Connect with us

ALL MEDIA

Publika interpretează piesa aniversară a 11 ani de ProTv Internaţional, “Oriunde în lume”

Redactia Radar de Media

Published

on

La aniversarea a 11 ani, pe 29 aprilie, ProTv Internaţional le face un cadou telespectatorilor săi pe care îi celebrează într-un mod cu totul special.

 

“Românii Unul şi Unul” aflaţi departe de casă vor putea urmări la ProTv Internaţional, începând de vineri, o piesă şi un videoclip create în exclusivitate pentru ei.

Cu totul diferită de piesele aniversare de până acum, “Oriunde în lume” este interpretată de solistul vocal al trupei Publika, Ionuţ Ruscior, pe versuri compuse special de Florin Busuioc şi muzica semnată de Compania Chainsaw Audio (Marius Lefterache, Andrei Ciubuc, Ştefan Crişan).

Ionuţ şi-a intrat foarte repede în rolul de narator al poveştilor de succes create de români peste tot în lume şi, ajutat de prezentatoarele ProTv Internaţional Dana Rogoz, Monica Dascălu şi Julia Jianu, care au apariţii speciale în videoclip, el face o călătorie virtuală în toate oraşele importante din lume unde locuiesc români.

Videoclipul produs în exclusivitate pentru ProTv Internaţional poartă semnătura, în calitate de producător executiv, a lui Ştefan Hillerin, iar regia este semnată Bogdan Jianu.

Aflat la prima colaborare cu ProTv Internaţional, Ionuţ Ruscior este încântat de cooptarea sa în campania aniversară de 11 ani, creată şi dedicată celor care fac cinste României, oriunde s-ar afla şi speră ca această piesă să devină hit.

“Oriunde în lume” este mai mult decât un imn, o piesă aniversară. Este o onoare pentru mine că ProTv Internaţional mi-a propus acest proiect muzical şi consider că este un succes personal să particip la o campanie dedicată marilor români.”, declară Ionuţ.
În montajul videoclipului, atât Dana, Monica şi Julia, cât şi telespectatorii ProTv Internaţional vor avea întâlnire cu multe celebrităţi româneşti ale căror poveşti de succes au fost expuse pe larg de postul TV în emisiunea “Români de succes”.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending