EFECTUL BADEA! Publicitarul Bogdan Naumovici: "Mai multi clienti si-au retras bugetele de media de pe Antena 3, in urma isteriei lui Mircea Badea" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

EFECTUL BADEA! Publicitarul Bogdan Naumovici: „Mai multi clienti si-au retras bugetele de media de pe Antena 3, in urma isteriei lui Mircea Badea”

Published

on

Bogdan Naumovici, seful agentiei de publicitate 23 Communication Ideas, ce face parte din grupul Leo Burnett, lasa, vineri, de inteles ca iesirile lui Mircea Badea din ultima vreme au determinat mai multe companii sa-si retraga publicitatea de la Antena 3.

NOU VIDEO “Badea vs motociclisti – Secventa care supara rau propaganda”

 

Pe Facebook, Naumovici apreciaza ca acesta este motivul pentru care un clip in care Mircea Badea ameninta cu bataia si ii dorea moartea unui motociclist a fost retras de pe YouTube. Naumovici nu precizeaza care ar fi clientii de publicitate respectivi, noteaza Hotnews.

Bogdan Naumovici, pe Facebook

  • „Dupa ce mai multi clienti si-au retras bugetele de media de pe Antena 3, in urma isteriei lui Mircea Badea, filmul in care ameninta cu bataia si ii dorea moartea unui motociclist a fost retras de pe YouTube. Realizez acum pentru cine a fost creata expresia „canal de televiziune”. Pentru Antena 3.”

 

VIDEO Scandalul dintre Mircea Badea si motociclisti a adus prejudicii postului Antena 3

mircea badea in gura presei 2 mircea badea in gura presei 4

 

Foto Credit (subsol): captura Antena 3

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending