miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăUTILEProiecte de case mici cu mansardă - Smart Home Concept vă inspiră...

  Proiecte de case mici cu mansardă – Smart Home Concept vă inspiră architectural și cu prețuri bune

  Atunci când vă proiectați casa mult dorită aveți în vedere o locuință nu foarte mare, fără etaj, însă bine gândită și compartimentată, atunci o casă cu mansardă ar putea fi o opțiune bună. Smart Home Concept, firmă de proiectare, deține un impresionant portofoliu cu proiecte de case. Inspirați-vă de la ei, mai ales că vin și cu prețuri ofertante și condiții avantajoase de colaborare.

  Casa cu mansardă – o soluție practică pentru a exploata pe înălțime o construcție

  Când vine vorba de proiecte case mici cu mansarda implicit aducem în discuție și avantajele ce țin de acest gen de construcție. Sunt soluții mai ales pentru cei care nu au disponibil un teren prea generos. Vor miza așadar pe a exploata pe înălțime o construcție.

  De avut în vedere că față de o casă la care mai adăugați un etaj, mansarda este mai accesibilă la preț. Un astfel de proiect poate fi realizat și ulterior, după construcția finalizată. Materialele necesare și mâna de lucru nu vor costa per total la fel de mult precum costă proiectarea și construirea unei case cu etaj, chiar dacă amprenta la sol a casei este una mică.

  În portofoliul celor de la Smart Home Concept regăsim variante de case mici cu mansarda cu suprafețe de sub 100 de mp. Sunt soluții inteligente găsite pentru a proiecta avantajos și o casă de acest gen de 46 mp minim, iar aceasta ar urma să aibă 2 dormitoare și două băi. Nu include garaj însă. Poate avea living de 16 mp, bucătărie compactă și baie de 4.60 mp.

  Prețuri avantajoase la toate tipurile de proiecte

  La Smart Home Concept toate proiectele de casă par să aibă prețuri atractive. În plus, atât timp cât decideți să achiziționați de aici proiectul eventuale și ulterioare modificări vor fi realizate fără să fiți taxați. Însă trebuie să rămână aceeași suprafață construită, ca singură condiție.

  Este evident că de cele mai multe ori factorul de decizie este cel financiar. Însă vă limitați opțiunile dacă nu sunteți atenți cu ce compromis alegeți ce este mai ieftin. Smart Home Concept este dovada că prețurile la proiecte pot fi accesibile, fără însă să compromiteți calitatea.

  Descoperiți toate aceste opțiuni din pagina oficială a agenției, alegeți proiectul convenabil vouă și sunteți cu un pas mai  aproape de casa mult visată.

  Contact:

  office@smarthomeconcept.ro

  Eugen Stefan

  ARTICOLE SIMILARE

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente