Connect with us
Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

             Studiul de audienta radio desfasurat in perioada 27 aprilie – 16 august 2020, reconfirma trendul ascendent Radio Impuls, conform IMAS – Marketing si sondaje SA si Mercury Research S.R.L.

 

Statia a inregistrat o crestere a cotei de piata de 167% in Bucuresti, fata de acelasi val al anului anterior. De asemenea, Radio Impuls a avut o crestere semnificativa de 67% in ceea ce priveste indicatorul Daily Reach, cu o medie zilnica de 16.000 de ascultatori. Crestere importanta, de 33%, a fost inregistrata si in urma comparatiei valului doi cu primul val al anului in curs, conform masuratorilor oficiale din Bucuresti.

 

Radio Impuls ofera ascultatorilor un program de infotainment, adesandu-se unui public urban, dinamic, dornic de continut fresh.  Radio Impuls s-a alaturat postului Kanal D in martie 2019, odata cu intrarea in Portofoliul Dogan Media International, si reprezinta o retea cu acoperire in cele mai importante orase ale tarii, precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara, Tulcea, Bacau, Rasnov, Bistrita si Craiova.

 

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending