Connect with us

EVENTS

NEMULTUMIT | Moise Guran protestează pentru că deşi a fost condamnat, Victor Piţurcă este în continuare selecţionerul Naţionalei

Published

on

Reclame

Moise Guran, realizatorul emisiunii “România în Direct” de la Europa FM, va prezenta începând de luni, 10 iunie, timp de o săptămână, ştirile din Sport de la jurnalul orei 13. 

Este o formă inedită de protest faţă de lipsa unei măsuri în cazul lui Victor Piţurcă, dar şi un pariu pierdut în faţa redactorului şef al departamentului Sport de la Europa FM.

Discuţiile contradictorii pe care cei doi le-au avut în legătură cu reacţia lui Victor Piţurcă în cazul în care ar fi fost condamnat în Dosarul Valiza, s-au încheiat cu un pariu.

Pe de-o parte, Moise Guran a susţinut cu tărie că dacă Victor Piţurcă va primi o condamnare definitivă, dar cu suspendare în “Dosarul Valiza”, acesta se va retrage de la Echipa Naţională sau va fi demis. “O persoană condamnată definitiv nu poate reprezenta culorile naţionale. În plus, o condamnare penală creează obligaţia morală şi juridică a Federaţiei Române de Fotbal de reziliere a contractului selecţionerului, indiferent de clauzele acestuia” îşi motivează Moise convingerea.

De cealaltă parte, redactorul şef al departamentului Sport, Luca Pastia, cel cu care Moise a făcut pariul, spune că a fost sigur de la bun început că el îl va câştiga. “M-a apucat râsul când am auzit ce scenarii SF are Moise, el a uitat în ce ţară trăieşte!

Pariul a fost cel care a pus capăt discuţiei şi a fost propus chiar de Moise Guran:”Gata! Uite cum facem, dacă nu-l dau afară şi nu-şi dă demisia, eu prezint ştirile din Sport o săptămână!

Nu va fi o săptămână uşoară pentru Moise. “Am crezut că un condamnat nu poate conduce Echipa Naţională, acum sunt eu condamnat să prezint ştirile din Sport. O să vin mai devreme la radio, pe lângă emisiune, voi avea de pregătit şi ştirile. Nici nu am experienţă la capitolul ăsta, dar cred că o să fac faţă cu bine…O să am doar 10 minute la dispoziţie, după jurnalul de la ora 13, să-mi trag sufletul şi să încep, apoi, România în Direct. Am fost un naiv, acum trebuie să plătesc!” concluzionează Moise.

Moise Guran intră în direct cu ascultătorii Europa FM de luni până vineri, de la 13.30 la 14.00, la România în Direct.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending