Connect with us

Radio

Radio Cinema, o nouă emisiune în weekend la Europa FM

Published

on

Reclame

Europa FM iubește ecranul! Din 5 februarie, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00, Europa FM prezintă o nouă emisiune dedicată micilor și marilor ecrane, actorilor și producțiilor care scriu istorie: Radio Cinema

Europa FM, cel mai ascultat post de radio privat din orașele României, își consolidează oferta de programe, acoperind toate domeniile de interes și preocupările ascultătorilor săi. Platformele de streaming au devenit tot mai populare, lansările din cinematografe – în ciuda restricțiilor – au generat noi recorduri, iar interesul pentru producțiile de scurt și lung metraj este și el tot mai mare. 

„La Europa FM, sâmbăta, la miezul zilei, Radio Cinema este emisiunea în care afli ce mai e nou în lumea filmului, dar și ce e important. Vorbim despre ce apare în cinematografe, ce producții sunt premiate la festivaluri, ce se întâmplă pe platourile de filmare, în ce proiecte sunt implicate starurile de cinema și – bineînțeles – ce mai poți urmări pe platformele de streaming. Cine spune că radioul și imaginea sunt incompatibile ? Europa FM iubește ecranul!”, spune Iulia Verbancu, realizatoarea emisiunii Radio Cinema, sâmbăta, de la ora 12, la Europa FM.

Fiecare ediție Radio Cinema va avea parte și de un podcast „concentrat” pe europafm.ro și pe principalele platforme de streaming. Toate detaliile despre noul show Europa FM pot fi găsite în pagina dedicată – europafm.ro/program/radiocinema/

Advertisement

Europa FM este lider absolut în orașele României, în rândul stațiilor private, potrivit datelor Studiului de Audiență Radio realizat în perioada 30 august – 12 decembrie, de IMAS şi Mercury Research. Europa FM își consolidează poziția cu o cotă de piață care crește la 11,9% de la 11,4% în anul anterior.

În ceea ce privește numărul ascultătorilor la nivel național, postul de radio Europa FM e ascultat de peste 1,6 milioane de oameni zilnic, cu un plus de 90.000 de persoane, în comparație cu anul precedent. Programele de sâmbătă și duminică de la Europa FM sunt printre cele mai ascultate atât la nivel urban, cât și la nivel național. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending