Connect with us
Reclame

Redacţia RADAR DE MEDIA a hotărât să mai acorde un premiu la Gala PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2015, eveniment ce va avea loc în dată de 30 septembrie 2015, la Hotel Marshal Garden din Bucureşti.

Este vorba de marele premiu al galei care se va acorda omului media al anului; vedetelor de televiziune (jurnalişti, actori, vedete din zona showbizz) care s-au remarcat în anul 2015 pe micul ecran prin producţiile pe care le-au prezentat, implicări în diverse proiecte media etc.

Votarea va începe la data de 1 septembrie 2015 (ora 00:00) şi se va încheia în ziua galei pe data de 28 septembrie, ora 24. 

Nominalizările vor veni din partea cititorilor noştri printr-un comentariu la finalul acestui articol sau pe e-mail la adresa: contact[@]radardemedia.ro sau pe social media. Propuneri pentru nominalizări la acesta categorie se pot trimite până la sfârşitul lunii, mai exact până la data de 30 august 2015 (ora 24). Exemplu de nominalizare: Pavel Bartos (prezentator al show-ului Dansez pentru tine PRO TV) sau Simona Gherghe (prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1).

Redactia RADAR DE MEDIA va desemna 10 nominalizari pentru votare tinand cont si de propunerile venite de la cititori.

De asemenea vă rugăm să detaliaţi şi motivul propunerii dvs! Se vor lua în calcul doar oameni din media, care au avut activităţi în anul curent.

Poll-ul pentru votare va fi construit pe baza propunerilor dvs şi a Redactiei. Acesta va fi lansat pe data de 1 septembrie. 

Votarea pentru desemnarea celor 15 câştigători ai Galei PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2015 este deschis şi va fi închis în ziua evenimentului pe 30 septembrie 2015, link pentru votare, aici!

Premiile RADAR DE MEDIA sunt singurele premii din media acordate de o publicaţie online, competiţia a ajuns la cea de-a şasea ediţie. Vezi toţi câştigătorii din : 2010, 2011, 2012, 2013 si 2014

Pentru parteneriate/sponsorizări sau alte forme de colaborare pentru GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA vă rog să ne contactaţi prin e-mail: contact[@]radardemedia.ro . 

 

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2015, este un eveniment produs de RADAR DE MEDIA .

logo_radardemedia

Gazduit de Hotel Marshal Garden Bucharest

LOGO HOTEL MARSHAL GARDEN

Hotel Marshal Garden Bucharest este unul din cele mai luxoase hoteluri din capitala. (Calea Dorobantilor, Nr.50B)

Galerie – Selectie foto de la Galele PREMIILOR RADAR DE MEDIA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending