Connect with us

UTILE

Proiectul WiloPark transformă standardele Industriei 4.0 în realitate, ajungând în premieră la producție neutră în raport cu mediul

Avatar

Published

on

Lansare istorică a investiției Wilo de aproape 300.000 de euro în Dortmund

 

București, 8 februarie 2021. Grupul Wilo, producător de top și pionier în tehnologia pompelor și sistemelor de pompare, anunță deschiderea noului sediu al companiei în Dortmund, Germania, intitulat sugestiv: WiloPark.

Inaugurarea a avut loc în format digital, având în vedere contextul epidemiologic, și s-a bucurat de o participare record: peste 1.500 de invitați din lumea de afaceri, reprezentanți ai mediului politic, mass-media, precum și angajați ai Grupului Wilo din cele peste 60 de filiale deținute de companie la nivel global.

„Cu un volum de investiții de aproape 300 de milioane de euro, reproiectarea sediului central al Wilo nu este doar unul dintre cele mai mari proiecte din istoria companiei noastre, ci și unul dintre cele mai mari proiecte de construcție industrială efectuate vreodată în landul Renania de Nord-Westfalia sau chiar și în Germania”, a punctat Oliver Hermes, Președinte și CEO al Grupului Wilo, la începutul evenimentului, după adresarea cuvintelor de bun venit tuturor oaspeților prezenți fizic și online.

Wilopark – un proiect simbol pentru industria pompelor și sistemelor de pompare din întreaga lume

Proiectul Wilopark reconfirmă statutul Germaniei de lider și trend setter la nivel european și global în materie de automatizare industrială și evidențiază încă o dată rolul crucial al Grupului Wilo în promovarea unor politici de business concentrate pe maximizarea capacităților de producție concomitent cu accentul pus pe sustenabilitate și protecția mediului. Realizările deosebite ale companiei sunt recunoscute și aclamate atât în Germania, cât și în întreaga lume, fapt subliniat și de invitații de calibru prezenți la inaugurare.

Însăși cancelarul Angela Merkel a transmis un mesaj de felicitare la deschiderea WiloPark, folosindu-se de această ocazie pentru a sublinia parcursul economic deosebit al companiei, dublat de măsurile eficiente dedicate protecției mediului, care revoluționează industria pompelor inteligente și a sistemelor de pompare. Eforturile Grupului Wilo în domeniul sustenabilității sunt apreciate și recompensate și prin distincția pe care compania a primit-o recent: Premiul German de Sustenabilitate 2021. Aceasta este cea mai înaltă distincție oferită companiilor, municipalităților și entităților angrenate în cercetare pentru performanțe de top în domeniul sustenabilității și protejării climatului.

Au mai transmis mesaje video de felicitare și alți invitați de renume, precum Ministrul-Președinte al landului Renania de Nord-Westfalia, doamna Armin Laschet, miniștrii profesori Andreas Pinkwart și Karl-Josef Laumann, și Viceprim-ministrul Kazahstanului, Roman Sklyar.

„Grupul Wilo este dedicat excelenței în pompe și sisteme de pompare, aducând clienții și sustenabilitatea în centrul politicii de business, iar noul sediu, WiloPark, este o dovadă a acestui deziderat. Recent am inaugurat și sediul Wilo din România, o clădire inteligentă, cu rol strategic pentru companie în Europa de Sud-Est, și, iată-ne acum la o nouă inaugurare și mai impresionantă. Toate aceste măsuri și sediile incredibile pe care Wilo le deschide, din care echipele vor coopera îndeaproape arată că Wilo este compania care nu doar setează tendințele viitorului pe piață, ci aduce viitorul aici, acum”, a punctat Gabriel Niță, Director General al Wilo România.

Tehnologia viitorului este aici – La Wilo, industria 4.0 este o realitate

Prin construirea noului sediu, Grupul Wilo implementează un nou concept de operare dedicat tendințelor viitorului, prin înglobarea serviciilor de construcție în rețea digitală. Acest pas decisiv are ca direct și imediat rezultat o reducere a consumului de energie utilizat în procese cu aproape 40%. În același timp, se estimează că datorită acestui sistem revoluționar, emisiile de CO2 vor scădea cu 3,500 tone pe an. În practică, acest lucru echivalează cu aceeași cantitate de CO2 pe care o pot absorbi 280,000 de copaci.

„Pentru noi, în calitate de companie dedicată protecției mediului, implementarea unui concept global de sustenabilitate a fost extrem de importantă din start. De aceea, suntem deosebit de mândri că punem în practică un sistem de producție fără efecte asupra mediului – producție neutră – care este deja o realitate la Wilopark. Vrem ca acesta să fie standardul pentru toate punctele de producție Wilo până în 2025”, a explicat Georg Weber, membru al Consiliului și CTO al Grupului Wilo.

Un alt punct de referință al WiloPark este și fabrica ultra-modernă și intens digitalizată „PioneerCube”, un centru de servicii pentru clienți și facilități de dezvoltare a produselor, care se întinde pe incredibila suprafață de 200.000 m2.

 

Un tur digital al fabricii inteligente

Înainte de închiderea evenimentului online, invitații au fost delectați cu un tur virtual al punctului central din noul Wilopark, site-ul de producție digitală. Astfel, în ciuda regulilor de distanțare socială, oaspeții au putut să experimenteze virtual site-ul și să observe îndeaproape că toți pașii procesului sunt conectați în rețea și transparenți în această clădire de ultimă generație și că utilajele și componentele individuale de procesare sunt echipate pentru a face față și a aduce industria la nivelul 4.0.

Conceptul industriei 4.0 a fost lansat în 2011, la târgul de la Hanovra din Germania, și urmărește să accelereze adoptarea noilor tehnologii ICT, precum Big Data, AI (inteligența artificială) sau IoT (Internet of Things), de către industriile manufacturiere tradiționale. 4.0 înseamnă eficiență îmbunătățită, productivitate crescută, producție variată și flexibilă, reducere de costuri, maximizare de profit, experiență mai bună a clienților. Pe scurt, capacitatea de a produce mai mult și mai rapid cu resurse eficient gestionate din punct de vedere al costurilor și al efectelor asupra mediului.

„Wilopark este una dintre multele noastre contribuții care urmăresc să ajute și susțină transformarea atât de încercatei regiuni care este Ruhr, precum și a landului Renania de Nord-Westfalia și implicit a întregii Germanii în călătoria către un viitor mai verde și în același mai puternic digitalizat”, a evidențiat Oliver Hermes, Președinte și CEO al Grupului Wilo.

Pentru îndeplinirea obiectivelor sale, Wilo a creat o strategie deosebită, completă și coerentă de sustenabilitate care are la bază strategia sa corporate, intitulată „Ambition 2025”. Dezideratul Grupului Wilo este să asigure apă curată, potabilă, pentru cât mai mulți oameni din întreaga lume, concomitent cu multiplicarea demersurilor de reducere a amprentei de carbon asupra Planetei.

Inaugurarea oficială a WiloPark a avut loc pe data de 4 februarie 2021, marcând o nouă etapă în istoria îndelungată și impresionantă a companiei.

Despre Wilo România

Wilo România face parte din grupul Wilo SE – producător premium în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare pentru instalaţiile de încălzire, climatizare şi răcire, alimentării cu apă şi evacuării apei uzate. Produsele Wilo sunt înalt tehnologizate, prezintă uşurinţă în utilizare şi eficienţă energetică, standarde confirmate și de apartenența la organizațiile REHVA (www.rehva.eu) și AHCA (Agency for Health Care Administration).

Fondată în 1872, ca fabrică de produse din cupru şi alamă de către Louis Opländer, compania are peste 7,500 de angajaţi, în reprezentanţe din mai mult de 60 de ţări. În România, Wilo este prezentă din anul 1998. În 2020, după 18 luni de la demararea proiectului de construcție, Wilo a inaugurat noul sediu al companiei în România, cu birouri moderne, construite pe o suprafață de 1,800 mp și spații pentru servicii de depozitare, asamblare și reparații, extinse pe 2,700 mp. Hub-ul din Șoseaua Odăi 24 din Otopeni este dotat cu linii de asamblare pentru grupuri de pompare apă rece, pentru stingere incendiu în conformitate cu normativul de siguranță la foc a construcțiilor cu indicativul P118, hidrofoare și pompe submersibile. Toate sunt produse conform directivelor Europene aflate în vigoare. Noul sediu din România va funcționa ca Hub Regional, de unde operațiunile companiei vor fi gestionate pentru 10 țări din Europa de Est.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UTILE

Anunturi imobiliare pentru toti!

Avatar

Published

on

By

Site-ul stilimobil.ro este renumit pentru anunturile sale imobiliare de calitate, fiind locul unde foarte multi dintre cei interesati in achizitionarea unui locuinte vor gasi solutia ideala.

Platforma este folosite, de asemenea, de foarte multe agentii imobiliare Iasi care posteaza sau sunt in cautarea unor anunuri valide pentru a satisface nevoile clientilor.

De ce este mare cererea pentru locuinte in Romania?

Dezvoltarea urbana din ultimii ani a facut ca aceasta cerere sa cerasca. Este si cazul orasului Iasi. Cresterea economica din ultimi ani a incurajat foarte multe persoane sa achizitioneze prima casa sau sa achizitioneze mai multe locuinte. Acestea se dovedesc a fi cea mai buna moneda, deoarece nu isi pierd niciodata valoarea. Avand peste o mie de anunturi cu  apartamente Iasi, cumparatorii pot alege linistiti ceea ce cauta, in functie de preferinte sau de bugetul disponibil.

Viata la bloc are multe avantaje, fiind incurajata mai ales in perioada socialista din Romania. In mare parte, aceste complexe rezidentiale ofera tot confortul. Desigur, trecerea anilor a facut posibila imbunatatirea unor structuri deja existate sau chiar si construirea unor cartiere cu blocuri noi unde apartamentele sunt dotate de cele mai bune conditii.

Unul dintre principalele motive pentru mutarea intr-un apartament este usoara intretinere. Cand nu trebuie sa va faceti griji cu privire la mentinerea proprietatii, lista de sarcini este inexistenta. Complexul de locuinte are un administrator responsabil pentru toate reparatiile, lucrarile de curte, intretinerea preventiva. Totusi, rtebuie sa va asteptati la costurile asociate acesteia. Astfel, in general trebuie sa platiti o taxa pentru a face treaba.

Cand locuiti intr-un apartament, nu trebuie sa va faceti griji. Indepartarea zapezii sau repararea unui acoperis  este responsabilitatea intregului bloc, deci cheltuielile se vor imparti.

Atunci cand se iau in considerare avantajele si dezavantajele unui apartament fata de o casa, siguranta ar trebui sa fie intotdeauna o prioritate absoluta. A locuin intr-un bloc cu mai multe unitati ofera o securitate suplimentara pe care nu o puteti gasi intr-o casa.

Multe complexe de apartamente au comunitati inchise, acces controlat, camere de securitate si protectie suplimentara impotriva incendiilor.

Apropierea vecinilor este, de asemenea, un beneficiu imens pentru siguranta. Sunt mai capabili sa auda daca se intampla ceva, sa observe daca pare ceva iesit din comun si pot avea timp suplimentar pentru a contacta autoritatile.

Caracteristicile sporite de siguranta fac ca locuinta in apartament sa fie perfecta pentru cei care locuiesc singuri, familiile cu copii, persoanele in varsta sau cei care doresc doar liniste sufleteasca.

Desi o comunitate stransa se poate intampla intr-un cartier de locuinte, oportunitatile pentru aceasta intr-un complex de apartamente sunt mai mari. Avand in imediata apropiere vecinii si o mare oportunitate de a petrece timpul impreuna, locuinta in apartament creeaza o comunitate mai stransa.

Chiar daca locuiti aproape de vecinii vostru, multe complexe de apartamente vor face comunitatea sa fie apropiata. Avand gratare de apartament si petreceri, le ofera tuturor sansa de a se uni si de a se cunoaste.

Impreuna cu beneficiile financiare ale locuirii intr-un apartament vine ocazia de a economisi pentru viitorul tau. Cand cheltuielile voastre sunt mai mici datorita faptului ca locuiti intr-un apartament, puteti economisi mai multi bani.

Acest aspect va deschide o lume cu totul noua de posibilitati. Indiferent daca doriti sa va trimiteti copiii la facultate, sa calatoriti mai mult sau sa economisiti pentru pensionare, locuitul in apartament va va pune pe linia de plutire  financiara pentru a face ca acest lucru sa devina o realitate.

In plus avand la dispozitie o gama de anunturi cu apartamente 3 camere Iasi atat de mare precum cea oferita de catre stilimobil.ro este usor sa gasesti tot cea ce cauti in materie de locuinta si confort pe termen lung!

Comentarii

comments

Continue Reading

UTILE

De ce ai nevoie pentru a avea o gradina frumoasa si roditoare

Avatar

Published

on

Din moment ce sunteti pe aceasta pagina, este evident ca intentionati sa cumparati un motocultor. Acest articol va va oferi informatii despre cum ne pot ajuta cele mai bune motocultoare profesionale, pentru a avea o gradina frumoasa si roditoare. Este posibil sa aveti multe informatii neclare in mintea dvs. acum, dar dupa ce veti parcurge aceasta pagina, totul va fi mai clar.

 

Pentru cei pasionati de agricultura si gradinarit care nu sunt familiarizati cu motocultoarele, acum aveti ocazia sa aflati mai multe despre aceste, deoarece la un moment dat s-ar putea sa va ganditi sa cumparati unul.

 

Care este rolul unui motocultor?

 1. Aerare

O gradina va arata uscata, iar cresterea plantelor poate fi dificila daca solul este sufocat. Cu toate acestea, motocultorul poate ajuta la imbunatatirea solului. Ajuta la adaugarea de aer in sol. Solul bine aerat permite apei si altor substante nutritive sa ajunga eficient la radacinile plantelor si sa sporeasca cresterea.

 

 1. Controlul daunatorilor

Insectele si buruienile pot crea probleme, deoarece acestea pot impiedica sau chiar opri cresterea plantelor. Cultivarea pamantului o data sau de doua ori pe an s-a dovedit a fi o buna aparare impotriva buruienilor si a insectelor. Motocultoarele  ajuta la separarea buruienilor de radacinile lor, ceea ce distruge. Distruge de asemenea si adapostul insectelor, impiedicandu-le astfel sa dauneze gradinii tale.

 

 1. Pastreaza echilibrul solului

Cu un echilibru adecvat in sol, va puteti mentine plantele sanatoase pe tot parcursul anului. Adaugarea de substante organice si ingrasaminte , in timp ce cultivati solul, va permite amestecarea acestora, ceea ce va spori cresterea plantelor.

 

Motocultoare electrice vs motocultoare cu combustibil

Motocultorul electric necesita sa lucrati langa o priza sau sa aveti un cablu prelungitor lung. De multe ori fiind mai putin puternice decat motocultorul cu combustibil, motocultorul electric va ofera confort cand vine vorba de intretinere.

 

Daca detineti suprafete mari de teren, atunci motocultoarele diesel sau benzina sunt dispozitivele pe care trebuie sa le aveti. Mai puternice decat cele electrice, veti ara pamantul mult mai bine folosind un astfel de utilaj. Cu toate acestea, trebuie sa va asteptati sa aveti si consturi de intretinere mai mari.

Comentarii

comments

Continue Reading

UTILE

Cum alegi un vin bun?

Avatar

Published

on

“Trebuie să te împrietenești cu vinul și să-l alegi pe acela care merită să-i spui dumneavoastră.” – cuvintele lui Fănuş Neagu capătă sens în locul în care vinul e la el acasă, la Vinalia – Conacul din Ceptura, crescut în viţă de vie nobilă pe 10 hectare dimprejur.

Pe lângă o colecție impresionantă de vinuri alese, Conacul Vinalia iți oferă un refugiu într-un loc magic, o oaza de liniște între vii, în inima naturii unde iți poți limpezi gândurile și îmbăta simțurile cu licoarea acestui pământ binecuvântat de soare. E sălașul ideal daca vrei să fugi de oraș, de zgomot și de griji ca să te regăsești în mijlocul podgoriilor, să asculți poveștile locului și ale vinurilor sale:

 • Garagiste de Vinalia” spune povestea începuturilor cramei (în zona Bordeaux făuritorii de vin de “garaj” sunt numiți Garagiste), când s-a pornit cu un petec de vie și visul de a-ți dărui azi un vin înnobilat de un mănunchi de fructe roșii cu taninuri bine echilibrate.
 • Magie de Vinalia” este, pe bune, o combinație fericită între mai multe soiuri de struguri. Ce să mai, o simfonie elegantă în cerul gurii tale.
 • Miracol de Vinalia” nu și-a primit numele doar de amorul artei. E ceva special în soiul de Fetească Neagră de la noi… e mai puternic, mai sigur pe el, mai persistent pe papilele gustative. Un adevărat belșug!
 • Mister Merlot de Vinalia” chiar este o enigmă. Nimeni nu-și poate explica cum de se simt atât de pronunțat prunele negre și afinele în acest Merlot…
 • Mister de Vinalia” în varianta Cabernet Sauvignon vine cu un buchet intens de coacăze roșii și negre cu note de ciocolată. Doar imaginează-ți gustul catifelat…

După degustare, pentru a te convinge și mai mult de gustul unic al vinului, trebuie să-l savurezi alaturi de preparatele de la restaurantul Conacului. Vei descoperi că vinul nu stă numai în pahar, ci și în farfurie, meniul fiind plin de rețete în care licoarea lui Bachus desăvârșește preparatele sofisticate.

Iar, după o masă copioasă, iți va prinde tare bine puţină odihnă în odăile conacului care are o istorie lungă: înaintea lui ’89 a funcționat drept cămin, cantină și birouri administrative pentru Ferma 2 – unde erau aduși elevi și studenți în practică. Acum vei aprecia arhitectura neo-românească, designul minimalist al camerelor în care pereții finisați aduc aminte de casa bunicilor iar mobilierul simplu, antichizat, se completează cu coperțile partiturilor interbelice sau cu sumedenia de obiecte care spun povestea vinului: corpuri de iluminat din sticle de vin, doage și cercuri de butoi, tablouri cu vorbe de duh.

Peste tot o să găsești frânturi din inima și mintea mea… Tărziu am înțeles de ce atâția ani am adunat cele mai frumoase citate despre licoarea mea preferată pe care am acum marele noroc de a o produce întocmai așa cum mi-am dorit de-o viață. Un VIN curat, făcut din pasiune, care iți dă bucuria de a trăi! Te aștept, așadar, să-mi calci pe urme și, atunci când pășești pe drumul vinului intru recunoaștere și degustare, să poposești pe la noi. Să fie cu noroc!”Tiberiu Bărdan, vizionar și împătimit al dichisurilor și vorbelor cu tâlc, de “mic” inspirat de un pahar de vin bun de steininger

Da! Deşi merită să-i spui dumneavoastră, vinul cramei Vinalia te va îndemna să-i vorbești la per tu și să te simți ca acasă. Iar dacă, la plecare, ai luat cu tine vinul licoros, produs în ediție limitată, ai grijă, căci fiecare strop te va întoarce iar și iar la Conacul din Ceptura.

Comentarii

comments

Continue Reading

UTILE

Depozite frigorifice cu atmosfera controlata pentru depozitarea fructelor si legumelor

Avatar

Published

on

Atmosfera controlata este o metoda de stocare care prelungeste durata de viata a fructelor si legumelor prin controlul concentratiei de gaze care influenteaza procesul de coacere a fructelor si legumelor. Pentru acest lucru, exista diverse echipamente frigorifice speciale care sunt dedicate conservarii fructelor si legumelor pentru a le putea asigura o viata indelungata dar si toata prospetimea pe care ne-o dorim de la fructele si legumele respective.

Utilizarea atmosferei controlate aduce multe avantaje diferite, scopul principal fiind acela de a creste viata fructelor si legumelor. Fructele si legumele se coc intr-o atmosfera libera, ceea ce le face ca intr-un timp scurt sa se strice. Insa, utilizand echipamentele frigorifice potrivite, respiratia fructelor va fi controlata ceea ce va incetinii considerabil acel proces de coacere.

Indiferent de situatie, in momentul in care discutam despre depozitarea produselor alimentare inainte ca acestea sa fie comercializate, este esential sa fie luate in calcul cele mai eficiente solutii pentru pastrarea alimentelor proaspete. Daca alimentele nu sunt pastrate in conditii optime pe tot parcursul depozitarii, se vor deteriora datorita actiunii agentilor externi precum aerul, temperatura, umezeala sau chiar bacterii si diversi daunatori.

Printre produsele alimentare care necesita un tratament special pe parcursul depozitarii, numaram cel mai frecvent legumele si fructele.

Desi degradarea produselor alimentare precum sunt fructele sau legumele nu se poate stopa, pentru o perioada limitata, se poate incetini astfel incat sa poata ajunge pe raft si comercializate ulterior catre clientul final, in deplina siguranta. Conditiile de depozitare precum temperatura, nivelul de umiditate sau compozitia atmosferei din depozit, sunt conditii cheie care trebuie respectate astfel incat fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea.

Pentru acest lucru, exista acea solutie de depozitare in atmosfera controlata, depozitare care ajuta la incetinirea degradarii produsului, incetinind substantial procesul de coacere. Aceasta tehnica este mult mai avantajoasa si nu implica nici un fel de pericol pentru consumator. O alta alternativa care se utilizeaza destul de des, insa poate reprezenta un pericol pentru consumator, consta in utilizarea conservantilor chimici si pesticidelor. Aceasta alternativa ajuta la prelungirea duratei de viata a alimentelor, insa, nu si sanatatea oamenilor, iar pe termen lung, efectele consumarii unor astfel de alimente tratate, pot fi extrem de periculoase.

In ceea ce priveste utilizarea unor depozite si echipamente frigorifice speciale pentru prelungirea duratei de viata a fructelor si legumelor, potentialul din toate punctele de vedere, este unul urias. Cele mai importante avantaje in acest sens, sunt reprezentate de o reducere semnificativa a pierderilor post-recoltare si ajuta foarte mult la mentinerea valorilor nutritionale cat si valorilor in ceea ce priveste piata de desfacere.

Echipamentele frigorifice cu atmosfera controlata, au la baza utilizarea azotului. Practic, acest azot are rol de inlocuitor al oxigenului care in timp afecteaza alimentele. Azotul previne degradarea fructelor si legumelor in momentul in care acestea sunt expuse, incetinind atat cat trebuie procesul de oxidare. Practic nu exista nici un fel de pericol pentru sanatatea consumatorului. Nu sunt utilizate chimicale pentru conservarea alimentelor, ci astea doar sunt pastrate intr-un mediu care le face sa „imbatraneasca” mai greu.

Depozitarea pe termen lung a unei varietati de culturi, precum si transportul pe distante lungi, a permis satisfacerea asteptarilor consumatorilor in ceea ce priveste aprovizionarea cu multe tipuri de fructe si legume proaspete pe tot parcursul anului. Acest lucru este posibil numai cu utilizarea mai multor tehnologii de postrecoltare.

Acestea fiind spuse, o solutie excelenta pentru pastrarea alimentelor proaspete pentru o perioada lunga de timp, consta in utilizarea unor sisteme de depozitare in atmosfera controlata cu tehnologii Parker. Este vorba despre sistemul SmartStock.

Utilizand acest sistem, este redus continutul de oxigen dintr-un depozit frigorific, ceea ce duce automat la incetinirea acelui proces de degradare a alimentelor depozitate. Astfel, aceasta atmosfera este posibila datorita introducerii azotului intr-o concentratie ridicata, prin intermediul unui generator Parker. Ulterior, un sistem automat va monitoriza si controla valorile necesare precum concentratia de oxigent, temperatura camerei, nivelul de umiditate si RH-ul, astfel incat alimentele sa poata fi pastrate intr-o stare perfecta pe tot parcursul stocarii.

Care sunt cele mai importante avantaje ale unui sistem SmartStock?

 • Cresterea duratei de depozitare a alimentelor mai ales in ceea ce priveste fructele si legumele
 • Monitorizare continua a parametrilor de depozitare
 • Controlul automat al atmosferei de depozitare
 • Posibilitatea extinderii sistemului o data cu cresterea depozitului

In mod inveitabil, fructele si legumele cu timpul se vor strica daca nu sunt pastrate in anumite conditii, pentru simplul fapt ca asta este natura lor. Cu alte cuvinte, chiar si fructele si legumele respira si absorb oxigen si elimina dioxid de carbon. Astfel, are loc acel proces natural de coacere si maturare.

In cazul in care va numarati printre aceia care aveti o afacere in domeniul alimentar si va doriti ca alimentele dumneavoastra sa poata fi pastrate in cele mai bune conditii dar si la o prospetime maxima, depozitarea lor utilizand o atmosfera controlata, cu siguranta reprezinta solutia optima, tocmai datorita faptului ca, o astfel de depozitare incetineste procesul de coacere si maturare, oferind posibilitatea de a consuma mai tarziu, fructe si legume aromate si cu proprietati excelente. Nu uitati ca, mai devreme sau mai tarziu, fructele si legumele se pot strica chiar si in acele conditii, coacerea si maturarea lor fiind mai degraba amanta ci nu stopata, prin modificarea conditiilor atmosferice din depozit astfel incat sa se reduca procesul de respiratie al acestora.

Nu uitati nici de cel mai important avantaj, care se refera la faptul ca, prospetimea si calitatea fructelor si legumelor, nu vor fi afectate precum in cazul utilizarii substantelor chimice. Toate detaliile cu privire la atmosfera controlata dintr-un depozit alimentar, puteti gasi accesand Frigotherm.ro

 

Comentarii

comments

Continue Reading

UTILE

Gold Park oferă posibilitatea de achiziție sau închiriere de spații pentru firme în Cluj-Napoca

Avatar

Published

on

goldpark.ro

Gold Park este o agenție imobiliară din Cluj care pune la dispoziție clienților interesați posibilitatea de a închiria un spațiu potrivit pentru desfășurarea activităților din firma pe care o dețin. Pentru cei care vor să se extindă sau vor să facă o achiziție semnificativă pentru firmă pot opta pentru varianta de a cumpăra un spațiu.

Orice variantă s-ar alege este important locul în care se află sediul firmei și aspectul acesteia. Clădirea este prima impresie a clienților care calcă pragul și implicit cartea de vizită al patronului. Este un aspect important în care trebui investit și trebuie ales cu grijă.

Prosperitate și dezvoltare

Pentru o bună funcționare a lucrurilor dintr-o firmă este important ca angajații să se simtă în largul lor și să le facă plăcere să vină dimineața la muncă. Cu cât angajați se simt mai bine și mai relaxați, cu atât rezultatele vor crește și interesul și implicarea vor avea un nivel mai ridicat din partea lor.

Pentru ca o firmă să prospere sunt multe lucruri de luat în vedere, printre care și „casa” care o găzduiește. Cei de la goldpark.ro pot oferi variante diverse pentru cerințele fiecărui client pentru ca acesta să găsească spațiul perfect. Cu ajutorul acestei agenții imobiliare se economisește timp și este o grijă în minus pentru cel care deține firma. Tot ce trebuie să facă este să indice reprezentanților locația, suprafața și prețul în care vor să se încadreze și aceștia îi vor prezenta doar opțiunile care se pliază pe cerințele lui.

O clădire nouă sau renovată nu se compară cu un spațiu închis și cu pereții șterși. În primul rând clădirile pe care le pun la dispoziție cei de la Gold Park sunt noi sau recondiționate și au un aspect plăcut. Pe lângă acest aspect este importantă și siguranța angajaților și a celor care calcă pragul, așadar o astfel de clădire poate acoperi toate aceste lucruri și nu numai.

Poziționarea sediului este importantă pentru că permite sau nu accesul clienților. Dacă este aproape de centru, facilitează clienților accesul și se evită optarea pentru alegerea competitorilor de pe piață.

Cumpărare sau închiriere?

Această agentie imobiliara din Cluj pune la dispoziție ambele opțiuni. Pentru acestea, fiecare persoană ia decizia care se pliază mai bine pe dorințe și cerințe. Totuși, atunci când o persoană juridică face o astfel de achiziție există anumite avantaje și beneficii, în special în privința TVA-ului.

Taxele diferă la persoanele juridice în vederea achiziționării unui imobil și pe lângă aceste lucruri există și alte avantaje precum investițiile pentru aspectul clădirii. Atunci când deții un spațiu este mult mai avantajos să faci orice modificare, fără să fie bani aruncați degeaba, deoarece este un spațiu permanent.

Se pot aduce modificări fără grija că în cateva luni sau ani se va elibera spațiul și deținătorul firmei va fi nevoit să facă aceleași investiții în alt loc. Toate aceste aspecte sunt importante și trebuie cântărite înainte de a lua o decizie și cei de la Gold Park pot ajuta clienții cu orice informație.

Contact:

office@goldpark.ro

0770.896.896

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

Program TV3 săptămâni ago

Programul PRO TV pentru săptămâna 15 – 21 februarie 2021

Analize4 săptămâni ago

FOTO Premiera ROMANII AU TALENT, lider de audienta!

Program TV3 săptămâni ago

Program TV pentru Antena 1 în perioada 12 – 18 februarie 2021

Program TV3 săptămâni ago

Programul KANAL D pentru săptămâna 15 – 21 februarie 2021

MONDEN4 săptămâni ago

Nicușor Stan scoate la vânzare primul Penthouse al complexului Ambasad’Or Home

Emisiuni4 săptămâni ago

DUMINICA – Surpriză pentru Mihai Bendeac în cel de-al zecelea sezon iUmor!

Premieră TV4 săptămâni ago

Serialul de succes “Hercai” are premiera astăzi la Kanal D!

Documentar4 săptămâni ago

Premiera TVR 1: Documentarul „Granita mortii”, o tulburatoare istorie a frontieristilor

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

WOW KANAL D a spulberat audienta din nou! (galerie foto si cifre)

Premieră TV4 săptămâni ago

Serialul turcesc “Hercai” are premiera mâine, la Kanal D!

Emisiuni4 săptămâni ago

VIDEO Radu Ştefan Bănică a câştigat prima gală Te cunosc de undeva!

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

AUDIENŢE TV: Kanal D, lider absolut de audiență cu “Survivor România”

Emisiuni4 săptămâni ago

Ce vedete internaţionale vor urca sâmbătă pe scena Te cunosc de undeva ?

Premieră TV4 săptămâni ago

PREMIERA Astăzi începe sezonul 11 Românii au talent! Ce spune noul jurat?

Companii4 săptămâni ago

Octavian Fanea, CEO KADRA: „Intrăm în noul an cu un potențial mai mare decât în perioada ante-pandemică”

Facebook

SHOW MAGAZINE

IN Trending