Connect with us

Muzica

Puya și Andra lansează „Dorul”, cea mai nouă piesă în colaborare cu GUZ

Published

on

Reclame

Cine nu suferă de dor acum? Când suntem izolați în case, departe de părinți și prieteni, când nu putem să ne vizităm, să ne îmbrățișăm, să ne atingem? Este un chin pe care alții nu-l înțeleg cum îl înțelegem noi când spunem „Dorul”. Puya, Andra și Guz și-au unit forțele și au creat o piesă care poate fi coloana sonoră a sentimentului actual, în vremurile în care mângâierile sunt arme, iar absența este dovadă de iubire.

Single-ul „Dorul” este un amestec de pop și rap, cu influențe folclorice și referiri la istorie și tradiții. Vocea Andrei îndulcește refrenul, iar povestea impresionantă din strofe e spusă pe ritm de rap de Puya și Guz, în stilurile lor caracteristice. Artiștii s-au întâlnit în studio înainte de criza actuală, fără să se gândească la faptul că este probabil ultima oară când se reunesc pentru o lungă perioadă de timp și printre ultimele săptămâni în care viața se mai desfășoară cum eram obișnuiți. Videoclipul piesei a fost filmat pe perioada stării de urgentă, respectând condițiile de siguranță impuse.

„Dorul este o piesă la care cred că vor vibra sufletele românilor, mai ales acum când au trecut atâtea săptămâni, ba chiar și sărbători importante, iar noi tot nu ne-am revăzut părinții. Nu aș fi crezut că o vom lansa într-o criză ca cea pe care o trăim acum și că piesa va căpăta aceste semnificații”, a spus Andra.

Cred că acum mai mult ca niciodată românii au nevoie de unire. Acum, când au trecut peste 100 de ani de la Marea Unire, noi suntem mai dezbinați ca niciodată. Împărțiți de Social Media sau mii de km în diverse grupulețe, uităm că avem același sânge, vorbim aceeași limbă, avem aceeași tradiție și suferim cu toții de același dor de casă! Piesa este un apel la unitate! Ca în celebra poezie folclorică românească, unu-i moldovean, respectiv Guz, altul e muntean, adică Puya, și altul ardelean, respectiv Andra.

„E timpul să fim mândri că suntem români. Piesa este bonus track al albumului „Aventurile Domnului Puy(a)”, lansat în decembrie anul trecut, și este compusă de către Mahia Beldo. Una dintre puținele co-productii dintre două case de discuri total independente, Scandalos Music și Andra Records. Acum, în anul 2020, e timpul să dăm generației noi din experiența acumulată în cei 20 și ceva de ani de munca și să întindem o mană celor care sunt la început de drum.”, a mărturisit Puya.

„M-am bucurat când Puya mi-a propus să colaborăm și am putut să contribui cu textul meu și vocea mea la o piesă foarte sinceră și dureroasă despre originile noastre”, a completat GUZ.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending