sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăEVENTSPromenada Mall găzduiește a 5-a ediție, în format hibrid, a Green Tech...

  Promenada Mall găzduiește a 5-a ediție, în format hibrid, a Green Tech Film Festival, o platformă educațională locală dedicată sustenabilității

  București, 22 noiembrie 2021 – Promenada Mall invită bucureștenii la cea de-a 5-a ediție a Green Tech Film Festival, una dintre primele și cele mai ample platforme educaționale locale dedicată sustenabilității.

  Cu o expoziție interactivă despre tehnologiile verzi, scurtmetraje documentare, dar și ateliere și dezbateri în format hibrid, expoziția promovează stilul de viață durabil, conștientizarea mediului și tehnologiile verzi existente.

  Cu o prezență de 4 ani și fiind primul festival de acest gen din România, Green Tech Film combină pentru ediția din acest an o expoziție de tehnologii verzi, realizată alături și prin participarea ONG-urilor partenere, cu cea mai bună selecție de scurtmetraje despre sustenaibilitate. Festivalul începe joi, 25 noiembrie și până duminică, 28 noiembrie, cu o serie de expoziții interactive la nivelul 1 al centrului comercial Promenada Mall, dar și online pe www.greentechfilmfestival.ro.

  Pentru Promenada Mall, promovarea unui stil de viață sustenabil este o prioritate. Ne dorim să cultivăm și în rândul clienților interesul pentru gesturi atât de simple, dar care pot avea un impact puternic în comunitate. La rândul nostru, ne implicăm activ: de la dezvoltarea unei infrastructuri pentru colectarea selectivă a deșeurilor în centrul comercial, la acțiunile de reducere a plasticului și a risipei alimentare. Susținem Green Tech Film Festival pentru ca un număr cât mai mare de oameni să fie informați despre sustenabilitate într-un mod cât mai creativ și interactiv, ” declară Taisia Radu, Center Manager Promenada Mall, gazda evenimentului.

  Vizitatorii ce vor trece pragul Promenada Mall în această săptămână vor putea să descopere universul sustenabilității, de la reciclare, la grija față de mediul înconjurător. Aceștia vor putea să adopte un copac prin simpla accesare a platformei online pentru a ajuta la compensarea emisiilor de carbon, se pot informa despre risipa de hrană și despre reciclare în cadrul expozițiilor interactive, sau pot admira Poarta Sărutului realizată din doze de aluminiu, expoziție construită prin contribuția vizitatorilor care aduc doze goale. Mai mult, în cadrul Bike Cinema participanții pot să vizioneze un film în timp ce pedalează pentru a produce energie electrică.

  Nici copiii nu au fost uitați: cei mici sunt provocați să devină compozitori ai spațiului și să plonjeze în Galaxia care îi așteaptă informații noi despre sustenabilitate, alături de Alternaship, nava care se conduce prin sunete. În plus, cei mai silitori dintre copii vor fi premiați pentru fiecare răspuns corect despre mediul înconjurător la Roata Norocului.

  Iubitorii de podcasturi sunt și ei vizați, aceștia vor putea asculta și afla cele mai importante noutăți de pe agenda sustenabilității dezbătute de reprezentanți ai platformei și ai ONG-urilor. Și Promenada Mall s-a alăturat discuției, astfel că Marius Barbu, Asset Director, NEPI Rockcastle, împărtășește ascultătorilor cele mai relevante informații despre acțiunile întreprinse de grup sub conceptul #ResponsiblyTogether,  pentru a atinge neutralitatea din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon până în anul 2030.

  Ediția din acest an este un eveniment satelit al European Climate Pact – Pactului European pentru Climă. Lansat de Comisia Europeană, Pactul Climatic face parte din Pactul Verde European și ajută UE să-și atingă obiectivul de a deveni primul continent neutru din punct de vedere climatic din lume până în 2050.

  #ResponsiblyTogether

  Toate proiectele de responsabilitate socială ale grupului NEPI Rockcastle din cele 9 țări, inclusiv România, sunt comunicate sub umbrela #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună), platforma de responsabilitate socială a grupului. „Responsabili, Împreună” reprezintă angajamentul NEPI Rockcastle prin intermediul centrelor comerciale din portofoliu pentru dezvoltarea și susținerea comunităților și va reunește toate inițiativele acestora, dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului.

  Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

  Promenada Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții și respectă toate măsurile impuse de autorități. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat periodic, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

  Promenada Mall: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

  După o serie de verificări de conformitate și îmbunătățiri, Promenada Mall a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

  Petrut Nechifor - Reporter

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente