Connect with us

Anchetă

Prostie pe datorie, o anchetă semnată de Paula Herlo, la România, te iubesc!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Paula Herlo prezintă duminica aceasta, de la 18:00, la România, te iubesc!, ancheta Prostie pe datorie, despre risipa fondurilor europene și modul în care se face administrație în România.

Țara noastră trebuie să demonstreze Europei că va livra într-un an ce n-a reușit în șapte. Doar jumătate din cele 24 de miliarde de euro au ajuns în comunitățile de aici, într-o demonstrație de forță a autorităților. Chiar dacă banii de la Uniunea Europeană există, România se uită impasibilă de la distanță: prea multă birocrație, prea multe controale, prea mare bătaie de cap.

„30 de miliarde de euro oferă UE României în următorul exercițiu financiar 2021-2027. Deși negocierile s-au încheiat la sfârșitul anului 2020, Programele Operaționale au fost aprobate abia anul acesta, așa că pornim în cursa atragerii de fonduri europene cu doi ani întârziere. Avem și experiență în zona asta: zece miliarde de euro încă nu au fost atrase de țara noastră care, altfel, trebuie să închidă toate șantierele până la sfârșitul anului viitor. Multe dintre ele sunt la stadiu de până la 10% implementare, drept urmare pierdem și ce am reușit să atragem. Pare o uriașă concurență între autorități în a-și demonstra incompetența și lipsa de interes”, a spus Paula Herlo.

Miliarde de euro se vor întoarce la Bruxelles, în condițiile în care România are mari probleme de infrastructură, iar calitatea vieții nu a crescut prea mult în ultimii ani.

Toate detaliile anchetei, duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending