Proprietarii de domenii online vor plati anual o taxa de reinnoire - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Proprietarii de domenii online vor plati anual o taxa de reinnoire

Published

on

Proprietarii de domenii online ”ro” vor plati si o taxa anuala de reinnoire, in afara de cea de inregistrare, al carei cantum va fi stabilit de Ministrul pentru Societatea Informationala la propunerea Registrului naţional RoTLD din ICI Bucureşti, scrie Agentia Mediafax.

Taxa anuală de înregistrare şi reînnoire al unui nume de domeniu «.ro» se stabileşte, la propunerea Registrului, prin ordin al ministrului pentru Societatea Informaţională. Data de la care se va percepe această taxă pentru numele de domenii nou înregistrate este data publicării în Monitorul Oficial a ordinului. Pentru numele de domenii existente înregistratorii au obligaţia reînnoirii acestora în termen de maxim 3 luni de la data publicării ordinului în Monitorul Oficial. Pentru numele de domenii înregistrate în ultimele 24 de luni, reînnoirea se face în momentul în care dreptul de folosinţă a numelui de domeniu este egal cu 24 luni”.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending