Punct controversat » Chiajna a obţinut un 1-1 la Constanţa cu un gol din ofsaid şi un penalty neacordat Viitorului - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Punct controversat » Chiajna a obţinut un 1-1 la Constanţa cu un gol din ofsaid şi un penalty neacordat Viitorului

Published

on

Concordia Chiajna a reuşit să îi smulgă un punct Viitorului, scor 1-1, dar constănţenii au fost dezavantajaţi clar de arbitraj.

Echipa lui Ilie Stan a deschis rapid scorul la Constanţa, marcînd prin Silviu Pană în minutul 4. Belu a şutat de la 25 de metri direct în transversală, mingea a revenit la căpitanul ilfovenilor, care, după ce l-a luat la ţintă pe Buzbuchi, a reluat în plasă din a doua încercare. Gol şi 1-0 pentru Chiajna, dar tuşierul Cristi Nica n-a observat poziţia evidentă de ofsaid în care se afla Pană.

 

 

Wellington putea majora diferenţa trei minute mai tîrziu, dar Buzbuchi a avut o primă paradă de excepţie şi a păstrat diferenţa de pe tabelă. Jocul s-a aglomerat la mijlocul terenului, următoare ocazie venind abia pe final de repriză, cînd Dică l-a găsit în poziţie ideală pe Alibec, dar acesta a reluat pe lîngă poartă.

În minutul 57, Chiţu a şutat de la marginea careului, mingea l-a lovit pe Ghionea, în mînă, dar Teo Crăciunescu şi asistentul Cristi Nica n-au observat gestul fundaşului Chiajnei. Viitorul a răbufnit însă un minut mai tîrziu, cînd a profitat de gafa lui Ghionea şi l-a lobat din foarfecă pe Cobrea pentru 1-1.

Acelaşi Alibec putea păstra toate punctele în Dobrogea, dar a ratat inexplicabil singur cu portarul. Puţanu a fost eliminat în penultimul minut al partidei, dar n-a mai contat.

Advertisement

Echipe de start:

Viitorul: Buzbuchi – Bălaşa, Puţanu, Larie, Toşca – Lazăr, Benzar – G. Iancu, N. Dică, Chiţu – Alibec
Antrenor: Cătălin Anghel

Rezerve: Vîtcă, Turcu, Ţîru, Gavra, Cl. Herea, Vaştag, Cîrstocea

Concordia: Cobrea – Belu, Ghionea, Leca, Bambara – Paraschiv, Ispir – Popovici, S. Pană, Zuluf – Welington
Antrenor: Ilie Stan

Rezerve: G. Iancu, Fl. Ilie, Simion, Ciupitu, Ibric, Stan, Damian

Arbitru: Teodor Crăciunescu
Asistenţi: Cristian Nica, Alexandru Cerei

GSP

 

Advertisement

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending