Psihoterapia cu ajutorul lui Daniel Ivan
Connect with us

ADVERTORIALE

Psihoterapia cu ajutorul lui Daniel Ivan – pentru o fundație bună în orice aspect al vieții

Published

on

psihoterapeut bucuresti daniel ivan

Primul pas spre vindecare și obținerea vieții pe care ne dorim să o trăim este conștientizarea. Psihoterapia ar trebui integrată în viața tuturor, însă în România nu este încă îmbrățișată pe deplin. Unele din principalele probleme cu care se confruntă oamenii din această țară sunt anxietatea și depresia. Motive sunt multe, dar toate își au rădăcinile în probleme interioare nerezolvate. Daniel Ivan este psihoterapeutul pe care te poți baza oriunde te-ai afla, chiar și în afara țării. Iată ce trebuie să știi despre ședințele de psihoterapie online oferite de acesta.

Psihoterapia online

Dacă nu ai posibilitatea de ajunge la acest cabinet psihologie Bucuresti atunci terapia online este varianta potrivită. Ai nevoie de o conexiune puternică la internet, căști și un device cu o calitate acceptabilă a imaginii video. Poți conversa cu psihoterapeul Daniel Ivan prin Skype, Facebook messenger sau Whatsapp.

Psihoterapia online este o variantă mai flexibilă în caz că ai o viață ocupată sau ai anxietate de a fi prezent în cabinetul unui psihoterapeut. Fiind în confortul casei, în timpul ședințelor, vei reuși să te relaxezi mai mult și să vorbești mai deschis. Chiar și cei din afara țării pot apela la ajutorul psihoterapeutului Daniel Ivan. Să fii departe de casă și familie te poate duce în situații spiralate de depresie și anxietate și este perfect normal. Psihoterapia online are avantajul de a fi mai pliabilă pe programul tău, fiindcă scapi de deplasări către cabinet. În plus, să fii într-o țară străină și să ai un psihoterapeut ce-ți împărtășește cultura, limba, obiceiurile, duce la un mai mare sentiment de înțelegere și confort. Pe danielivan.ro afli mai multe despre acest aspect.

Daniel Ivan se ocupă, printre altele, de terapie cognitiv-comportamentală. Procesul cognitiv se referă la orice se petrece în interiorul minții noastre cum ar fi memoria, atenția, gândirea, raționamentul etc. Terapia cognitivă are ca scop identificarea gândurilor și convingerilor disfuncționale, ce se află la nivel de conștiință. Astfel, viața pacientului va fi îmbunătățită odată ce își “resetează” anumite tipare bine înrădăcinate ce îi stagnează potențialul.

Terapia comportamentală se referă la acțiunile pe care le avem și reacții. Această formă de terapie ajută la relaxarea minții și corpului, astfel încât pacientul să reflecte și să ia decizii în plină cunoștință a ceea ce se întâmplă în jurul său. Combinând cele două forme de terapii rezultă un instrument puternic de tratare a diverselor tulburări și a stresului psihologic.

Descoperă mai multe despre Daniel Ivan și metodele de terapie de pe danielivan.ro.

Contact:

0761.600.020 contact@danielivan.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending