Connect with us

Emisiuni

Puya și Melinda vin să gătească la Chefi la cuțite

Ilona Brezoianu jurizează jocul de amuletă

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Cel mai urmărit cooking show din România, Chefi la cuțite, vine în seara aceasta la Antena 1, de la ora 20:30, cu multe surprize în ringul preselecțiilor pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. 

Printre cei care vor găti diseară pentru cei trei jurați se numără concurenți cu experiență gastronomică remarcabilă, dar și participanți care îi vor surprinde pe maeștrii bucătăriei cu apariția lor în platoul Chefi la cuțite. Puya și Melinda vor face echipă la bancul de lucru, pregătind niște farfurii menite să-i cucerească pe Chefi. ”Am gătit prima oară la 15 ani, în sensul că am hrănit toată familia. Și de-atunci gătesc aproape zilnic”, povestește Melinda. ”De-atunci nu s-a mai oprit!”, completează Puya. Cum se vor descurca cei doi în bucătărie și ce verdict vor primi din partea Chefilor telespectatorii vor afla în ediția show-ului culinar difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

Tot în ediția de diseară, jocul pentru amuletă se anunță plin de suspans, cel de-al patrulea Chef care intră în arena competiției fiind Florin Ivan. ”Am mai gătit alături de Sorin Bontea la emisiunea Titani la cuțite și am fost în echipa lui. Dar cu toți trei împreună nu am mai gătit – și mai ales în această formulă, în care suntem rivali”, a declarat Chef Florin Ivan.

Până acum, Cătălin Scărlătescu este deținătorul a două amulete – iar în seif a fost depozitată una singură. Câștigătorul din această seară va fi ales de către o invitată pregătită pentru o degustare specială: Ilona Brezoianu vine să analizeze preparatele Chefilor. La cine va ajunge amuleta după provocarea dificilă a Ginei Pistol telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite de diseară.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending