Connect with us

Radio

Radio Impuls și-a desemnat marele câștigător al campaniei „Premi-vara cutreieră țara!”

Autoturismul și-a găsit proprietarul, anunțat în direct, la Kanal D, în cadrul evenimentului de aseară!

Published

on

Foto Credit: Kanal D
Reclame

Peste 100 de zile de concurs, aproape 5000 de înscriși în cursa pentru marele premiu și 43 de câștigători ai premiului zilnic pus în joc, în valoare de 200 de lei: acesta este bilanțul concursului „Premi-vara cutreieră țara!”, organizat pentru ascultătorii Radio Impuls.

Campania dezvoltată în matinalul „Dimineața nebună”, cu Mihai Nicoară și Cosmin Dimăncescu, a devenit deja o tradiție a stației Radio Impuls care aduce anual ascultătorilor concursuri distractive, cu probe amuzante, câștiguri substanțiale zilnice, dar și cu un premiu mult dorit, un autoturism nou-nouț.

Desemnarea marelui câștigător a avut loc aseară în cadrul unei transmisiuni LIVE „Party-vara”, pe Kanal D, Radio Impuls și pe paginile de socializare ale radioului. Vedete Radio Impuls și Kanal D, dar și jurnaliști și oameni din media, au fost prezenți în cadrul evenimentului mult așteptat de ascultători, când s-a anunțat fericitul câștigător al unui autoturism dinamic și elegant. 

Florentina Mandici este fericita câştigătoare a marelui premiu pus în joc de Radio Impuls, un superb autoturism. Tânăra, originară din Suceava, şi care locuieşte în Anglia, a mărturisit că ascultă online Radio Impuls, aflată chiar şi la mii de kilometri distanţă de casă. Surprinsă, Florentina a spus emoţionată că se bucură enorm că a câştigat marele premiu la concursul „Premi-vara cutreieră ţara”.

„Nu îmi vine să cred, am vazut momentul aseară la televizor şi nu credeam că sunt eu când mi-am auzit numele. Sunt cea mai fericită şi încă nu realizez asta, nu am crezut că este vorba despre mine când mi-am auzit numele aseară. Mă bucur enorm că am câştigat!, a declarat fericita câştigătoare a autoturismului.

Advertisement

Radio Impuls a intrat în portofoliul Dogan Media Internațional în martie 2019, alăturându-se astfel Kanal D. Cu două studiouri, la Cluj și București, 13 stații locale și peste 4 milioane de ascultători din România care se află în zona de recepție Radio Impuls, stația oferă ascultătorilor un program de infotainment, adresându-se unui public urban, dinamic, dornic de conţinut fresh.

Radio Impuls este o reţea cu acoperire în cele mai importante oraşe ale ţării: Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Sibiu, Timişoara, Braşov, Tulcea, Bacău, Râşnov, Bistriţa, Aiud, Târgu Mureș și Craiova. În curând, Radio Impuls își va extinde rețeaua și va fi ascultat și de locuitorii din Botoșani, ajungând astfel la o acoperire teritorială de 14 orașe. Radio Impuls este o rețea comercială care difuzează hituri contemporane și care se adresează unui public urban, cool, dornic să asculte muzică bună și entertainment de calitate.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending