Connect with us

Life Style

Rachel Reed lanseaza prima sa piesa cu versuri in limba romana – “Nu incerca”

Avatar

Published

on

Dupa ce single-urile “My Fairytale” si “Different sound” au fost difuzate la posturi radio din Liban, Turcia, Cipru, Portugalia, Rachel Reed lanseaza prima sa piesa cu versuri in limba romana – “Nu incerca”.

Piesa “Nu incerca” este compusa de catre Ioan Mircea Prusan si Silvia Ioana Teodorescu si vine cu o schimbare de stil muzical pentru tanara artista, de la piesele cu beaturi house la single-ul “Nu incerca”, o piesa R&B, cu influente ale muzicii irlandeze.

“Piesa am scris-o alaturi de Mircea Prusan si Sarah la studioul Havanna Music. Treceam printr-o perioada, sa zicem, dificila. Mesajul piesei este legat mai mult de respectul de sine, de faptul ca atunci cand o relatie sau o legatura cu cineva se epuizeaza nu ar trebui sa trecem prin infern pentru a o pastra. Oricand de trist ar parea pe moment, cand constientizezi ca nu exista solutionare trebuie sa faci alegerea potrivita pentru tine”, declara Rachel Reed.

Artista a cantat in cadrul turneului NRJ Music Tour 2013, cel mai important eveniment muzical din Liban. Rachel Reed a urcat pe aceiasi scena alaturi de Loreen, Macklemore & Ryan Lewis si Carlprit.

Mai mult, artista a colaborat cu dj-ul si producatorul portughez Nicky Mei pentru single-ul “Destiny”, piesa ce a intrat in playlisturile posturilor radio din Portugalia.

RachelReed

Sursa foto: Cat Music

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending