Connect with us

Premieră TV

Psych, sezonul 5 in premiera la Universal Channel

Redactia Radar de Media

Published

on

Marți, 6 mai, de la ora 17:00, la Universal Channel începe, în premieră, un nou sezon al serialului comic de acțiune Psych.

În sezonul cu numărul 5, ne reîntâlnim cu Shawn Spencer, tânărul consultant al poliţiei care îşi foloseşte atât de bine puterea de observaţie pentru a rezolva diverse cazuri, încât detectivii din jur cred că are puteri de medium; şi el face tot posibilul pentru a-i lăsa să creadă asta.

În noul sezon, Shawn Spencer și amicul lui, Burton ‘Gus’ Guster, anchetează un caz de răpire care scoate la iveală rivalitatea dintre două bande și încearcă să afle misterul din jurul morții misterioase a unui dansator de step. De asemenea, cei doi pornesc într-o cursă contracronometru pentru a da de urma unei femei răpite de vechiul lor adversar, Mr. Yin. Atunci când identitatea acestuia este, în sfârșit, descoperită, depinde numai de Shawn și Gus să rezolve acest caz, în ultimul episod al sezonului 5.

În serialul Psych joacă James Roday (“The Dukes of Hazzard”), în rolul consultantului poliției Shawn Spencer și Dulé Hill (“The West Wing”), care îl interpretează pe cel mai bun prieten al lui Shawn Gus. Corbin Bernsen (“Kiss Kiss Bang Bang,” “L.A. Law”) apare în rolul tatălui lui Shawn, care nu este deloc mulţumit de talentul fiului său, deşi el este cel care, în mod ironic, i-a cultivat fiului său puterea de observaţie în copilărie.

În primul episod al sezonului 5 din Psych, Shawn și Gus pornesc în căutarea fiicei unui om de afaceri important și, astfel, sunt prinși între două bande rivale ale Triadei Chineze. Într-un alt episod, după ce o femeie este găsită moartă din cauza unui tub cu pastile suspecte, Lassiter și Gus, care urmează împreună un curs de step, încearcă să afle identitatea ucigașului. În cel de al treilea episod, Shawn și Gus vor fi implicați într-un caz în care un avocat cu probleme de sănătate pretinde că asistenta lui a fost răpită de extratereștri!

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending