Connect with us

Life Style

PROMO EXCLUSIV | Andreea Lazăr este concurenta sexy din acest sezon X Factor!

Published

on

Andreea Lazăr, cunoscută sub numele de scenă Goddess Andreea este concurenta sexy din acest sezon de “X Factor”. Bruneta a impresionat juriul atât prin voce cât și prin felul în care arată!

Tânăra s-a prezentat în fața celor trei jurați (Delia, Cheloo și Dan Bitman) purtând o rochie transparentă, care nu ar lăsa pe nimeni indiferent. Antena 1 a realizat de curând și un promo special, în care concurenta este capul de afiș al “X Factor”. Acesta surprinde apariția pe scenă a artistei și momemntul în care membrii juriului sunt profund impresionați de ținuta provocatoare. Andreea apare foarte fericită, iar Dan Bitman pare că îi spune „da”.

Goddess Andreea a lansat în ultimii doi ani multe piese, precum “My Lover Boy”, compusă de Adi Cristescu, care a fost difuzată la Kiss FM și la Radio România Actualități. De asemenea, artista a participat la Eurovision la începutul anului cu piesa “O fi ea?'”, semnată de Roxana Andronescu (ex Spin).

Așadar, Andreea Lazăr e gata să intre în marea competiție a celui mai nou sezon de la “X Factor” și se pare că are toate atuurile pentru a câștiga premiul de 120.000 de euro, pus la bătaie de Antena 1! Pe 22 septembrie vom afla cum s-a descurcat artista și dacă va merge în etapa următoare de la “X Factor”.

Promo “X Factor” – Andreea Lazăr

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending