Connect with us

Reality Show

Quiz-show cu om la apă, în „Microbist de România” la TVR 1

Published

on

Foto Credit: TVR

            Cei zece concurenți trebuie să dea dovadă de cultură generală (și punctuală!) din lumea fotbalului, dar trec și printr-o probă practică – cea a loviturilor de pedeapsă. Tudor Furdui e stăpânul fluierelor și miercuri, 9 iunie, de la ora 22.00, la TVR 1.

 

 

Distracția de la capătul lumii continuă cu un nou episod al show-ului dedicat celor mai înfocați suporteri, prezentat de Tudor Furdui. Lupta pentru puncte devine tot mai strânsă, iar concurenții își dau Bacalaureatul în fotbal – teorie și practică. Cine îl pică… pică și din barcă! Totul se întâmplă la „Microbist de România”, pe 9 iunie, de la ora 22.00, la TVR 1.

 

Episodul 7 al reality-show-ului ce îi pune față în față pe cei mai mari fani ai celor mai iubite zece echipe de fotbal din țară, aduce concurenților noi probe pline de suspans, iar telespectatorilor, noi motive de bună dispoziție, emoție și amuzament. Primul quiz-show acvatic e proba individuală din episodul de miercuri seară, o probă la care pe cei zece microbiști îi trec toate apele… la propriu! În mijlocul oceanului, unde nu există Google, concurenții sunt provocați să răspundă la întrebări despre meciuri sau antrenori celebri, despre parcursul echipelor pe care le susțin, perioadele lor de glorie, jucători sau penalty-uri rămase în istorie. Știi fotbal – ești campion. Ai greșit răspunsul – ești aruncat la pești. Cine reușește să rămână uscat după acest test, pleacă mai departe și cu punctele ce îl apropie de titlul de „Microbist de România”.

 

La proba pe echipe, „Penalty PlayStation”, regula e simplă: fiecare jucător trage trei lovituri de pedeapsă spre (uneori și în) poarta apărată de un concurent din echipa adversă, iar apoi locurile se schimbă și urmează trei noi lovituri. Echipa câștigătoare ia toate punctele și le împarte în mod egal între jucătorii ei.

 

Competiția e încă departe de a-și desemna învingătorul, iar tabela de marcaj se poate schimba drastic de la o ediție la alta. Și chiar dacă experiența trăită în paradisul din Maldive leagă prietenii de durată, cei zece suporteri nu au uitat că doar unul dintre ei va deveni „Microbist de România”. Fiecare luptă să fie el cel care se va opri pentru câteva zile de vis la Istanbul, unde va avea ocazia să vadă sabia lui Ștefan cel Mare. Cine reușește să se apropie de linia de finish și să câștige punctele în acest episod „Microbist de România” aflăm miercuri, 9 iunie, de la ora 22.00, la TVR 1.

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending