AICI!

PRIMA TV

Sărbătoare cu muzică și voie bună, filme și debutul emisiunii Totu-i fain, prezentată de Diana Enache și Alin Pascal. Prima TV a pregătit ediții speciale și programe de sărbătoare pentru ziua de Ajun și Crăciun. De la filme tematice și de box office, la desene animate pentru cei mici, până la ediții speciale ale emisiunilor și colinde.

În ziua de Crăciun, Mircea Dinescu își invită telespectatorii de la ora 14:00 la o ediție specială a emisiunii ”Poezie și delicatețuri”. Nu vor lipsi bucatele tradiționale, poveștile de viață, cele culinare și de sărbătoare, muzica bună și șarmul aparte al maestrului Dinescu.  Mai multe detalii AICI!

KANAL D

Kanal D va fi alături de publicul său în perioada Sărbătorilor prin programe speciale, menite să descrețească frunțile și să readucă speranța și bucuria în casele românilor. 

Telespectatorii vor putea urmări ediții speciale ale emisiunilor consacrate ale postului TV, precum “Asta-i România!”, “ROventura”, “Teo Show”, “Casa iubirii”, dar și o campanie emoționantă a Știrilor Kanal D, “Dăruiește Crăciun!”. De asemenea, trupa Voltaj vine în casele românilor cu un concert extraordinar, în prima zi de Crăciun.

În Ajunul Crăciunului, “Teo Show” a pregătit o serie de surprize de Sărbătoare. Mai multe detalii AICI!

ANTENA STARS

diţii speciale Poliţia Modei, I.A. cu stil, Christmas like a Star, Petrecem Româneşte sau Christmas Report, printre programele speciale difuzate de Antena Stars de Sărbători

De Crăciun, Antena Stars a pregătit programe de sărbătoare, ediții speciale ale show-urilor consacrate, dar şi emisiuni în premieră şi o mulţime de surprize pentru telespectatori.

Astfel, pe 24 decembrie, sambata, de la ora 16:00, la I.A. cu stil, Iulia Albu sărbătoreşte Crăciunul conform tradiţiilor româneşti şi transformă 3 copii în diverse personaje simbolice, specifice colindatului în zona Moldovei. Micutii vor fi surprinşi în jurul bradului, deschizând cadouri, în timp ce Iulia Albu, in stilul caracteristic, le va spune o poveste atipică de Crăciun. Mai multe detalii AICI!

ACASĂ

Seria de cine Mâncare pe care de săptămâna aceasta va fi una de gală. Cinci concurenți senzaționali vor concura în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, în cinci ediții speciale, dedicate Crăciunului.

La sfârșitul săptămânii, cu o zi înainte de Ajun, vom afla cine a strâns cele mai multe puncte și câștigă premiul de 5.000 de lei.  Mai multe detalii AICI!

TVR 3

Colindele lui Grigore Leşe ne aduc împreună, ne emoţionăm cu Paula Seling, ne bucurăm cu cetele de colindători „Din zestrea Ardealului”, „Meseriaşii” ne poftesc la şezătoare. În perioada 24-26 decembrie, petecem Crăciunul după tradiţie, la TVR 3.

Emisiuni şi ediţii speciale, concerte de colinde şi cântece de Crăciun îmbogăţesc oferta TVR 3 din perioada Sărbătorii Naşterii Domnului. Nu lipsesc programele religioase „Spirit şi credinţă” şi „Lumină din lumină”, cu transmisiuni în direct. Mai multe detalii AICI!

DIVA

După mai bine de două luni de filme festive, maratonul filmelor de Crăciun se apropie de sfârșit pe măsură ce sărbătorile sosesc.

Dar nu vom ajunge la final obosiți, ci plini de bucurie, speranță, iubire și energie pentru că timp de nouă săptămâni am văzut cele mai frumoase și sensibile povești, am cunoscut personaje memorabile, am visat la spiritul Crăciunului și am sperat că vom avea și noi parte de sărbători fericite. Iar acum a venit timpul să simțim bucuria și să sperăm la un an mai bun. Mai multe detalii AICI!

TV PAPRIKA

Cea mai savuroasă și mai aromată perioadă se apropie la TV Paprika, cu numeroase emisiuni speciale! În fiecare zi sunt difuzate emisiuni de Crăciun, de la ora 20:00, cu vedete precum Jamie Oliver, Mary Berry și Nigella Lawson care ne-au pregătit nenumărate surprize. 

În fiecare seară, la TV Paprika, avem parte de emisiuni speciale specifice sărbătorilor. De la ora 20:00, până la Crăciun, este difuzată emisiunea „Calendarul de Advent TV Paprika”, ce prezintă zilnic o surpriză dulce pentru spectatori, pentru că oricine se bucură de un cadou frumos împachetat. Mai multe detalii AICI!

FAVORIT TV

Și în acest an, Televiziunea Favorit sărbătorește Crăciunul alături de telespectatorii postului. Multe colinde, din toate zonele țării și ediții speciale! Mai multe detalii AICI!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending