Connect with us

ALL MEDIA

Protest: Agerpres a trimis Ambasadei SUA o scrisoare deschisă pe tema lipsei acreditarii jurnaliştilor agenţiei în timpul vizitei Victoriei Nuland la Bucureşti

Redactia Radar de Media

Published

on

Unite la Bucureşti o scrisoare deschisă pe tema lipsei acreditarii jurnaliştilor agenţiei la evenimentele prilejuite de vizită la Bucureşti a Victoriei Nuland, asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al Secretarului de Stat american. ” Agerpres este principala sursă de informare a României pentru străinătate” şi “cea mai mare agenţie de presa din România”, se arătă în scrisoarea deschisă.

“Agenţia naţională AGERPRES îşi exprima regretul fata de maniera în care a fost tratată, fata de alte instituţii media din România, în ceea ce priveşte participarea jurnaliştilor noştri la cele două evenimente organizate de Ambasada SUA, prilejuite de vizita în România a doamnei Victoria Nuland, asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al Secretarului de Stat american”, se arătă în scrisoare, citata de mediaaddict.ro.

“Agenţia naţională AGERPRES (…) nu a fost acreditata la întâlnirile doamnei Victoria Nuland cu jurnaliştii şi cu organizaţiile neguvernamentale din ţară, deşi din partea noastră au fost întreprinse toate demersurile necesare în acest sens. În schimb, am constatat, din relatările altor colegi din mass-media, că au participat şi au fost acreditate la aceste evenimente alte organizaţii şi persoane din mass-media, cărora nu le negam importanta şi utilitatea”, subliniază reprezentanţii Agerpres.

“Cu speranţa ca omisiunea invitării şi acreditarii jurnaliştilor instituţiei noastre s-a produs dintr-o regretabila eroare, ne exprimăm convingerea că veţi aprecia în continuare profesionalismul şi obiectivitatea demonstrată de AGERPRES atât de-a lungul timpului, cât şi cu ocazia specială a vizitei doamnei Nuland la Bucureşti.”, incheie sursa citata.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending