Connect with us

ALL MEDIA

Radio 21 va invita la ce mai mare petrecere de pe litoral – Liberty Parade

Published

on

Raoul Russu a.k.a DJ Raoul pregăteşte piese noi pentru cea de-a 11-a ediţie LIBERTY PARADE  „brandul cel mai longeviv de evenimente de muzică electronică din România”, pe scena căruia va reveni la pupitrul de DJ.

DJ Raoul, unul dintre primii DJ din România care a abordat stilul house, îşi aminteşte cu plăcere de primul eveniment din seria LIBERTY PARADE la care a participat:

„De fiecare dată m-am simţit extraordinar la Liberty. Totuşi, primul, cel de la Vama Veche, mi-a rămas ca o frumoasă amintire. Atunci eram rezident în La Mania şi am plecat din Constanţa spre Vamă, iar, când m-am apropiat de locaţie, nu am avut unde să parchez, motiv pentru care am parcat în sanţ. Noroc că aveam un Jeep şi a trebuit să merg 1 km pe jos cu geantă foarte grea, plină de vinyl-uri. Cred că a fost primul eveniment la care am pus muzică în faţa a câteva mii de oameni. Mi se pare că atunci am pus mai mult de o oră (alt motiv de bucurie)”.

Pentru Liberty Parade 2011, unde sunt aşteptaţi peste 70.000 de oameni, DJ Raoul pregăteşte un set dinamic, cu piese noi, „una poate chiar în primă audiţie”.

Fanii LIBERTY PARADE sunt aşteptaţi la o noapte nebună de dans pe cele mai tari vibraţii şi ritmuri electronice, sâmbătă, 30 iulie 2011, pe plaja dintre Venus şi Saturn.
Caravana sună adunarea la Olimp, la ora 16:00, unde, în cele 3 camioane ce vor merge către Liberty Parade Arena vor mixa: Cristi STANCIU & Matteo, Claudio CRISTO, Bogdan POPOVICIU & DJ Xander; DJ DARK, Mahony, Proof, Marika şi  Rhadow. Cea mai mare manifestare de forţe dance din România ce porneşte seara pe scena LIBERTY PARADE de pe plaja dintre Venus şi Saturn îl are ca invitat special în acest an pe SHARAM.  Sunt pregătiţi să electrizeze publicul: Vali BARBULESCU, DJ Optick, Vika JIGULINA, Raoul RUSSU, Christian GREEN, NTFO, ALLEN; Request 629, Adrian EFTIMIE.

INTRAREA ESTE LIBERĂ ÎN INCINTA ARENEI ŞI PERMISĂ DOAR PERSOANELOR CARE AU ÎMPLINIT 18 ANI!

Accesaţi www.libertyparade.com şi pe www.radio21.ro  pentru mai multe detalii, pentru a participa la tot felul de concursuri cool, şi nu în ultimul rând, pentru a vă stabili punctele de întâlnire.

Liberty Parade e prezent pe:

Facebook: http://www.facebook.com/libertyparade

YouTube: http://www.youtube.com/libertyparadeoficial

Advertisement

TWITTER: http://twitter.com/#!/libertyparade

MIXCLOUD: http://www.mixcloud.com/libertyparade/

///

LIBERTY PARADE este un eveniment organizat de RADIO 21.

Parteneri oficiali: Pepsi, Kent, Music Channel, Primăria Mangalia. Mulţumiri speciale: DUMATRUCKS; FORCE 1.

BLOGGERi OFICIALI: PITICU (www.piticu.ro), Cosmin Zodilă (www.mrcosmin.ro)

Parteneri media: Music Channel, Ele.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending