Connect with us

LIFE STYLE

Radhu a revenit cu un nou videoclip la piesa „Con Tanto Amor”

Published

on

Simpaticul solist român de muzică cumbia a revenit în țară după ce a colindat America latină și i-a încântat pe argentiniei cu vocea lui. Radhu a revenit și cu o piesă nouă la care a filmat un videoclip pe măsură. Acesta se numește „Con Tanto Amor” și face parte dintr-o trilogie despre care solistul ne-a povestit mai multe.

Radhu sau pe numele său adevărat Radu Dobriceanu s-a întors de o luna din Argentina pentru a lansa videociplul piesei „Con Tanto Amor” cu care s-a prezentat pe la diverse emisiuni.

 

„Piesa face parte de pe discul lansat în pandemie care a ajuns în Bilboard, abia anul acesta am reușit să-l aducem pe piață pentru că nu se mai produceau CD uri fizic pentru că a fost închisă fabrica din cauza pandemiei. Era doar digital în magazinele online. Trebuie să-i fac o lansare, mai am de promovat piese de pe el și-l exploatăm la maxim. A doua piesă de pe album se numește „Con tanto amor”-Cu atâta dragoste”, este o melodie la care am lucrat cu producătorii lui Luis Fonsi și ai Gloriei Estefan. Vorbesc de Toni Cortez, un producător, trompetist, care a cântat cu cei mai mari artiști din industria asta muzicală, am avut ca percuție băieții de la formația Rafaga și ideea de versuri îmi aparține însă au fost scrise de băiatul Laurei Zapata, Patricio Sodi. Mi-au plăcut mult și probabil că vom mai colabora și altă dată. Este un fel de trilogie a iubirii. Am început cu „Puro amor”, acea dragoste la care toată lumea visează, acel ideal, pe care ți-l imaginezi perfect, divin, te duce cu gândul că dragostea este ca în visuri, un ideal, te duce spre divinitate. După care, a două piesă, „Con tanto amor”, pe care o promovez acum se traduce „cu atâta dragoste”. În momentul în care dragostea respectivă este împlinită și ești mai fericit decât tu credeai, visai în prima parte în „Puro amor”. Și atunci nu mai este așa, melancolică, este un pic mai caliente, mai în foc, pentru că ești în culmea fericirii, ești fericit, împlinit. Și pentru că era piesa de foc și cu multe trompete latino, te ardea, orecum. Și atunci ca să răcorim urechea, am venit cu o ploaie metalică, o chitară electrică, să ne aducă un pic în zona de rock. E important soundul, trebuie să creezi soundul ca și o imagine. Trebuie să-l vezi. Următoarea piesă va fi o baladă, tristă, „Sin tu amor”-Fără dragostea ta”, în momentul în care ai pierdut dragostea respectivă și îți dai seamă că valorează mai mult când nu o mai ai. Ăsta i mesajul. Cu o persoană poți să trăiești mai multe sentimente, mai multe feluri de a iubi”, a povestit Radhu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending