Connect with us

ȘTIRI

Propolis Brut

Published

on

Propolisul brut s-a dovedit, de asemenea, promițător în tratarea unei varietăți de comorbidități care sunt deosebit de periculoase pentru pacienții cu Covid-19, inclusiv boli respiratorii, hipertensiune arterială, diabet și cancer. Sunt acum disponibile produse standardizate cu propolis, cu proprietăți bioactive consistente, cum ar fi cele care conțin propolis moldovenesc neprelucrat în fagure de miere.

Având în vedere situația de urgență actuală și opțiunile limitate de tratament cauzate de pandemia COVID-19, propolisul cu miere crudă este considerată o opțiune de tratament promițătoare, sigură, ușor de administrat pe cale orală și disponibilă imediat ca supliment natural și hrană funcțională.

Lumea are nevoie de alternative sigure pentru a ajuta la reducerea impactului acestei boli mortale. Pe lângă toate măsurile preventive, propolisul se numără printre produsele naturale care sunt utilizate pe scară largă pentru a ajuta la ameliorarea bolii, deoarece sunt un tratament adjuvant pentru infecțiile cu Sars-VOC-2 și sunt în general ieftine, ușor disponibile și nu au efecte secundare.

Un alt avantaj important al remediilor naturiste, cum ar fi mierea cu propolis, este că cei care au alte probleme de sănătate sau au simptome ușoare de gripă, dar nu vor să meargă chiar acum la un cabinet medical deja supraaglomerat pot face pași simpli. Efectele bolii asupra întregului organism.

Având în vedere numărul mare de decese și alte probleme de sănătate cauzate de pandemia de Covid-19, există o nevoie urgentă de a găsi tratamente aprobate care să fie sigure și să aibă potențialul de a suprima virusul și de a ameliora simptomele infecției. Aici, propolisul este un potențial candidat pentru a ajuta la reducerea consecințelor fiziopatologice ale infecției cu Covid-19. Descopera produsele apicole pe site-ul nostru.

Facebook Comments Box

Agenția cu peste 13 ani de experiență în creșterea afacerilor online ale partenerilor noștri. Serviciile noastre SEO includ optimizări pentru căutările pe Google, SEO pe fiecare pagină a site-ului, link building, cuvinte cheie, strategie și rapoarte.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending