vineri, februarie 23, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăCompaniiProiectul internațional de implicare și responsabilitate socială ”Goodyear For A Better Future”...

  Proiectul internațional de implicare și responsabilitate socială ”Goodyear For A Better Future” a ajuns și în România

  Timp de o zi, o echipă formată din 20 de angajați din cadrul companiei Goodyear Dunlop Tires România, a amenajat spațiul verde și terenurile de sport din curtea Școlii nr.2 din Crețești, comuna Vidra, folosind anvelope uzate pe care le-au recondiționat artisticprecum și materiale de construcții și amenajări exterioare, pentru a face un spațiu de joacă și recreere cât mai primitor și prietenos pentru cei 180 de elevi care vin aici în noul an școlar.

  Echipa Goodyear a amenjat cei 3000 de metri pătrați de curte interioară a școlii, vopsind gardul, anvelopele, marcajele pentru terenurile de handbal și volei, curățând iarba în exces și vegetația nedorită, plantând flori, dotând spațiul destinat activităților sportive, precum și eliminând elementele periculoase rămase de peste 25 de ani în curtea școlii sau formate în acest răstimp, precum țevi periculoase, gropi acoperite de verdeață ș.a.

   

  ”Goodyear are o istorie lungă de sprijinire a comunităților sale din întreaga lume. Platforma de responsabilitate socială a companiei, Goodyear Better Future, se concentrează pe construirea și susținerea programelor de colaborare care generează rezultate pozitive pentru oameni, comunități și lumea din jurul nostru. În cazul nostru, Goodyear dorește să protejeze mediul înconjurător și să-i învețe si pe cei mici cum să facă acest lucru, iar pe lângă crearea unui spațiu sigur, scopul proiectului a fost deasemenea unul educațional. Desfășurarea proiectului a avut loc în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului ILFOV și cu sprijinul doamnei director al Școlii nr.2 Crețești, Chira Elisabeta, cărora le mulțumim”, a subliniat Alina Stancu, responsabil al proiectului din partea Goodyear Dunlop Tires România.

   

  Pentru mai multe detalii despre proiect, vizitați https://corporate.goodyear.com

   

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente