Connect with us

A-Z NEWS

Provident lansează la nivel național o nouă campanie promoțională

Published

on

Reclame

Provident Financial România a lansat astăzi  campania promoțională “Împrumutul pentru o vară pe cinste” adresată clienților noi și existenți, prin care, până în 24 august, compania le oferă tuturor celor care iau un împrumut posibilitatea de a câștiga prin tragere la sorți 10 premii săptămânale în valoare de 1.500 de lei fiecare, se arată într-un comunicat de presă primit de la McCann PR.

Clienții companiei sunt în general persoane cu venituri medii, cu vârste cuprinse între 21 și 55 de ani, care doresc să împrumute sume mici pentru nevoi specifice, pe care să le poată restitui fără a se împovăra, în rate potrivite propriilor posibilități. Valoarea medie a împrumuturilor emise de companie este de circa 1.500 de lei pe perioade de până la un an. Provident are acum peste 300.000 de clienți activi în România.

Promoția face parte din campania de repoziționare a Provident Financial România, începută anul trecut, prin care compania urmărește consolidarea unui brand puternic în domeniul financiar, adresat persoanelor care doresc să își asigure un nivel mai bun de trai, dar care nu au întotdeauna la îndemână resursele necesare pentru a transforma o ocazie într-o poveste frumoasă.

Provident este prima instituţie financiară din România care oferă serviciul opțional de gestionare la domiciliu a unui împrumut, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor.

Compania are acum peste 850 de angajați și colaborează cu peste 4.200 de agenţi independenţi în 80 de orașe din țară.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la contact(a)radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending